пятница, 29 ноября 2013 г.

Gradbišča priprava na gradnjo.

Gradbišča priprava na gradnjo.

0%
156 Marec 9, 2012

Gradnja hiše traja več mesecev, in za zaključek in zagon včasih traja več let. Prav gotovo je odvisna od finančne podpore in organizacije dela.


Zgraditi hišo ste pripravljeni predmet:


- Ste, z vsemi odobrene vloge za zemljišča za upravljanje projektov na zemljišču parcela sredstva za gradnjo in vzdrževanje hiš.


- Prav imate sklenitvi državnih zemljišč geodetske strokovno znanje.


- Sklep o posameznih Sveta odobritev zemljišč za upravljanje projekta.


- Imate gradnje certifikat za gradnjo zemljišč z vso potrebno računov.


V začetku boste morali najeti ekipo, ki bo dela, in ugotoviti, vodja strukturo. Mogoče, da uporabljate storitve, gradbeno. V vsakem primeru, boste morali pretehtati na ugled mojstrov.

Za začetek gradnje, po možnosti spomladi, ko odmrzne tal.

Mejo zemljiških parcel.


Inženir-geodesist v prisotnosti specialist okrožnega Oddelek zemljišč sredstva, zemljišča uporabnika (ki je lahko) in podizvajalcev, je dejanje, ki meji zemljišča parcele nastavite v naravi. V aktu mora biti določeno omejitev točke in jih je treba ubit s kovinsko palico, ali dreves'leseni Nr. Če pred točko stavbe so uničene, njihove nameščen z doplačilom.


Že v tej fazi, morate strinjati s sosedi o načrtovani ograjo, da bi preprečili nadaljnje ste konflikta. Bolje bi bilo, da stroški skupaj ograje so bile pogoste.


Oskrba z elektriko in vodo.


Gradbenega dovoljenja vam daje pravico, da se povežete moči proge, vodo in plinom.


Električne energije. Vi ste srečen, če zapreš stavbe so daljnovodi. Drugače je vse delo, ki se izvaja daljinsko električne energije neto ali drugo energetsko podjetje, ki ima licenco za izvajanje teh del. Če želite to narediti, morate skupaj s sosedi, da podpišete pogodbo za opravljanje določenega delovnega mesta (namestitev stebri, kabli, in njihovo število). Tam mora biti zaradi?? Stroški opravljenega dela.

Vodo. Če v bližini hiše so Centralne oskrbe cevi, ne boste imeli velike težave z vodo v hišo.


Tudi gradnja je utemeljena tudi v primeru, kjer ni Centralnega vodo cevi. Njena gradnja se mora ustrezati sanitarno pogoji. Dobro mora biti vsaj 5 m od meje s sosedi. Včasih, ko sporazum o delitvi ga je mogoče na meji. Iz septic tank in odlagališča mora biti minimalna razdalja 15m. Včasih uporabljajo rezervoarji za vodo, pod pogojem, da se načrtuje v prihodnosti, Centralne oskrbe z vodo.


Na ograje območja.


Pred gradnjo moraš postaviti začasno ograjo, da bi se zaščitila pred tujci. Za izvajanje nemoteno dostavo gradbenega materiala in opreme, je bolje, da zgraditi v ospredju strukture ograjo, ki se zlahka odstrani.


Vertikalni načrtovanje zemljišč.


Preden bo iz izkopa je treba odstraniti plast rodovitne zemlje (humusa ni zaželeno, da se zgraditi hiše). To bo koristno za vas med zaznamke, vrt, kuhinja, vrt, itd. Če je zemlja bo preveč, potem lahko vedno nekoga, ki se ponujajo.


Pred začetkom izkopa treba preveriti možnost prihod tehnika na vaše strukture. Morate pripraviti močan, težko Zapakirane cesti. Natančno definicijo nosilna sposobnost tal zahteva geotehni preiskav. To je še posebej potrebno za glinenih tleh z visoko podtalnico ravni. To je treba vedeti, kako izvesti dodatne gradnje.

Prostor za shranjevanje materialov.


Vam ni treba, da bi vse gradbeni materiali, takoj, je bolje, da to storite postopoma, ne zasedajo veliko prostora na gradbišču.


Skedenj. Bolje je, da bi Odbor, ki se lahko nato uporabijo za opaž in streho. V skednju lahko začasno shranjevanje orodja in opreme.


Sipkih materialov. Pesek in gramoz, je treba shraniti na očiščeno površino, v bližini mešalnik. In cement in drugi na'adstrigentno, je bolje, da se v lopo, kjer je manj vlage je streha.


Opeke in bloki običajno prinesejo na paletah in razloženega z žerjava na majhnih površinah v bližini ograje. Če zgradil Temelj, opeke pogosto sestavljena na to, vendar ne zelo veliko, tako da imajo delavci na delo.


Ko je bila hiša je pokrita s streho, Okna, vrata in druge dragocene materiali so lahko shranjeni v notranjosti hiše.


Če se območje, ki je majhen, lahko začasno shranjevanje gradiva na tuje ozemlje. Če želite to narediti, morate imeti pisno dovoljenje.

Wc in smeti.


Na gradbišču obvezna'morajo biti opremljena z wc za delavce.


Obvezna'morajo biti na voljo za skladiščenje gradbenih odpadkov. Zaželeno je, da je bil pogosto sprejeti, da ne nered do gradbišča.


Socialne storitve.


Če delavci ne puščajte na delovnem mestu med kosilo, morate jih opremili za jedi. Zaželeno je, da se dogovorijo na račun koga bodo jedli delavcev, saj bodo dostavljene hrane.

Dreves na parceli.


Drevesa lahko bistveno vplivajo na izvajanje gradbenih del in ureditev zemljišča. Da bi rez dreves, ali nekatere od njih so, da gredo na mesto, mestni ali vaški Svet. Brez dovoljenja za rezanje dreves ni.

O gradnji run-time dela morajo biti:


1. Dovoljenje za gradbena dela.
2. Overjene kopije odobrenega projekta in ocena dokumentacije.
3. Zakon dodelitve v naravi rdeče črte in meje parcele.
4. Zakon razvoj v naravi (razčlenitev osi polaganje temeljev).
5. Naročila podzemne strukture Oddelka ali druge ustrezne organizacije za izvedbo izkopa.

Za nakup nepremičnine.

Če boste za nakup zemljišča ali hiše, poslušate nekaj nasvetov.
Z rastjo cene za gradbeni materiali...

Ozek stretch zemljišč za razvoj.

Imate ozek del zemljišča v predmestju ali modi središče, kjer se namerava zgraditi hišo. Vendar pa, večina prijateljev, priporočam...

Kaj morate vedeti pri nakupu zemljišča parcele.

Najprej pri nakupu parcele, nato pa, da bi se izognili nobenih presenečenj, morate najprej preverite, ki je...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика