вторник, 26 ноября 2013 г.

Vrata dodatki 2008-10-08 16:23:54

Gradnja in rekonstrukcija.

Vrata pribor
2008-10-08 16:23:54

Namestitev kljuke
Očiščena in polirani vrat ročaj narejen iz kovine ali medenina lahko zelo atraktiven del, ki panelled vrata. Ti pisala so narejena iz različnih vrst in tradicionalnih stilov.


V veliki BRITANIJI krog ročaj zunanja vrata so običajno že nastavljena na srednjo linijo vratnega. Če je razlika za e-pošto, ki se nahajajo na pooblaščenci, nastavite palico nad njo.
Na notranji strani vrat vrtanje skozi luknjo v montažni vijak za ročaj s povrtalom ali counterbore pod glavo.
Ciljne površine pero lahko imajo ključavnico, ki preprečuje obračanje pri vijak. Ne poglabljanje velikost objemka, postavite ročico v mesto in privijte vijak. Za zaključna dela v zachowanie luknjo, ki jih lahko vstavite cev zaprite tako, da vijak za glavo.


Vgradnja vrat, tolkalo
Nabor strojne opreme (vrata) za zunanja vrata v tradicionalni slog, ki vključuje prekrivni za crack za e-pošto, krog ročaj in vrata tolkalo. Vrata tolkalo, morda, najbolj impresivno dekorativne podrobnosti na vrata, in je pogosto videti bolj kot okras kot funkcionalni element, več, tako da iz tega vidika, električni zvonec naredil tolkalo zastarelo v resnici.
V primeru plošča vrat, namestite vrata tolkalo na posrednikov približno ramenski ravni. Znak na vratih povprečne navpično črto na pravo višino in vaja zachowanie luknjo z zagotovljeno carinjenje za pritrdilni vijaki, kot tudi pri vgradnji ročaj (glej zgoraj). Po namestitvi elementa zaprite odprtino za vtikač. Vrata medeninasto okovje tovarniške proizvodnje starinsko običajno proizvaja lakirani, da se prepreči oksidacija kovin. Če je ne, je vedno mogoče, da pokrijemo s prozorno akril lak.


Namestitev letve na crack za mail
Nashchelniki pošte se lahko izvede v različnih stilov in iz različnih materialov - medenine in železa litje, iz nerjavnega jekla, legiranega jekla, neprevlečeni in aluminija. So za vodoravno in navpično montažo. V nadaljevanju je opisana namestitev metodi, horizontalni obloge, ampak to velja tudi za vertikalne letve.
V sredini križa znamke pravokotne odprtine. To režo bi bilo treba le malo bolj zaprt pokrov, vrata letve. V vsakem kotu mrežo pravokotnik vaja 12 mm luknje tehnologije, tako da ga lahko prilepite na platno ozko žage ali jigsaws. Po rezanju iz razpoke trim robovi in vogali dleto ali dleto.
Oznaka in izvrtajte pritrdilne luknje in namestite pad. Če vrata tankih, vijaki, boste morda morali zmanjšati.
Akovacka luknje z vijakom-voditelji blizu cevi.
Še bolje, da svojo notranjost loputo režejo. So izdelani iz kovine ali plastike in so pritrjeni na mesto majhno vijaki. Notranji blažilnik zmanjšuje prepih, skrbno in vam omogočajo, da varno odstranite sami podloga za svoje pralni in blazinice za čiščenje ali poliranje.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика