суббота, 30 ноября 2013 г.

Izbira drenažna črpalka in kanalizacijskih sistemov

Za doseganje mestnih udobje v posamezni državi hiša, ki potrebujejo učinkovite sisteme za odstranjevanje vode in kanalizacije. In se pojavijo težave, kot pravilo, ne za komunikacije in nakup črpanje opreme. Zato izborom je treba jemati resno.

Odvodnjavanje in Kanalizacijski sistem so predvideno že v fazi načrtovanja hiše in zemljišča. Če želite uspešno nadzorovati raven podtalne in površinske vode, in če je potrebno, da se iztisne presežek vode iz kleti in jame, uporaba sodobnih drenažnih črpalk. Za naprave težo-pretok Kanalizacijskih sistemov, če je za lokalno zdravljenje ustanovah ali v bližini komunalni kolektor, črpalke ni potrebno. Vendar bolj pogosto obstajajo situacije, ko je njihova seveda nemogoče organizirati. Nato uporabe kompaktna kanalizacijskih sistemov, različnih sprememb je preprosto neizogiben.

Danes trg ponuja velik izbor črpalne opreme. In ko jih kupiti, morate upoštevati več odtenkov. Prvi, drenažo in kanalizacijo črpalke za črpanje onesnažene tekočine, zato je enota mora imeti veliko prostega prehoda, da so trdne snovi ne poškodujejo delovnih telesih črpalke. Iztoka lahko vsebujejo jedke kemikalije, tako da je črpalko ohišje, njegovih sestavnih delov in delov, morajo biti odporne proti koroziji in imeti zadostno mehansko trdnost, kot nečistoče (pesek, manjših kamnov, podružnice), lahko poškoduje ni dovolj močna materiala. Dobro sodobne črpalke morajo imeti zaščito proti suhi tek: samodejno izklopil, če ni vode. Pomembno je tudi, da enota je enostavno priklopite in odklopite, ni zahtevajo zapleteno vzdrževanje, zlahka prenašal padec napetosti.

Izbira drenažna črpalka

Za pravilno izbiro je pomembno, da se določi, kdaj in kako bo upravljal črpalka. Če drenažni sistem je že tam, občasno pa je treba, da se iztisne presežek vode, je bolje, da kupite kompaktna črpalka z majhen, enostaven dostop, s preprosto povezavo in ne zahteva resno vzdrževanje. Te črpalke so običajno narejeni iz nerjavnega jekla ali plastike (črpalka UNILIFT KP). Glavne prednosti črpalke iz kakovostne plastike: lahka teža, nizka cena in tiho. Njihova zmogljivost je ne več kot 3 l / s, vendar je to dovolj, za občasno uporabo (črpalka vrt, ribnik, vodnjak, za odpravo posledic malih gospodinjskih nesreč). Te črpalke delujejo na temperaturi od + 4 C + 40 C. Za črpanje iz vroče iztok nikoli.

Iz nerjavečega jekla črpalke težje plastičnih črpalke, imajo večjo produktivnost in delo v širokem temperaturnem razponu (od 0 C do + 50 C), in nekateri modeli (npr. črpalka AR) je vzdržati kratkoročno zelo vročo vodo (70 C). To omogoča, da jih uporabljajo za likvidacijo nesreč na progah vroče vode in ogrevanje, in kanalizacijskih sistemov, na primer, da odteče "sive" vode iz pralnega stroja ali pomivalni stroj.

Premer trdnih delcev v tekočini za vse te črpalke ne sme presegati 10 mm. Strokovnjaki priporočajo, da nastavite, preden jih sesalnikov, varovanje delovnih teles iz naključna izpostavljenost do velikih delcev. Vse črpalke so opremljene z float stikala, ki ščiti napravo pred vožnjo suho.

Za pravilno izbiro modela drenažne črpalke je potrebno vedeti, jakost toka, črpa vodo. Za grobo oceno, boste lahko naslednje vrednosti nominalni intenzivnost dež: za golo - 0, 014 l/s/m2, gorsko - 0, 023 l/s/m2. Za udobje, lahko uporabite tabela 1 koeficient zaključka (merjeno opravljanje runoff deževnice zajetje). Intenzivnost dotoka odpadne vode je odvisna od števila ljudi, ki živijo v hiši. O količini vode na prebivalca je 150 l / dan.

Tabela 1























PovršinaPretok koeficient?
Strehe stanovanjskih hiš in nepremočljive površine (asfalt, beton površine, površine z konkretnih sklepov)1
Površine s sklepi, ki je napolnjena s peskom ali travo0,8
Gramoz0,6
Vrt in podobnih spletnih mestih0,1

Na podlagi tega je izbrano delovanje možganov črpalka, ki naj bi presega ocenjene najvišji znesek. Je mejna vrednost, določena za prepustnost zmogljivosti plinovodov, ki jih lahko najdemo v tabeli 2. Produktivnost črpalka ne sme biti manj kot v tabeli vrednost za izbrano cevi premera.

Tabela. 2




























Premer cevovodal / sm3 / h
DN502.28
DN653.312
DN804.215
DN100725

Kanalizacija

Najlažji in najbolj ekonomičen način, da se odpadne vode, ki je priključen na obstoječi sistem težo-pretok Kanalizacijskih sistemov. Vendar je to idealen. Zato se moramo zateči k pomočjo tlačnih Kanalizacijskih sistemov, zaradi katere lahko uporabite cevi manjšega premera, kar zmanjšuje stroške polaganja omrežja. Take postaje, ki so na voljo v celoti opremljena in je sestavljena iz rezervoarjev iz nerjavečega materiala, 1-2 potopne črpalke, cevi in pribor (fitingi). Kompakten in popolnoma zaprti Multilift postaje so nameščene v kleti hiše in priročno pri povezovanju koča kolektivne zbiralec. Za skupino hiš, je bolje, da uporabite sistem Liftstation - črpalke postaja za zunanjo namestitev, opremljeno s črpalke tip SEG mlinček mehanizem, ki lahko učinkovito cut velik del odpadne vode. Ti sistemi so zanesljiv, enostaven za vzdrževanje, enostaven za namestitev v obstoječe omrežje in popolnoma avtomatizirano. Slednje daje prednost kakovosti, nadzor.

Urediti odvodnjavanje v hiši, še posebej, če je kopalnica, wc ali kuhinje so daleč od dvižne ali pod njo, ga je treba uporabiti, kompakten samodejno Kanalizacijski sistem (Sololift +), ki je sestavljen iz drenažni rezervoar za odpadno vodo z vgrajeno črpalko. Namestitev je priključen neposredno na sanitarni aparati. Črpalka se samodejno vklopi s pomočjo ravni senzorjev pri polnjenju naprave. Namestitev je opremljena s posebnimi rezalno mehanizem, ki melje in vlaknastih snovi. Hvala za te naprave, za odvodnjavanje so majhnega premera, ki omogoča, da jih skriti v steno plošče. Poleg tega, namestitev skoraj tiho.

Takšni sistemi so praktično brez vzdrževanja, kot je njihova oblika zagotavlja samočistilni med praznjenjem, in ogljikov filter odpravlja vonjave. Na gori in vključujejo namestitev ne zahteva posebno strokovnost. Edina zahteva je, da od časa do časa sperite rezervoar.

Za hkratno uporabo moderne stenske wc, umivalnik in tuš kabina je posebej razvit model SOLOLIFT + CWC-3, ki vam omogoča, da objavite stojalo za namestitev na najbolj priročen, tako, da ne ovirajo dostop do odcepa.

Sodobna tehnologija danes omogoča, da zagotavljajo visoko raven udobja, ne le v mestih, ampak tudi v individualno gradnjo. Zanesljiva in varna sisteme bi bilo mogoče rešiti skoraj vse naloge odstranjevanje vode in kanalizacije, s katerimi se srečujejo lastnik država, hiše in zemljišča.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика