суббота, 30 ноября 2013 г.

Home office

Zato, če urad je urejen v eni sobi - spalnici ali dnevni sobi, najboljša rešitev za razmejitev območij so lahko tako imenovani stopničke. Za to zaželeno je, v kotu prazno steno, tako da ni bilo nobenih Okna in vrata.


Stopničke je lahko postavljeno na 45-50 cm od tal in ne v porastu nekaj korakov. Na stopničkah že namestili Mize, police ali stran, na voljo razsvetljavo. Za te stopničke so približno 1/3 del sobe. Ta prostor je ostalo, je dovolj za m', ki stoli in majhnih tabel - prostorno, tiho in udobno.




V primeru, ko v prostore apartmaja ni prostora za delovno površino, Mizo s PC'računalnik in vse potrebno za delo, ki lahko postavi v dvorani. Elementi pisarniškega pohištva zaradi elegantne kovinskih konstrukcij vizualno videti precej kompaktna in ne nered ki gre gor v sobo. Kot na delovnem mestu, lahko pa se uporablja hladilnik pod stopnicami. Stojala za kolesa, z veliko prostora za knjige in mape, učinkovito ločevanje področju študija iz dnevne sobe.

Prijatelj, saj šola postulat se glasi: naravna osvetlitev delovnega mesta se nahaja na desni strani. Še vedno bi moral biti eden izogibajte se neposredni sončni svetlobi na zaslonu. To je najbolje, da dajo na mizo na daljavo, ne bližje kot en meter od okna. Če ne visi tesen žaluzije ali zavese.



Žaluzije - zelo funkcionalno žaluzije, ki so kot nalašč za pisarno. Izbira vrste žaluzije, je odvisno od njihove funkcije in oblikovanje inter'jer. Tako, horizontalne žaluzije so tudi v kombinaciji s zavese se lahko namesti med okvirji, šolanja brezplačno polico. Navpične žaluzije so kot nalašč za velike okenske odprtine. Upoštevajte, da se, na primer, na Sončni strani zahteva bolj gosto materiala. Danes, najbolj priljubljena žaluzije so narejene iz aluminija, plastike, tkanine, kot tudi v kombinaciji z več materialov.



Poleg tega so v delovnem območju je potrebno organizirati lokalna, lokalna razsvetljava. S pravilno razsvetljavo, lahko dlje časa delate tako, brez naveličal, in ne bi poškoduje vid. Prav tako je treba opozoriti, da je nočno razsvetljavo ravni se mora ujemati dan. Ko delajo na comp'računalniška zelo nezaželeno glare. Tako nastavite dva stenska svetilka zagotavlja posredno osvetlitev in naprej na mizo, dal Namizno svetilko. Zajemal bo delovnem mestu brez razmišljanja, ki draži oči. Poleg tega, to bo preprečilo oster kontrast med svetlobo mizo in po vsej sobi - je preveč močno pnevmatike.



Bolje bi bilo, če lučka za branje fleksibilno spreminja položaj in segreje površino. Če ste risanje, skrb za razsvetljavo naprave zadostne osvetlitve, ki bo prenos barve, brez popačenj. Za te namene kot nalašč belo svetlobo (fluorescenčne sijalke).

Kot pravilo, nakup pohištva za dom, pisarne, ponujamo nekaj pogostih napak. Najprej razmislite o tem, kako novo pohištvo, bo fit v že oblikovano inter'jer hišo, kot njen slog, velikost in barvo vpliva na celotno zasnovo prostora. Izračunajte, za koliko se bo nakup obremenjujoče za družinski proračun, in kaj lahko shranite. Vprašanje udobje in uporabnost, ponavadi umaknejo v ozadje - in to je zaman, ker prave odločitve so odvisne od produktivnosti, in tempo dela.



Glavno merilo za izbor pohištva za majhne pisarne je lahkotnost in mobilnost. No, če poleg elegantnega videza, pohištvo in comp'računalniški Mizi bodo imeli več in valjčni ležaji. Ta mobilnost vam bo omogočilo, da se premaknete na urad, kjer smo bili v bližini električne vtičnice. Tabela mora biti širok zgornji tabeli. To je vprašanje, ne le udobje, ampak tudi zdravje'I. Če ste na ozko mizo bo premikanje zaslona in tipkovnice relativno drug na drugega, samodejno "shift" in vaše hrbtenice je, da prej ali slej privede do njene deformacije.

V domači pisarni, lahko dajo police ali police) - od fiksiranim, zgrajen za določen namen dreves'lesene police, v mobilne naprave, s preprosto, pritrdilni sistemi - je primerno za majhne delovnem področju. Nekateri sistemi, ki se uporabljajo predvsem za vgradnjo v niše, ki so značilna za mobilnost: stojalo z njimi v reži privijete na steno, in v reži gor in dol po celotni dolžini police lahko premaknete nosilcev različnih oblik in velikosti, ki podpirajo policah, določitev jih na pravilno višino.



Drugi sistemi, ki temelji na modularnem načelu: tukaj nekaj policah kot osnovne elemente - modules - v kombinaciji s stojalom. Te police so lahko tako utilitaristične in dekorativne namene. Oklepaje lahko tudi dekorativne, in, če se uporablja v kombinaciji z steklene police (na primer, osvetljena od spodaj ali od zgoraj tako, da je svetloba, ki prehaja skozi njih), ta ustvari nenavaden učinek. Steklene police, je lahko nameščena čez okno ne odpre, in je bil uporabljen za hišo zbirka barvnega stekla, porcelana ali rastline. Na Splošno, dodatni pribor, ki je lahko pomemben dodatek za oblikovanje inter'notranjost študija. Najlažji način, da se take inter'jer fit sliko, čeprav jim ne bi bilo veliko. Pomoli so lahko okrašena z rožo skladbe ali manjših kipov.

Rimma Malov

Fotografija www. everythingofficefurniture. com

Vir: IDH. SL - interior design'jer

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика