суббота, 30 ноября 2013 г.

Prečiščevanje vode za vodo na sistem oskrbe z energijo v državi hiši

Informacije v nadaljevanju Boste lažje razumeli pristop k čiščenje vode problem za vašo državo hišo.


  • razlika vode v sistem, Avtonomni vodo od pitne vode iz komunalnih vodo,

  • priprava vode za kočo - korak za crommac pravilo, voda v hiši dobite skupaj bodisi iz vasi vodo, ali iz dobro. Če vodovodnega sistema, ki zagotavlja dobro kakovost vode (bodite prepričani, da bi analiza vode vodovodnega sistema Vaša koča), načela za čiščenje vode, podobne tistim, ki se uporabljajo za stanovanjske vode.

    Nepripravljene vode (iz dobro) zahteva bolj temeljito čiščenje.
    Če ste izslediti pot vode na vir, se zdi, da spadajo v podzemnih vodah, padavinah, ki poteka skozi plast tal. Na eni strani, na tleh - dober mehanski filter ohranja netopni delci. Na drugi strani vode perkolacijskem skozi tla raztaplja mnoge škodljive snovi, gnojila, težke kovine, pesticidi, itd.

    Rezultat tega je, da ključ vode v bližini industrijskih mest ne tako čisto.

    Lahko uporabite brez globoko čiščenje vode, samo iz zaupanja vrednih arteški vzmeti, ker v tleh nad arteški plast je neprepustna plast. On ne daje podlago vodo mešati z arteški. Sestava vode iz teh vrtin, ki skoraj ne spreminja s časom. Pa še voda iz arteški tudi zahteva očiščenje od soli, raztopljene v trdote in železa, ki je značilna za Moskvi.

    Za velika količina vode, porabljene filtri za čiščenje vode za koči, ki zahtevajo visoko zmogljivost, in enostavno konsolidacija v gospodinjstvu-filtri z zamenljivi vložki se uporabljajo za prečiščevanje vode iz komunalnih vodo, bi bilo vode preveč drago.

    Danes glavni trend vode sistemi za Samostojno vodi - uporaba vode zamenjava, in predelanih reagenti.
    Kličete lahko ti filtri vmesni med gospodinjske in industrijske.

    Faze čiščenja vode.


    Sisteme za čiščenje vode za potrebe vodovoda države hiša

    1. Vse dohodne vode morajo opraviti mehansko čiščenje. Poleg tega, v nasprotju z večino gospodinjskih filtri sistem mehansko čiščenje semi-industrijske čistilne filtre s sistemom odvodnjavanja. V neprečiščene vode vsebnost netopnih delcev lahko pomembni, in navadne gospodinjske mehanski filter (filter za grobo čiščenje voda), bo treba spremeniti preveč pogosto. Obnova mehanski filter za čiščenje vode sistem, Avtonomni vode koči je redno črpanje skozi njega v nasprotni smeri od čiste vode. Vodo iz potoka delcev v kanalizacijo. Grobo prečiščevanje vode v vode sistem za koči običajno narejeni iz silikatov in delcev manj kot 20 MK zamudo posebne keramični prah.

    2. V naslednji fazi vode sistem za koči odstrani, raztopljene v vodi, soli železa in mangana (deferrization vode).
      Kot je filter media za deferrization uporabe snovi, vključno v sestavi (magnezijev dioksid). Služi kot katalizator za oksidacijske reakcije, in raztopljeno železo in mangan se obori, ki se je ohranil v plast filtriranje srednje in za backwash odplavilo v kanalizacijo. V procesu oksidacije železa in mangana nekateri filtri za čiščenje vode sistem za odstranitev vodikovega raztopljenih v vodi.

    3. V naslednji fazi vode - zmanjša trdoto vode. Voda prehaja skozi ionsko izmenjavo filter mehčalec, ki skupaj z soli togost odstranjevanje ionov nekaterih težkih kovin. Regeneracija filtra je izdelan s posebno rešitev.

    4. Zadnja faza kemijsko čiščenje vode iz vodnjaka - absorpcija ogljikovega filtra.
      Izziv, podoben zgoraj navedenim, v gospodinjstvu-filtri za čiščenje vode iz komunalnih voda sistem, vendar za razliko od njih, adsorpcijskih filtrov za čiščenje vode sistemi za vikend se regenerira. Regeneracija poteka prek povratnih črpanje vode.

    5. Eden od pomembnih fazah vode sistemi za čiščenje vode, dezinfekcijo. Ker nepripravljene vode, ki lahko vsebujejo veliko število patogenih bakterij. Kemijske tehnologije, ki se uporablja za ta namen v gospodinjstvu-filtri, preveč drago.
      Standardna rešitev vode, dezinfekcija z uv svetlobo. Voda se črpa prek preglednega celic, osvetljeni z ultravijolično svetilko. Veljavnost takšnih filter je praktično neomejeno, in ta tehnologija je našel široko uporabo, ne samo v koči, vendar v industrijskih čistilnih naprav.

    6. Če menite, da je to koncu zdravljenja, to ni tako. Omenjeni postopek čiščenja vode prehaja voda v koči, in pitno vodo po vsem tem mora opraviti dodatno čiščenje v gospodinjstvu filter kot tiste, ki so nameščeni v apartmajih. Tukaj je proces je mogoče malo lažje, ker voda ne vsebuje soli železa, trdoto, bakterije. Pustila malo doochistit, in lahko pijete vodo najvišje kakovosti!




Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика