пятница, 1 ноября 2013 г.

Wc

Naslov imetniki vodovodne zanima oblikovanje wc tank wc. Po služijo več let, in takoj po namestitvi, tank se lahko začne, da predstavi "presenečenj". In seveda jo želite videti v notranjosti in ugotovite, kaj je vzrok motenj v delovanju.

Najprej moram reči, da flush rezervoarji so različne, odvisno od proizvajalca. Vendar je njen osnovni mehanizmi za polnjenje in praznjenje.

Mehanizem polnjenja zasnovan tako, da napolni rezervoar z vodo, če je prazen. Nivo vode se prilagodi float, ki preprosto lahko nastavite tako, da zahtevani ravni. In zaporni mehanizem zapre ventil pretok vode, in ko se je zaposlil na želeni ravni. Ko odteče voda, float gre dol in se ventil odpre, kar napolni tank. Odvajanje mehanizem postavlja vzmet, tako odprla dostop do vode. Beg vzmet kot bat in njena funkcija je, da se zagotovi celovitost odtočno odprtino. In seveda, vsak rezervoar je opremljen z gumbom, ki povzroča odvajanje mehanizem v akciji.

 

 

Wc akvarij


V sodobnem svetu, ko so naši ljudje so že utrujeni od sivo, rutinsko, Kitajska je uspelo očarati vse svoje novega predloga. Kaj le različne stranišča ni bil izumljen na svetu! Če odprete Internet, nato oči se bežati! Vendar je Kitajska presegla vse! Mu je uspelo presenečenje ves svet pobude. Je bilo predloženo za razpravo na svetu tako čudno in nenavadno možnost, kot je toaletni aquarium (za akvarij se nahaja v razlitja tank). Ta gradnja je bila ustvarjena, Kitajsko podjetje Runto Sanitarni. To skledo, v razlitja tank, ki je ta akvarij z živih rib, bo vas zabavam, ko obiščete wc.

Vendar, podobno stranišča-akvarijih-ni novost v svetu izumov človeštva. Znano je, da je leta 1999. Ameriški Oliver Beckert (Oliver Beckert) je bila predlagana Akvarij wc, stroški, ki v teh dneh je 1, 5 tisoč. $. Mimogrede, Akvarij wc si lahko ogledate v prodajo danes, ampak saj veste, kaj trenutno vrednost.

V predlagani različici Kitajski takih wc delovanja akvarija se izvaja neodvisno. Zato ribe ne bodo mogli po nesreči šmugnuti v wc. Vendar dodatne "pogon" ribe pod pogojem, ker med spuščanjem vode v akvariju bo dobil zračni curek.

Ne Kitajci so upoštevani eno malo nuance v razvoju oblikovanja wc-akvarij. Po vsem, je sedel na wc, človek zaseda s svojim nazaj v akvarij, in zato znebiti zabavno gledati vse, kar se dogaja v njem. To je minus in velike. Vendar pa morajo biti sveže in nove ideje za nadaljnji razvoj. Tukaj imate priložnost, da Izrazijo svojo domišljijo, Gospod izumitelji in humorists.

 

Kaj pa, če pušča rezervoar za wc


 


Vedeti, kaj storiti, če pušča rezervoar za wc, je treba ugotoviti razloge za nastanek. Najbolj pogost razlog je seveda ohlapno fit pear, stene, ki so izgubili elastičnost. V tem primeru, preprosto spremenite hruška na novo.

Drugi razlog je korozije sedlo, ki izhajajo hruška popolnoma drži. Popravila:
• odstranite hruška,
• preverite in zategnite vse vijake in montaža vzvod
• odstranjevanje korozije emery papir.

Tretji razlog je lahko slabo prilagoditev float ventil. Popravila: zamenjajte tesnilo v plovec ventil, če je obrabljen, ali zvijajte na plovec roko.

Četrti vzrok je lahko prišel svoboden matica, ki je pritrjen na podlagi prekoračitev. Odstranite rezervoar in samo privijte do svojih. Če matica "zaljubljen" tank, morate samo, da ga vklopite 2-3 prihodek od prodaje, v smeri urinega kazalca.

Če uhajajo iz manšete, ki povezuje tank in usta wc, kot si lahko ogledate za spust vode. Popravilo je zelo preprost - pull hlačnice na mestu, za boljši učinek lahko privijte vijak. Če manšete je nositi je potrebno zamenjati z novim.

Voda lahko pronica v kraj, pritrdilni, prilagodljiva cev, tank, to je signal - broke Nakidka matica (plastika). Popravila: je bolje, da namestite cev za eno, ki jo določi kovinske matice.

 

 

Kako popraviti tank wc


Delo tank v wc je v umivalniku in vode nastavite na določeno raven in se prekrivajo vode dotoka na naslednjo lestvico. To se zgodi, da voda iz posode je vedno teče in lastnikom stanovanja obraz vprašanje: kako popraviti tank v wc? Nivo vode v rezervoarju ureja položaj plovec, ki se, ko nastavite vode ultranav in uporaba vzvod bloki ventil za dovod vode. Plovec roko je narejen iz dveh delov, ki so pritrjeni z vijačno povezavo, ki vam omogoča, da povečate ali zmanjšate nivo vode v rezervoarju. Druga komponenta wc tank pribor vključujejo zaloge, ki uravnava odpiranje in zapiranje odtočno odprtino. Steblo je gumijasti čep, ki neposredno in blok možganov.


Preučiti možnosti za napako.

Plovec prihodki, znotraj vode je odhodnih. V tem primeru float potopitvi v vodo in ne prekrivajo vode vstopni ventil. Rezultat lahko pride do prelivanja vode in sili, ki grozi, da bo poplava sosedje dol. Da bi rešili to težavo, morate zamenjati z novo float.

Iz daljši uporabi gume plug izgubi elastičnost, se ne priključen na zidno vtičnico, voda začne pronica v stranišče. Kot rezultat, vodo, ves čas se vlije iz steklenice, float je pod zahtevano raven, zraka ventil za vodo je stalno odprta. Morate zamenjati gume pasu ali celotnega parka.


 


 

Kako naj wc?




Preden začnete, morate popolnoma odrezani vodo. Namestitev novega wc prične z odstranitvijo starega. To mora biti opravljeno natančno, kot je mogoče, tako da je v proces odklop staro školjko sedeža iz vtičnice kanalizacije nič dobil v notranjosti. Če stari gori ni težko, je to lahko preprosto zmanjšati mlinček.

Torej, kako naj wc? Najprej morate zbrati vse vodovodne design v eno celoto, ki se je za zbiranje tank, nastavite float in možganov sistem. Vse to delo opravi v skladu z navodili. Je potrebno uporabiti gume tesnila, da se prepreči iztekanje. In se prepričajte, tesnila, se lahko dajo na silikonski. Zbrane tank pritrdite na stranišče, tudi ne pozablja, med njimi določi pečat.

V nadstropju wc je pritrjen z dvema vijakoma s plastično moznikov. V tem primeru je priporočljivo, med vijakov in wc utrla gumijasto tesnilo, da se prepreči razpoke na keramiko. Včasih wc je nameščen na estrih beton. Z bell Kanalizacijskih povezovanje goreotuma, Namazov pred pridružil površino tesnila.

Rezervoar za vodo je priložen prilagodljiv ojačana cev ali uporabljate kovinsko-plastičnih cevi. V drugem primeru pa pred tank, ki se lahko namesti na žerjav, tako da je v sili, ne pustite stanovanju brez vode.


 

 

Najdražja wc v svetu


 


Wc je najbolj pomemben element v vsako kopalnico. Kaj je njegova vrednost je odvisna ne le na operativne lastnosti in videz se je delal vodilnih oblikovalcev. Za primer slovenski oblikovalec, Jamarat, proizvajajo najdražji wc v svetu. Narejen je iz platine in pokrita z diamanti. Njena cena je enaka za pet milijonov dolarjev.

Vendar je cenjen ne le izdelkov iz plemenitih kovin. Proizvajalci proizvajajo stranišča, skice keramika vaze. Tako v preteklosti, užival aristocrats. Ti modeli lahko vplivajo ne samo na ceno, ampak tudi najbogatejši design. Ti modeli so oblazinjenega sedeža in nasloni za roke. Narejen iz zelo dragocenih materialov.

V sodobnem svetu proizvajalci, ni vendar bodite pozorni na nove tehnologije. So stranišča, dobesedno polnjene z elektroniko, in veliko neverjetne funkcije. Dragi wc, predvsem je izključno.

Tako ne moremo reči, da je približno Japonska stranišča,-delo. Ti telefoni so skoraj vse dejavnosti, povezane s. Ali je dvig skp ali aromatization zraka.


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика