четверг, 28 ноября 2013 г.

Izolirno steklo 2008-10-13 16:01:08

Gradnja in rekonstrukcija.

Izolirno steklo
2008-10-13 16:01:08

Okno z dvojno zasteklitev je sestavljena iz dveh listov, stekla s zračne reže. Zračne reže - izolacijska plast, ki zmanjšuje toplotne izgube in je Soundproofed. Zmanjšuje kondenzacijo, saj z domačo steklo stanja, še vedno topleje kot zunaj.
Pripravljen IGU zahtevajo manj pozornosti, dodatne zasteklitve - cenejša možnost, ki pomaga zmanjšati raven hrupa z ulice. Obe vrsti dvojno zasteklitvijo zagotavljajo dobro izolacijo.


Velikost zračne odprtine
Za izolacijo obdobje 20 mm je optimalno. V obdobju, krajšem od 12 mm, del toplote se lahko prenašajo po zraku. Če je razlika poveča za več kot 20 mm, toplotna izolacija na bolje ne bo spremenilo, in kroženje zraka lahko ravnanja toplote zunanjega stekla.
Za boljšo zvočno izolacijo obdobju 100-200 mm Trojna zasteklitev je kombinacija dvojnega in dodatne zasteklitve -, je zato lahko idealna rešitev.
Čeprav toplotne izgube skozi Okna, relativno majhno, dvojno steklo lahko zmanjša njihovo polovico. To se kaže v zmanjšani stroški ogrevanja.
Toda učinek boste opazili, verjetno odpravo prepihu. Poleg tega, mrazu, da SV'stiki z velikimi okni, (so bolj očitna, ko sedite tiho), najverjetneje je, da bo zmanjšala.
Namestitev izolirno steklo z zanesljivo ključavnice bodo povečali varnost stanovanj v smislu, da taksist, še posebej, če uporabljate Windows ali kaljeno steklo. Vendar se prepričajte, da je na voljo del sistema Windows, lahko odprete zlahka skupaj evakuacijske poti v primeru požara.


Stekla
Dvojna zasteklitev je sestavljena iz dveh listov stekla ločeni z distančniki (in distančnik) in zaprti z'Združeni med seboj. Prostor med očala, ki se lahko napolni z dehidrirani (suho) po zraku, ki odpravlja kondenzacije med podokni ali v inertnem plinu, ki izboljšuje tudi kot toplotno in zvočno izolacijo.
Debelina in vrsta stekla uporabi, je odvisen od velikosti okna. Običajno se uporablja float steklo ali kaljeno steklo. Ko potrebujete zasebnosti, veljajo potiskane stekla. Nekatera podjetja oskrbe teploagregat Windows, ki vključuje posebno steklo z nizko-emisijskih lastnosti.
Kot pravilo, dvojno zastekljena Okna so izdelani in nameščeni tako, dobavitelji pripravljen Okna z dvojno zasteklitvijo. Vendar pa v nekaterih dobaviteljev mizarstvo je mogoče kupiti dvojno okno enote, ki so primerne za samostojno namestitev, ali da bi jih v specializiranih podjetij. Pravokotne bloke so primerni za okvirji z veliko groove in stopil - za okenske okvirje, ki so bili prvotno izdelani za enojne zasteklitve.
Dvojno zastekljena Okna z okvirji iz PVC ali aluminija redko primerna za stare hiše. Dodatne Windows, ki ne zahtevajo predelati stare okvir, na splošno bolj primerna možnost - še posebej, če imate dobro Windows s svincem mullions, ki se mora ohraniti (IGU z imitacijo ali sodobne interpretacije teh Windows ne more ustrezno zamenjajte izvirni izdelek).


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика