четверг, 28 ноября 2013 г.

Gradnja hiše lsts

Mnogi od nas so že seznanjeni z osnovnimi tehnologij, gradnjo hiš iz opeke, stolpnica ali dreves'leseni hiši. Vendar pa obstajajo tehnologije, ki omogoča izgradnjo zelo močan in trajen gradbeni kovinski profil. Ta okvir se lahko zbirajo na več načinov, od varjenje in končna rit na kovice.

Prednosti gradnjo hiš iz lsts

Glavna prednost postavljanja okvirja hiše kovinski profil, ki je polno odsotnost krčenje stavbe. Kot smo že vedeli, kovinski, ustrezno zdravljenje, ne razpada in ne izdaja squeak. Opozoriti je treba, prednosti okvir gradnje je, seveda, kratek gradnji. Čeprav stroški drugih materialov za gradnjo stavbe je nekoliko drugačna, vendar s hitrostjo izgradnje lsts lahko shranite.

Pomembna lastnost hiš lsts je njihova vsestranskost v smislu zajema. Nikoli ne veš, kje je ta hiša je zgrajena, ker je okvir, ki je enostaven za sheathe sendvič plošče, znotraj z gips Plošče. Medtem ko so vse komunikacije so preprosto skriti znotraj okvirja.

Zelo gradnja hiše, ki bo prispeval k temu, da svojo nizko toplotno prevodnost. Dodatne reže in odprtine v thermoprofile ustvarite edinstven plast zraka, ki ohranja toploto, proizvedeno v prostoru.

Tehnologija hiš gradnja lsts

Okvir gradnje lsts predvideva uporabo v svoji zasnovi, lahkega in tankega materiala. Za razliko od drugih vrst okvir gradnje lsts ne oksidira, ne razpada in ne povzročajo korozijo, vse to zahvaljujoč dodatna obdelava površina materiala in nerjavnega jekla, ki se uporablja za izdelavo profila.

Oblikovanje lsts to ni preprosta strukture, izdelana iz votlih delov in mostov. Pogosto uporabljen posebni toplotni profil, ki je zasnovan tako, da zdrži visoke temperature in je ne bo uničil požar.
Tehnološko, postavitev hiše lsts je nekoliko podoben namestitev ogrodja za stene iz gips kartonske. Prvi je Temelj, po nameščena zobate tirnice in vnesli, stenske police, ki so nato pritrjeni med seboj. Po tem okvir, ki je nameščen na stropu in nameščena streha, mimogrede, tudi iz kovinskih profilov.

Koristi gradnja hiše lsts

Toplotni profil za okvir gradnje je izumil pol stoletja in danes je uspešno uporablja pri gradnji ločenih stavbah, vendar pa je celotna koča naselja. Lsts lahko zlahka zavrača njegove prednosti materialov, kot so pena betona in dreves'leseni okvir gradnje. Hiša lsts suho in toplo, kar bistveno zmanjša stroške za ogrevanje prostorov. Poleg tega, hiša na okvir tehnologije, ki jih lahko gradijo njihovo lastno brez sodelovanja izpopolnjenih strojev.

Seveda, stroški za gradnjo hiš iz lsts lahko tekmuje s katero koli drugo znano, da datum tehnologij za gradnjo stanovanjskih in poslovnih objektov.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика