пятница, 29 ноября 2013 г.

Učinkovito jedilnico

Učinkovito jedilnico

Namen spektakularen slog je, da proizvaja močan vtis. Ustvarja intimno vzdušje v jedilnici vam bo pomagal veliko pokazati svoje ustvarjalne sposobnosti, odprtje v celoti bogastvo barvo, vzorec in teksturo.

Učinkovito jedilnico
Spretni in uravnotežene barvne sheme v tej igri, barvita shema naredi velik vtis. V ta spektakularen nastavitev ustreznimi dodatki, kot so Zlati očala.

Učinkovit slog zagotavlja krepko interior design'jer ne glede na to, ali ste zagovornik stroge slog, sodobne ali nagnjeni k glamour s svojo zgodovinsko. Spremstvo pomembno v vsako jedilnico. Morate ustvariti za goste prijazno, prijateljsko vzdušje. V spektakularni jedilnico, razpoloženje je drugačna: vsak čas seje, na mizi - pam'prijeten dogodek, skoraj gledaliških predstav.

Ta slog je uspeh, ker ne temelji na realiziranih v njem ugleden znesek, ampak na moči domišljije in fantazije, ki je prinesel v življenje Grand vizualni učinek. Potegnite vse iz atributi, kot so naravne svetlobe, višina ali velikosti prostora. In tudi najmanjši soba ima svoje prednosti: privablja intimno razpoloženje.

Premagati ključne elemente: nastran žamet, brocade ali svilenih zastori, kristalno in stekla gladko, lepo jedi, velika ogledala in dekorativne candleholders. Ampak najbolj pomembna stvar je barvno kombinacijo.

Ustvarjanje glasbene inter're

Stensko slikarstvo je treba dati posebno razpoloženje. Če želite zabave ali romantični duh, duša bo ustvaril svetle tone, naglašenih z zlatom in bleščeče kovine. Za klasičen videz, lahko izberete črno-bele sličice.

Če želite ustvariti bolj eksotične ali luksuzni vzdušje v duhu določeno starost, se bodo zatekli k nasičenosti sobi intenzivne tople barve. Na splošno rdeče in svetle barve, na zemlji nasičenih temne barve imajo učinek "zaostrovanje" stene. Iste lastnosti umetnega kamna.

Temno vijolična, temno modra in malahit zelena je tudi preoblikovati prostor v zaprtem Gavan in dajejo mistično, magično vzdušje.

Za oblaganje tal lahko dobite plošče iz naravnega ali umetnega kamna, izmenično bele in črne koli kombinacije, računovodstvo za starinske / njegove heraldične ali classic / etnične slika, vedno novi in moderni. Taftana preproga, poliranega lesa ali običajno talne obloge dajejo tla razkošen videz.

Razsvetljava kot tudi barvna paleta, vpliv na razpoloženje. Spektakularni slog ima posebne svetlobne tehnike. Svetilke, lestenci, namizne svetilke, svetilke za osvetlitev slike, in o uvedbi lestenec v sredini, nad tabelo ustvarite navdušujočih učinkov. Vgrajeno stikalo za kratke luči stikalo omogoča SIP'akrobati sile svetlobe. Za bolj intimno vzdušje želeno sveče.

Elementi slog

Stene. Bogat / razkošje-dekorativni omet, glutinous barve, lakiranje, črte, risbe, false učinkov; kamen, marmor, verdigris; slikarstvo, optične iluzije, svetli enobarvni slikarstvo, gilding / kovinski; okrasne štukature. Ozadja: vivid / eksotične ali klasični motivi.

Odpri. Svetlo zavese: obloge, talne-dolžina možnosti v zmago klasični slog; lambrequins, žogice za badminton in obsegov; drevesa'leseni ali kovinski draped zavese palice; nastran glavo'ASCI prestrezanje in portieres. Zavese / žaluzije: gladko, umirjeno Beneškega gledališča / eksotične z festoons.

Tkanine. Svetlo urejena / eksotičnih: svila, svetle barve in teksture; saten; žamet, brocade; s kovinskih niti (kovinske); lasasto; z jasno grafično risanje; tkanino; sintetična / PVC; usnje; spektakularen tesnilo, trakovi, kvadratov.

Tla. Luksuzni / opazen snovi: trdna preproga z žametno kupu; risbe, ki posnemajo živalske kože; eksotičnih tematskih slik; umetni kamen / marmor / linolej; les; črno-bele ploščice.

Preproge in skladbe: v stilu sodobne / eksotične slike, naravni, navaden smetano.

Pohištvo. Impresivno / sodobne / stilizirane-gledališče-pisane; stekla in kovin / črna lak za nohte, da bi sodobne vrste; drago les sadnih dreves, mahagoni, hrast, obarvajo / rabljena lesa stilizirane motivi na omare, police, kuhinjski mizi, bar; kovinske plošče na radiatorji / knjižne police.

Miza in stoli: sodobni luči les / steklo in kovine ali pastiš nekaterih zgodovinsko obdobje; okrogla miza o p'zobne; kovanega železa okvirji za dreves'leseni stoli; ognjeno rdeče kritje; vidno teksturo in barvo brušena stilizirane stoli.

Razsvetljave. Bright / ustvari razpoloženje: nenavaden videz tradicionalni ali sodobni lestenci / lestenci; senčniki za luči sodobnih / halogenskimi reflektorji; kovanega železa svečniki, stilizirane namizne svetilke; stikala s senčniki za regulacijo svetlobe moči; sveče in luči.

Dodatki. Izrazno / eklektična: luksuzni oddih, strogih oblik, moderno ali tradicionalno, težka, Jedilni pribor; kovinske / svetlo pobarvane stoji za jed; sodoben, v jasne, zajete / s kovinsko ploščo, jedilni pribor (storitev); očala; razkošno krpo "kovinski" ( mati) / robčki; rafinirano kompozicije, cvetja in sadja; lepo ogledalo / slike čudovite slike, dekorativne zasloni.

Barvno paleto. V pravi rdeči, roza in Zlati toni ustvarja občutek topline in razkošje in daje vzdušje romantični pridih.

Odpri. Umetelno draped z svilene zavese z zaviti okoli robov in z velikimi rokami na strune. Vse v skladu z slog.

Ogledalo v pozlačenega okvir - oko-lov funkcija. To kaže jedilno mizo, ustvarjanje vizualno prijeten ambient.

Opazno razredi na oblazinjenjem pohištva poglabljajo splošno eleganco pohištvo.

Kristalni lestenec - žarometi, v kopalnici; njena oblika soglasnik z okvirjem v ogledalo.

Oprema

Barvna paleta jedilnico - risanje, tekstura, razsvetljava - vse ustvarja prijetno ozadje za glavni element scene - jedilno mizo. Vse ostalo, vključno s kaminom ali okno, seveda, zelo pomembno, vendar še vedno igra sekundarno vlogo. Tabela treba postaviti na vidno mesto, na primer v okviru Centralne lestenec, sredi lepo okrašena okna ali pred privlačno kamin. Ustvarjanje druge dekoracije - mesto, v bližini Kabinet ali kuhinjski mizi, da jih postavi na kaminu-polica, svetilke ali sveče iz dveh straneh. Več možnosti: fine zaslon, ogledalo, v lep okvir, svetlo sliko, topiary, dlani ali drugih večjih rastlin.

Učinkovito jedilnico
To jedilnica v sodobnem slogu z eksotičnimi nuance urejena v svetlo zeleno, modro in rumeno-Zlate barve z belo motivi. Pohištvo je preprost grafični linij, kovanega železa; vrhu tabele in ogledalo nad konzolo tabela ustvarjajo občutek prostora.

Kot se spodobi najbolj pomembna tema v jedilnici, tabela utemeljiti svoje stališče z vsemi njegov videz s posodo, Jedilni pribor, namizni prt, prtički in pribor. Če miza in stoli v vaši jedilnici je povsem normalno in ni zelo ustrezajo izbranim slogom, naredite nekaj sprememb, s svetlo tiskanih tkanin. Čudovito prtom tla-dolžina, narejen po naročilu, bo poudarjajo obliko tabele in vrtljivi stol zajema če želite spremeniti celoten videz prostora. Če je potrebno, spremenite oblazinjenje vseh stoli in izberite ugodneje barve, šivanje udobno blazine na stolih in vam bo takoj pritegne pozornost, da ga je treba o'predmeti.

Učinkovito jedilnico
Svetloba sveče, ustvarite intimno, toplo, prijazno vzdušje v tej sobi. Na umirjene barve in eksotičnih motivov so v kombinaciji s tradicionalno Zahodno udobje. Draped z gube, ruffles in obsegov Draperije in elegantno stol zajema soglasnik z bogato dekoracijo mize z ujemajo v ton plenice.

Okna okraski

Okras Oken, je zelo pomembna pri ustvarjanju spektakularen pogled na prostor, tako radodarni, izberete obliko, barvo in teksturo. Zavese iz žameta in svile (ne zelo drago Sari) Zavesa lepo zloži ruffles in obsegov, zdravljenje čipke, bonitete, in rese. Lahko izberete in bolj umirjeno, elegantno možnosti. Minimalističen okna žaluzije; custom-made zavese, grafičnimi vzorci na tkanine v obliki klasičnih motivov ali elementov kaligrafije v spektakularen podtonom, ki so v kombinaciji s krepko, žive podrobno je primerna, če pravilno, premišljena postavitev čudovito pohištvo.

Podrobnosti

Spektakularni slog živijo dolgo in več kot eno človeško življenje, tako obstaja vedno element domišljije in celo potratnost pri izbiri opreme in stilski detajli. Vsak element naj bi vizualno svoje mesto v celotni sestavi; kup stvari pokvarijo vtis. Izberite barvo prevladujočega za namizni pribor, namizni prti, tapetništvo in podpira. Jedilni pribor (noži, vilice in tako naprej), bi moralo iti tudi z jedilnico stekleni kozarci, kozarci, vino, očala ali kristal, ali ekstravagantno naslikal, pozlačenega in obdelani dragi kamni.

Učinkovito jedilnico
Naglas ploščice, ki jih zahteva šahovnice", zelo zanimiv pogled v jedilnico. Ta tla in ne zahteva dodatnih funkcij. Miza s stekleno površino in jasno grafiko linije kovanega železa opreme podčrtaj risanje talnih, ne skriva. Stoli in bele plošče krožnik učinkovito poudariti Splošnih pogojih.

V sredini tabele bo po pisani sestavi-sadja, zelenjave, cvetja, izdelkov iz naravnih materialov. Kraj sveče različnih višina je zelo impresivno. Izberite pripomočki: arhitekturne velike urns na p'dental, gladko steklo in sodobne vaze, vklesan etnične skledo, kovine, gline in tkanih izdelkov v stilu starinske - vse ustvarja eleganten ambient.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика