среда, 27 ноября 2013 г.

Boj proti koroziji kovinskih 2008-10-15 10:32:58

Gradnja in rekonstrukcija.

Boj proti koroziji kovinskih
2008-10-15 10:32:58

Kako se spopasti s kovinsko korozijo? Kako se zavarovati pred vplivi? Ta problem se nenehno srečujejo na delovnem mestu in doma. Ta problem je pereč v gradbeništvu. Dovolj je reči, da se vsako leto po vsem svetu kot posledica korozije prihaja iz stoji do 10% proizvedene barvnih kovin.

Jasno interesu, s katerimi se sestaja vsak nov razvoj na področju protikorozijske zaščite.


Rusko podjetje je nastala nova sredstva za zaščito pred korozijo. Razvijalci imenuje to - tla-protector "tekoče cink" AK-100. Ta barva samootverzhennyj materiala, akril na osnovi, ima odlične karakteristike. Dal na jeklene površine tvori premazi z visoko vsebnostjo cinka, ki je, kot anoda glede jekla, zagotavlja zelo učinkovito-dolgotrajno zaščito kovin pred korozijo. Največjo življenjsko dobo dve-, tri-plast premaza je 10-15 let.


Pomembno razlikovanje nov premaz je svoje tako imenovane visoke sedimentation stabilnost, je zmožnost za dolgo časa, ne "rasslaivath" v frakcije, shrani homogene lastnosti materiala vir.

Ne manj pomembni, drugi pa je nikakor ne slabše za zunanje varovanje sluha, domače novosti nekajkrat cenejše.
V delovnem stanju COD dovolj v'ASCII prilepite kot material z visoko vsebnostjo cinka (tudi do 60 mas.% prvotne prvoten). Sestava in fizikalno-kemijske lastnosti novih proizvodov, ki zagotavlja dober oprijem na kovine, zavarovane strukture (1-2 točk na oprijem lestvici).


Zaščitna folija KPK je operativno in mehanske lastnosti. Razpon delovne temperature od -60 do +160 stopinj C. Je elastična, jo - do 2 mm Prevleka ima visoko odpornost na vodo in odporne na kemične okoljih. Poleg tega tla-zaščitnik ne izplačuje Papula koroziji in enostavno popraviti. To je dobro v kombinaciji z drugimi končna gradiva: alkidne, poliuretanskih, epoksi, vinil, akril, fenol, klorirani gume. To omogoča, da povečate življenjsko dobo premaza v agresivnih okoljih, izboljšuje svoje dekorativne lastnosti.


Ta metoda hladno galvanizing kovinsko površino, v nasprotju z znano metodo vroče galvanizing, ne zahteva dodatnih delovno intenzivne operacije toplotne pripravo materiala, lažje in proces sušenja obdelane površine.

V SBC se lahko uporablja kot self-zaščitni premaz v 2-3 plasti (debeline 70-150 mikronov), ki se uporablja kot temeljni premaz pod-nanosnih materialov (1-2 plasti z debelino 40 do 100 mikronov). Končno je lahko uporabijo za interoperational zaščito jeklenih površin pred naknadne obdelave, rezanje, prebijanje, itd, kot tudi med skladiščenjem strojne opreme (tam je dovolj, da se uporabi ena plast COD debeline 40-50 mm).


Novo, ekološko varen material, GPC "tekoče cink" je opravil celoten kompleks testi. Uporablja se lahko za zaščito gradbenih in industrijskih kovin, različnih opreme, hidravlični strukture, trup, prevoz. Zelo učinkovita novost in za zaščito cevovodov iz ogljikovih in nizko legiranih jekel in litega železa. Cevi, obdelani POLENOVKE, se lahko upravlja v atmosferskih razmerah vse klimatske cone v kateri koli letnem času, kot tudi v sladko in morsko vodo, tla, vodo, sol rešitve.

V gradnji je učinkovito za zaščito kovinskih konstrukcij in trenutno popravila. Z uspehom "tekoče cink" AK-100 se lahko uporablja v parkih, na bencinskih servisih in tudi v različnih mehanskih popravil delavnice in v domačih pogojih.


Danes nova anti-korozijska zaščita "tekoče cink" uspešno uporablja v praksi. Zlasti, za zaščito pred korozijo mostov in drugih objektov. Uporabniki poročajo, visoka učinkovitost, enostavno uporabo in zelo hitro operativno donosnost novih izdelkov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика