вторник, 26 ноября 2013 г.

Kot shpaklevat steno. Uporaba kiti.

 










Ja, kot že veste, iz moje člena, shpaklevat steno, po možnosti v treh plasti. In vsako plast mora biti izvedena različnih polnil.
Skupno polnila v gradnjo trgovin obstaja veliko. Povedal vam bom o najpogostejših, ki jih lahko najdete v vsaki trgovini.
Prvi sloj je vedno potrebno izvesti začetno kiti. To se imenuje suhi omet. Ker je težko uskladiti vse nepravilnosti. To je velika skupina, ki to omogoča, da uporabi ene plasti do 3 glej Po shvatyvanija lahko uporabite znova. Najbolj pogoste: KNAUF Rotband, KNAUF Start. To je način, kako so videti.



Po polni sušenje morali uporabiti univerzalni kiti. Tako imenovani start-ciljno črto. Uporablja se, da poravnate manjših nepravilnosti. Kot je poljski. Vedno sem uporabite Acryl-Putz dva v enem, vendar lahko še vedno uporabljate STABIL. To je način, kako so videti.



Ko boste ashlee prejšnji sloj in Prime, morate za začetek črpanja končna kiti. Je pritrjena na steno lepo in gladko. Večinoma končna kiti, prodanih v končni obliki. Njihova poraba je zelo majhna in enostavno uporablja. Vrste, kiti veliko, vendar v majhnih mestih, razen Acryl-Putz konča ne bodo našli ničesar. Vendar to ni slabo, in ga priporočam.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика