вторник, 26 ноября 2013 г.

Angleški inter'EP tradicije in kakovosti

Anglija je edinstvena država, ena od redkih držav v svetu, ki na ta dan priznanja svojo tradicijo. Strinjate se, malo levo v svetu državah, kjer še vedno monarhija. In prav tako govori zvestobo tradiciji.

Govorimo o inter'er - tukaj, seveda, konzervirane in tradicije, ampak tudi doda nekaj novega. Jaz osebno klasični angleški inter'jer pojavi se kot doma Sherlock Holmes v naši stari film.

Če govorimo o arhitekturi, potem, seveda, stavbe, v Angliji ni popolnoma drugačna. Pravočasno, Angliji, je bila praktično v center sveta. Vse novice, vse tehnične odkriva vse to je mogoče najti v Angliji.

Rusija, seveda, več rad francoščini, vendar angleščini in so mesto v naši državi. Pam'ne pozabi, kot Puškinovem opisano Grigory Murom: "... je Sveti angleški vrt, ki je preživel skoraj vsi drugi dohodki. Ženinov to so bili oblečeni angleški jockey. Moja hči je bila Francoska angleščina. Polja vaš ročaj je v angleščini način... "

Tako tudi od klasičnih, je dejal, da so ruski ljudje so zanemarili in angleški stil življenja. Zato je vredno pripravi.
Imamo že pozoren Viktorijanski inter'Yorov, zdaj pa pojdi skozi sodobne angleščine na domu.

Sodobni angleški, še posebej tisti, ki živijo v predmestju, bodite posebej pozorni na klasiko. Britanski cenijo udobje, kakovost in kakovost. Hiša je skoraj družinskem posestvu, vse se prenašajo iz generacije v generacijo. Zato ni presenetljivo, če boste dobili v hiši je Anglež in boste videli, je starinsko pohištvo - tudi če ga ni milijonar.

Torej, kaj je govoril nekaj o tem, da je ki je značilen za takšno dom.
Pohištvo je izdelano pretežno iz lesa, in da nikoli ne bo nastalo. Samo dobro kakovost lesa. Najbolj priljubljenimi vrstami lesa: hrast, oreh, tees, kot je v 19. stoletju.

Tudi priljubljena sedež. Kot smo rekli, je pomembno udobje za dom pravi Anglež.

Hiša bi tudi morala biti narejena iz visoko kakovostnih materialov. Drevesa'lesena tla, pogosto in stene so okrašene z lesom. Ni presenetljivo, da takšne inter'jer zelo prijetni.

Poleg tega, notranjost'notranjost je zelo priljubljena tekstil. Prevleke za pohištvo, senčniki za luči, različne majhne blazine, zavese in več. Hiša Anglež je, seveda, trdnjava, tako da se ni nič treba vznemirjati ljudi. Zato je običajno, v dekoracijo prostorov uporabite m', ki mirno tone. Tudi priljubljena številke - English roses, okraski, tradicionalne kontrole in proge.


Če govorimo o hiši, nato v vsaki angleški hiša je kamin. Čeprav, če sem iskren, je zelo pogosta in v stanovanjih. Še vedno imajo pam'ne pozabite, da Anglija je otok državi s spremenljivo podnebje. Tam je precej vlažen in vetrovno, tako da lahko ljudje želijo pobegniti hladno in mrzlo.

Vse prostore v hiši odražajo glavno načelo angleško - kakovost in tradicija. Drevesa'Yana, kakovostno pohištvo, in različnimi dodatki. Če inter'jer Viktorijanski malo Michurin, klasični angleški inter'er - to je višina udobje in uporabnost.



Poleg tega ne smemo pozabiti na glavno stvar tradicije. Vsi dodatki, vse nakit, da boste naleteli v angleškem hiša ni le okras, vsak od njih nosi v sebi neke vrste družinsko zgodovino ali enostavno spomin na nekoga. Čeprav, Viktorijanski inter'kariero in spominja na klasični angleški slog, med njima obstaja razlika. Vendar izročilo, ki je prisoten v obeh.

Seveda, boste morda ne strinjajo, in v nekaterih pogledih prav imajo. Torej, danes ne vsak objekt je zasnovan v klasični slog. Tam so mladi ljudje, ki živijo v mestu, v apartmaju ali hiši lastnike, ki želijo high-tech. Smo samo želel povedati, kaj ga razlikuje je angleški slog.

Gradiva na temo

"angleški vasi" v Moskvi, apartma
Slog različnih Narodov, ali Narodopisje v notranjosti'Yeri
Angleški inter'jer
Vir: egoizem; while. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика