четверг, 28 ноября 2013 г.

Ograja okrog vile

Nakup letoviško, je najbolj smotrno, da začnete svoje dogovoru s postavitvijo ograje. Namestitev ograje na mesto, ki se realizira na različne načine in vključuje uporabo različnih materialov za gradnjo. Priporočljivo je, da zgraditi kapitala ograjo, kot kakršne koli začasne ograje, praviloma ostanejo za zelo dolgo časa. Celotno ograjo okoli letoviško lahko razdelimo v dve kategoriji: to je sprednji strani ali spredaj ograjo in zunanjih meja s strani oboda. Fasade so ograje najbolj previdno. Ker v resnici je obraz Vašega doma.

Ograje na dacha. Kaj izbrati materiale

Namestitev ograje v dacha, še posebej sprednji deli, običajno izvaja s pomočjo žične mreže ali valovit karton. Če daje je namenjen izključno za sprostitev v koncu tedna ali med počitnicami, je naravno, da ljudje iščejo vsaj začasno znebiti mestnega vrveža. V tem primeru je najbolj primerno rešitev, ki bo postalo trdno ograjo, ki bo zaščitil prebivalce pred drugimi ljudmi in stroji. Trdna ograja je lahko izdelana iz različnih materialov, od drage opeke in lesa in končna bistveno cenejši sledmi ali skrilavca. Najbolj priljubljen, z večino naših rojakov ograje, da se daje garancija.

Te ograje so enostavna namestitev, zanesljivost in trajnost. Ne zahteva nobene posebne nege, saj celotno območje videz dobro urejenih in udobno. Izbira materiala za fasadne ograje, razmislite o ograjo ostalih strani. Poskrbi trdna ograja okoli oboda plot smiselna le, če se lastniki vil želite popolnoma osami od drugih. Običajno se take ograjo, ki je nameščen, se le redko je. Najbolj pogosto uporabljajo različne mreže v kompleks z zeleno ograjo.

Kot v primeru talne obloge, ograje Rabitz ne zahteva posebnega znanja, veščin in orodij. Le v primeru, če omrežje bo mogoče uporabiti kot ločene particije, boste potrebovali varjenje, vendar lahko storite brez njega, z uporabo svedrov in bolgarskem jeziku. Seveda, da bi ograjo oddelkov za varjenje, veliko hitreje in lažje, vendar je nekoliko dražja.

Kako namestiti ograjo na dacha

Namestitev državi ograjo, tako kot vse druge, se začne s pripravo potrebnih materialov in označevanje poti za prihodnost ograjo. Ograja bo treba ograjo polov. Na višino ograje 2 metrov, višina pole, ne sme biti manjša od 2, 70, ob upoštevanju del, ki bo v zemlji. Kot stolpce, lahko uporabite običajne črna kovinski za cevi s premerom od 100 do 150 mm Število stolpcev, se določi glede na dolžino in material ograje. Poleg tega, boste morali peska, proda, cementa in vode. V odsotnosti ruševinami, je uspešno nadomestil odlomki opek. Nato načrt linijo prihodnosti ograjo in v vogalih kladivo v tla kljukice, medu, ki potegnite kabel. Strogo vzdolž te vrstice izkopal iz zahtevano število lukenj pod stebri, ki bodo vgrajeni deli ograje ali profilirane folije. V izkopali jame vstavi stolpce in pit pour cementa, predhodne imajo določena na dnu zdrobljena opeka.

Namestitev ograje iz valovitega Odbora se lahko izvede na različne načine. Če profilirane folije se uporabljajo kot oddelkov z okvirji iz območja, za okrepitev takih oddelek za prispevke bodisi strank, varilni sistem področju slike neposredno na delovno mesto, ali stique oddelek, gosto drug z drugim, s sprednje strani stebra. In v tem in v drugem primeru boste morali varjenje. Lahko naredil drugače. Zunaj poljaki, celotna dolžina ograje, priložite dreves'leseni tramovi, in že jo s pomočjo vijakov ali drugih pritrdilnih elementov, montaža profilirane folije. Priporočljivo je, da uporabite lesa 10x10. Pred-obdelavo njegovih del pred gnilobo in barve, olje, akril, ali druge primerne barve za zunanji del.

Kot v primeru profiliranih streho, montaža ograj mreža lahko deluje enako pre-prepared particij, lahko preprosto razpete med mest, če ste izgradnjo periferni del mesta zaščito. Za fasade ograjo, še vedno bolje mrežo, da bi kot oddelek, v obliki slik iz območja. To ograjo, ki bo veliko močnejši in bolj zanesljiv in, seveda, lepše.

Mrežo je potrebno redno čiščenje od rje in redno barvanje, še posebej po zimi. V tem smislu, valovita bolj odporne proti vplivom zunanjega okolja. Pri izdelavi v tovarni na profiliranih garancija dana posebna zaščitna prevleka, ki ščiti material pred korozijo. Nadstropje ima drugačno barvo, ki vam omogoča, da izberete barvo ograje, ki najbolj ustreza okusu lastnikov.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика