пятница, 29 ноября 2013 г.

Širitev Windows v kleti

Širitev Windows v kleti

0%
205 Marec 9, 2012

Lažje, če želite razširiti okno na visoki Foundation, ko kleti je nad zemljo. Zapleteno že naloga bo, da razširite okno v globokih kleteh (ki so pod zemljo).


Pri preoblikovanju iz kleti hiše, postane potrebno, da povečate okno (okenske odprtine). V kleti, ki se nahaja nad tlemi, bi bilo enostavno. In sicer: da bi luknjo v kleti, kjer v prihodnosti bo okno. Vendar pod polico okna nahodilsya nad tlemi približno 15-20 glej To bo preprečilo težave stojalo', povezanih z dež in sneg v zimskem času.


V podzemnih kleti, kar morate storiti okno pod zemljo. Za ta namen je treba kopati luknjo na prihodnje mesto okno, ki je bila širši za približno 0, 6 m za velikost okna. In na dolžino - 1 m, Po tem, morate udarec v Temelj luknjo na velikost okna. In okrepiti obali naše jame. To je mogoče storiti z uporabo opeke, armiranega betona ali že pripravljen iz plastike. Spodnji del luknja mora biti napolnjena s konkretnimi, približno 15-20 cm pod polico, pod naklonom 5%. In nastavite najnižjo točko, ki je bila ustanovljena, odtok vode v drenažni sistem. To bo zaščitilo pred poplavami v deževnem vremenu.


Za odvajanje vode, namestite kovinsko mrežo, ki bo zaščito pred kontaminacijo. Za primer: listje, smeti.

Skakalec.


Pred podaljšanjem okno odprtosti zaslonke, da je treba okrepiti skakalec. Če je luknja tam, kjer ni bilo oken, skakalec mora biti nastavljen. To je pomemben element. In, da poberem svoje moči, naj posamično. Glede na vrsto steno, massiveness objekta, naklon strehe in regije, države.


Za skokih, ki bo bolje prilagojena jekla profili, vogalni, kanal bar). Ti so nameščeni v žlebove, ki so pre-cut. Slediti in jih okrepiti vezi.


Če želite razširiti luknjo brez prva nastavitev skakalec ni priporočljivo.

Poglabljanje kleti.

Preoblikovanje kleti v dnevni sobi vključuje povečanje njegove višine, vsaj do 2.. 5 m, Kako to storite, vam bom povedal.

Vpliv zunanjih dejavnikov na vrhniki.

Danes kleti, kot ima zagovornikov in nasprotnikov. Nekateri pravijo, da je gradnja kleti to dodatnih stroškov. Drugi pa, nasprotno, iz kleti...

Hidroizolacijo stene kleti, z rokami.

Najprej odstraniti staro, glivične napad mavca. Običajno se v takih primerih mavca slabo hranijo na površino in se lahko odstrani z uporabo...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика