суббота, 30 ноября 2013 г.

Slogi omare

Študija je nadaljevanje sem svojega gospodarja, ampak za vsa urad je bil usklajen, ga je treba izvesti v poseben slog. In tudi harmonično zlitje podrobnosti je že lasten slog.


Klasični slog, ki je v Kabinetu, so lahko zelo različne, saj je klasični zgodovinski in raznolik glede na starost. Delovna soba v stilu vitez grad z Cam'lesene stene, visoke Lancet Windows, tapiserije na stene Gotskem stilu. Domišljavi, bogata, počitnice, nekaj gledaliških urad, okrašena v Baročnem slogu je Palača gospodarske pravi kralj. Pozornost v tej študiji je dano vse, kar: načrtovanje in podrobno. Ne manj kot Royal, vendar manj pompozno stil Rokoko bolj elegantno in zračen. In ženski, ki zaradi preobilice cvetlični motivi. Pravi moški se lahko imenuje Empire stil - slovesne parade, zmagoslavno vojaški slog, med'Yeri, ki so skupni dodatki vojna tema, monumentalno kosov pohištva, agresivno-živalski motivi v okras. Raje enostavnost, funkcionalnost in uporabnost pri oblikovanju ustreza stilu art Nouveau, je predstavilo geslom "nazaj k naravi". Poleg fotografij z sončnice, trs in drugo značilnost, risbe, oblikovanje prostora v sodobnem slogu, mora plačati večjo pozornost do detajlov.



Sodobne sloge za registracijo Kabinet veliko, zato lahko izberete tisto, ki bo nadaljevanje gostiteljice, v kateri je enostaven za uporabo, za delo in za počitek. Naravno, naravne barve, naravni konča podlagi Ecostyle, ki se je v zadnjih letih, tako kot mnogi prebivalci metropole. In ni presenetljivo, ker je v takem inter'Yeri udobno delo in sprostite se, udobno. Za mlade po srcu, ki si prizadevajo za stalno dinamiko tudi v svojem uradu, lahko poskusite high-tech slog, ki je sestavljen iz lahke strukture, jeklo, krom, aluminij, stekla in drugih sodobnih materialov. Absolutno delovno okolje, je mogoče najti v Omari v stilu minimalism. Vse preveč je skrit pred očmi. Racionalna raba prostora, pravilne in natančne linije, brez nepotrebnih podrobnosti, ne bo javil malenkosti. Velik prostor z odprto komunikacijo, je enostavno, da bi vlada, mansarda-slog, vodenje splošni duh tovarniških prostorih. Še posebej v tem stilu enostavno mešanica ultra-moderno opremo, potrebno za delo. Harmonično mešanico stilov, ki dopolnjujejo ena slog podrobnosti na drugi omogočajo, da prilagodite Kabinet pod več lastnikov. Ali Izraziti zlitje različnih enega lastnika. Žive podrobnosti, šokantno, načinov izvedbe, uporabljene v stilu pop art, lahko vpliva na delo konzervativno oseba, temveč redno, da ta ustvarjalni impulz izrednih osebnosti.



Države stil, nas opominja, nekaj o ruski inteligenca, ki ustvarja svoje mojstrovine v državi, hiše, angleški gospodarji in Ameriški naseljenci. To se razlikuje in je vedno tako prijetno, kmečki državi zlahka ujel tudi v velikih mestih. Skromen, primitivne in grobo klasičnih severnoameriški državi, ki je primerna za pisarno, kjer nič ne bi smelo odvrniti nepotrebnih podrobnosti. Za razliko od groba obliki, Skandinavske države je malo bolj elegantno, ampak tako jedrnato in umirjeno, in zato ustvarja nič manj delovno vzdušje. Drugo "Severni" - angleščina države - bolj eleganten in bogat, spominja na starodavne vrste znano, Gospod. Nasprotno, to ni tako preprosto in primitivno: sočno rdeče barve lesa v kombinaciji s plemenito starinsko usnje in kariran odeje iz volne. Pisarna je opremljena v Jugu države, bolj žive, čustveno in bogatih detajlov. Tako, jugozahodno Ameriški državi vključuje uporabo Indijski motivi, barve, puščave, gore, in prerij (modra, modra, peščena, ohrana, zelena, srebrna stvari španski conquistadors in preprost dreves'lesena oblike pohištva. Še bolj bogate barve uporabljene pri oblikovanju Kabineta v slogu francoskega državo skupaj s skupno cvetlični vzorec "miles Fleurs", zaradi česar je zelo prijetno, udobno in srčkan. Za pridobitev ruske države v notranje zadeve'Yeri včasih z le nekaj dotakne na ozadju druge države-slog. To lahko pečica, štedilnik, samovar ali staro ikono v "rdeči kotiček".



Etnične slog v pisarni - to je vedno individualno obravnavo lastnika za svoje delo. Kaj bo: ustvarjalni in svetlo kot Indijski ali v Sredozemlju, ali konzervativno in jedrnato, kot je Japonska minimalism, je zadeva samo lastnik nepremičnine. Preprostost in harmonijo, naravnih barv in minimalističen Japonski slog, ki ga najbolj priljubljena v Rusiji. Drugi povpraševanja v naši državi - Afriški stil s svojo eksotičnih motivov, svetel Sončen barv in obdelav, vzet iz živalskega sveta. Čustveno intenzivno Kitajski stil s črno-belo-rdeče cvetje, lakiran površin, gladko vogalih in na več pohištvo bo všeč vrste ustvarjalnih in čustveno. Svetlo, Sončno, pisane mediteranskem slogu omogoča, da v Kabinet nasilja barv, na umetnih stenah, vitraž in druge nepozabne podrobnosti. Vznemirljivo in čudovito Indijski stil je pravljica v pisarni. Vendar zgodbe Scheherazade prinese Kabinet različnih komponent.

Bolotova Lelya

Vir: Ženske revije myJane. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика