четверг, 28 ноября 2013 г.

Vse o ograje in namestite

Šteje se, da je ograja dati opravlja enako vlogo kot okvir za sliko. Tako kot lepa slika morajo biti zapisane v ustrezen okvir sodobnih počitniških domov, je morala imeti dostojno ograjo. Vse vrste koči vasi, ki so obdana ruskih mestih, kažejo, da je nevidna različnih stroškov. Od preprostih ograjo okoli razmajanih stare države hiš, in se konča z monumentalno stensko ograje, približno enako spomenike moderne palače.

Okoli je pred kratkim postala modna države hiš iz lesa, le skromnih na videz, v resnici pa ni poceni, lastniki, ki imajo minimalno okus, navadno namesti ograjo iz lesa. Te ograje, ekološko vgradnjo v slogu celotne parcele, poudarjam, ne samo lepo okus lastnika, ampak tudi svoj socialni status in ustrezno finančno stanje. Na primestnih območjih je mogoče najti dreves'lesene ograje, ki je izdelan v obliki openwork ograjo od ograje, palisade iz dnevnikov ali trdno ograjo iz desk.

Ljudje z bolj skromnimi dohodki, ki so pogosto zgrajena okoli svoje premoženje ograjo iz valovite Plošče. Takšne ograje pa, seveda, ni tako lepa, kot drevesa'vse, ampak bolj trpežne. In, poleg tega, sodobna profilirana plošča je izdelana iz kovine, ki se uporablja za poseben zaščitni premaz, naredi ograje so zelo trpežne. Sodobna trgu gradbenih materialov ponuja profiliranih streho različne konfiguracijske in barve. Tako gladko, gladka in svetla ograje, ki so izdelane iz valovit karton, izgleda pametna in privlačna.

Ponavadi, gradnja dreves'leseno ograjo, tako kot vse druge, se začne z načrtovanjem. So določene od sprednji del, obrisi ograje in oris kraja namestitve ograjo delovnih mest. Poleg tega je treba poudariti, prisotnost v tem delu ograje z vrati in vrata. Med kljukice glasno v skrajni točki prihodnosti ograje, potegnite kabel, ki kopljemo luknje za delovna mesta. Kot pravilo, valovita ograje ali lesa, se izvaja z ločenimi oddelki na velikost (dolžina), ki je odvisno od višine ograje polov. Strogo vrvic izkopali zahtevano število jame, v katero nameščate stebrički za ograje. Globino jame ne sme biti manjša od globine tal zamrzovanje. Običajno, to je okoli 70 videti kot stolpce, lahko uporabite dnevniki s premerom 150 mm, žarek 10x10 ali kovinske cevi s premerom od 100-120 mm Del stolpca, ki bo v podlago, predhodno premazana v debel sloj smole, v primeru dreves'lesene palice in kovinskih poljaki concreted. Zato je potrebno s pomočjo plumb za nadzor navpični položaj polov.

Po pošti je namestitev dokončana, lahko začnete namestitev ograje, ki je za namestitev pripravljeni ograjo oddelkov. Ti oddelki za prispevke od zunaj, če ustvarite trdna ograja tipa. Če mest so lepo urejeni dnevniki o določitvi ograjo oddelki lahko izdelajo do strani površin ali celo na notranji strani stebra. Pri uporabi kovinskih cevi, varjene posebne nosilce za določitev vnos oddelek.

Namestitev na ograjo, se opravi tako, da vsi oddelki so bili, ki se nahajajo na isti višini v zvezi z drug drugim. To je nastanek tudi majhne korake, ki je zelo zaželen. To je še posebej pomembno, če naprava je sprednji del ograje. Če je krivulja ograjo, ki prehaja skozi ravno teren, da izpolni ta pogoj je, da absolutno ni težko. V prisotnosti udarci in odprtinami za cevi, mora najprej pripraviti črto, ki bo potekala ograjo. Med namestitvijo, je priporočljivo, da med spodnjem robu oddelek, in ker je ostal razdalji, ki ni manjša od 10 glej To bo omogočilo, da se poveča življenjska doba ograje.

Opravljanje namestitev ograje za valovit karton, je zaželeno, da se upoštevajo pravila, ki so skupna namestitev koli sekcijska ograje, kot profilirane folije so skoraj pripravljen montažni oddelki. Črke, ki se običajno nahajajo vodoravno, in imate obris profila sovpadlo s seboj. Drugače vrzeli, ki se lahko prikažejo, ki bo pokvarilo celoten videz ograje. Če želite povečati moč celotna struktura, lahko uporabite kovinske kotičke, ki je z okvirjem okoli oboda stanja. Pogosto namestitev ograje iz valovitega Odbor je izvedeno z uporabo vijakov. Čeprav, z enako uspeh lahko uporabite običajni' povezava vijak, matica. V tem primeru je bolje, če je vijak glave so polkrožno in jih postavite ga od spredaj ograjo oddelkov.

Kot pravilo, gradnja ograje se začne takoj po pridobitvi mesta, v vsakem primeru pa pred gradnjo hiše. Ograjo bodo opredeljene meje Svoje lastnine in do neke mere bo pomagalo, da je pripravljen material, ter opremo. Najbolj priporočljivo bi bilo, da zgraditi kapitala ograjo, ki bo še naprej, če ne za vedno, potem vsaj za veliko let. Vse vrste začasno ograjo, zelo pogosto ostanejo za dlje časa, daje mestu videz untidy in brezskrben, bolj ustreza daljši gradnje.

Gradnja ograje v državi, kot tudi na vse letoviško, predvideva gradnjo, ne samo sprednji del ograje in ograjo okoli oboda plot. Seveda, zahtev, ki jih pred'so v stranski in zadnje dele ograje, manj strogi od tistih, ki bi morali biti izpolnjeni v proizvodnji sprednji del ograje. Tukaj je dovoljeno majhnih izboklin oddelkov višino ali odstopanja od ravne smeri. Za periferni del spletne strani, gradnja ograje iz valovitega Krovu, so razmeroma redke. Običajno se za ta namen uporabljajo različne vrste mrežo mrež. Če želite ustvariti ograjo oddelkov so narejeni iz posebne okvir območja, ki je pritrjen neto in take konstrukcije so nameščeni na ograjo delovnih mest. Za delovna mesta v tem primeru, lahko uporabite cevi manjšega premera kot fasade ograjo. Take ograje se bo ustrezno le, če se prebivalci sosednjih parcel podporo z Vaše normalne odnose. V nasprotnem primeru, boste morda potrebovali za gradnjo ograje iz profilirane folije ali katero koli trdno ograjo. V hujših primerih lahko celo priporočamo namestitev stanja ne vodoravno, ampak navpično. V tem primeru ograjo, ki bo deloval, kot zvočna izolacija. V vsakem primeru je uporaba valovit karton, kot ograje, najbolj ustrezno in ekonomsko upravičeno. Ta ograja je dovolj močna, je atraktivnega videza, je zelo obstojne in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja. Če poljaki, se uporabljajo cevi iz kovine, je zaželeno, od zgoraj, da bi jih posebnimi vtiči, ki preprečuje vdor vode in s tem podaljšati življenje ograje.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика