среда, 27 ноября 2013 г.

Drevesa'lesena tla

Drevesa'lesena tla

Naravne lepote lesa, zaradi česar je priljubljen material za tla. Na lesena tla ne more sklepati, brez drugega premaza (samo zaščito laka), seveda, če so tla v dobrem stanju. Okrasno drevje'lesena talna obloga se uporablja na vrhu sub-tla, iverne ali betonska tla. Variante zajema tla veliko. Izbira je odvisna od tega, ali bo prišlo do prenovljene tla, spet, za popravilo obstoječih ali sklepanje novih dreves'lesena tla na vrhu stare na tla.

Drevesa'lesena tla

Jasno, enostavne linije toplo in praktične tla bi drevo je eden redkih materialov, ki se prilegajo v vse inter'jer. Naravno staranje drevo samo izboljša videz tla.

Drevesa'lesena tla

Zvok stopinjah in zvok vdavali stoli mogoče slišati v sobi na nižjem nadstropju je dobro znano, da prebivalci večstanovanjskih stavb. Plast zvočno izolacijo, npr. cevi ali posebne zvuchanii pena, izboljša zvočno izolacijo.

Drevesa'lesena tla

Širši plošče iz naravnega drevesa je običajno dražje kot ozek, ker zahtevajo najvišjo kakovost lesa.

Drevesa'lesena tla

Zaščitna folija tla so relativno poceni, samo zato, ker zgornji sloj je izdelan iz drago lesa. Vendar pa, te so tla, ki niso predmet tac.

Drevesa'lesena tla

Vsa drevesa'lesena tla (razen laminat), lahko naslikana z glutinous barve ali barvni lak.

Drevesa'lesena tla

Drevesa'lesena tla, dobro, da ustvarite različne barvne učinke, vključno z barvanjem in risanjem.

Drevesa'lesena tla

V mozaik nadstropju je pogosto napačno naveden kot parket. Kvadratni ploščice ta pokritost še veliko majhnih barih, ki sestavljajo sliko na polje" ipd.,

Drevesa'lesena tla

Barve dreves'lesena tla na različne načine - golo ali s katero koli sliko, na primer vzorec šahovnice. Naslikal tla bo trajal dlje, če na vrh barve dal plast laka.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика