суббота, 30 ноября 2013 г.

Soundproofing stene

 


Hrup in gneča in ulicah sodobnih mest in notranja predmestja. Hrup škodljive učinke na človeški organizem in povzroča glavobol, razdražljivost, stres in slabo voljo. Popravilo sosedje, honking prevoz in veliko drugih stvari, od vseh strani, ki preprečuje, da bi naše udobje in domačnost doma.







Da bi se obvarovali pred škodljivimi učinki hrupa je treba storiti zvočna izolacija ohišja. Soundproofing, načeloma se lahko hranijo v vsakem prostoru, in glavna stvar - s to nalogo zmore vsak.

Najprej se morate, da preuči sobi steno za prisotnost razpok in prask. Ob odkritju teh, ki so razpoke je treba izpolniti zvok-dokazilo material. Vloga takega materiala lahko penaste gume, stekla, volne, pene in tako naprej.. Po taki obdelavi razpoke v steni je treba omet omet rešitev. Posebno pozornost je treba nameniti električne vtičnice. Potrebujejo tudi zvočno izolacijo.

Za izvedbo predhodne deluje, lahko začnete zvočna izolacija stene. Logična domneva, da so debelejši zid in gostejša materiala, bolje bo izolacijske lastnosti. Vendar pa bo s povečanjem debeline stene ni smiselno! Stanovanjske površine bo "jedel" debele stene. Zato, da ne bi zašel.

Proces pečat je zelo preprosta. Nastavite lesen okvir vzdolž stene. Na ta skelet listi krepjat drywall. Med steno in okvirjem kup zvok-dokazilo material. Optimalna debelina toplotne izolacije - 90 mm Se lahko namesti na steno in pripravljen zvočno izolacijskih ploščah.



Izboljšati in okrepiti narejene se lahko določi med steno in okvirjem kovinski profil, kot dobro absorbira zvok.

Poleg. Bi morali videti okno in profili z morebitnimi naknadnimi Soundproofed in.

Pravilno kompleks deluje na Soundproofed sobe Boste lahko uživali v miru in tišini, v vaš dom.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика