среда, 27 ноября 2013 г.

Hiša kot prostor ladje, ali zmagoslavje visoke tehnologije

Hi-tech - ta oblika kaže na možnosti sodobne tehnologije in znanosti, in do določene mere tudi skuša ustvariti prihodnost danes. High-tech, potopi v neresnično, fantastično vzdušje, je nerazumljivo, da širši javnosti. Je racionalno in je zavezana k univerzalnosti. In še v svoje dobro.

Show

Z uporabo najnovejših tehnologij, materialov, opreme, med'notranjost v hi-tech slog je pogosto v primerjavi z vesoljsko plovilo, kjer je vse bleščeče, m'nežno in tiho dobi-listi in preoblikovala. Slog je lahko povezano z "techno", in industrijskih vplivi. V svoji osnovi je precej hladno in neprijazno, včasih celo nesramen. Ampak to je načelo technogenic, ker high-tech rojen kot proizvodnja slog. On je nastala iz industrijskega oblikovanja prostorov, vse elemente okolja, ki je predmet funkcionalni namen. V inter'notranje zadeve, kjer je večina elementov inženiring opreme, ki so odprti, dekor postane strukturne komponente, spojni elementi, spoji in različne sponke, obilje stekla in kovinskih delov. Uporablja dizajn, ki je del industrijske zgradbe, kovinski okvirji in tehnične komunikacije. Cevi, fitingi, zračni kanali, dvigala, skokih, tramovi, grozdih, kabli - namerno izpostavljena za show.

Seveda, to je slog, ki ni za vsakogar. Ljubitelje tradicije, ki jih lahko povzroči zavrnitev. Zdi se, da je hlad in prekomerno technicism je kontraindiciran življenjski prostor. Vendar pa, mnogi med'kariero v slogu visoke tehnologije imajo nekatere prednosti: uspešna kombinacija prostor in svetlobo, idealno razmerjih in obliko predmetov, umirjeno dekor. Kot rezultat, klasične harmonije in celovitost.

Comfort plus funkcionalnost

V prizadevanju za formalize svojo lokacijo v high-tech slog, pam'opomba - kar je najbolj pomembno, je daleč od tega, da sentimentalnosti. V tej hiši je težko, da bi našli staro medvedek z prišiti gumb namesto oči - in se potopite v nostalgijo. Nastanitev, zasnovan v skladu z vsemi pravili slogu, spominja na laboratorij, ne pa, različnih laboratorijih: laboratoriju za spanje, laboratorij za kuhanje, itd.,

V predelavo za high-tech značilna uporaba umetnih materialov in kompozitov. Najpogostejša - steklo, kovine, betona in plastike. Vendar, izpolnjuje in naravnega lesa. In nazadnje, seznam je bil dopolnjen z novo superpractical materiala, Corian, nekaj povprečju med plastično in kamen. Izdelek visoke tehnologije - balzam za dušo Gospodinje, saj ne zahtevajo skrbno nego in na svoji površini je brez prask ali madeži. Ampak to je pot. Nobene posebne omejitve v slogu, št. Prijavite se lahko vse: barve, ki daje gladko, bleščečo površino, mavca, tekoče ali o'capacious z zanimivo olajšave za Ozadje, keramične ploščice ali laminiran les, linolej. Med najnovejše končna materiali so tako popularne akril zgornje meje - to je tudi element high-tech.

Barva je tudi v high-tech slog: on si prizadeva, da bizarne igre. Nenadoma in močno obraz kontrastne barve - rdeče in črno, modro in rumeno. Vedno v modi ostaja v beli in sivi barvi. Bela - slovesno in čisto vizualno poveča volumen prostora in jo napolni z zrakom. Siva - barva umirjeno, ni dolgočasno, ne neokusen. Siva high-tech slog je resnično lep in eleganten.

Harmonija in integriteta

V inter'notranjost je izdelana v tem stilu, da bo ustrezno vsem, kar je svetlo, z jasno geometrijske oblike. Ni risbe, dekorativni elementi ne, barv, minimalističen, - če ne navaden tkanine, nato pa vsaj dve-ton. Visoke tehnologije ne stojijo malomarnosti - vse, kar mora biti gladka, tudi poslovne. Ampak z vsemi preprostost slog, ki zahteva skrbno načrtovanje in izbira vseh elementov. Vsak tujec podrobnosti - kozarec ali sliko - samo pokvari vse vtis.

Standard zavese, ki so v tej situaciji neprimerno. Vendar žaluzije, popolnoma vse - bolj kot kdajkoli prej. To je naravno, da je Kitajska in kristalno ne za Indijo, ker najljubši stil - kuhanje "techno" iz mat barvna stekla ali stekla, porcelana, enobarvni, brez okrasje in številke, jasno geometrijske oblike v obliko krogle, valja, stožca, prizme.

Pohištvo v stilu hi-tech redko sestoji iz lesa, predvsem kovine, steklo, polimeri, da je vse najbolj naprednih. Pohištvo podobno urad, kot je v uporabi plastike, polirane kovine in usnje. Ampak, če boste uporabili svoje kože, obvezno'nujno roman obdelave. Pohištvo površine morajo biti gladke in sijoče: bleščice, kako bi povečali prostor za dodajanje svetlobe. Enako funkcijo in ogledala. Lahko so tudi brez okvirjev, ampak obvezno'zagotovo potrebovali, da premisli, kjer visi.

Svetloba je tako pomembna, kot je, in teksturo. Poleg Splošno razsvetljavo se uporabljajo vse vrste svetilk, vgrajenih v pohištvo. So lahko na oklepajih in podpira. Svetilke značilnosti različnih oblikah, včasih precej čudne.

Torej, edina stvar, levo, da se na stene več grafični ali avantgarde slike - in naše inter'jer končal.

Julija Oleneva

Vir: Apartma. Lože. Office

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика