пятница, 29 ноября 2013 г.

Oblikovanje Windows, zavese, senčila in rolete, okna, Okna, zavese, lambrequins

Naše delo
  • Kovinsko-plastičnih Oken
  • Kovinskih vrat
  • Notranja vrata
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Nalaganje...

Nalaganje...

Oblikovanje okno

Oblikovanje okno

Carinjenje (žaluzije, zavese, žaluzije, polkna) Windows vam bo pomagal, da nadzor razsvetljava, sobe, znebiti grde ogled zunaj Windows, za zaščito sobo od ljubopitljiv oči, žgoče sonce v poletnih mesecih, mrazom in vetrom v zimskem času. Pick up za vaš Windows, tega načrta, ki je povezana z obliko, velikost in razmerja soba, s inter'ladje in namen. S spreminjanjem barve, tekstura tkanine za zavese, dolžine zavese, tip senčila, boste lahko, da se doseže želeni učinek: okna bodo bodisi tekmo ali v nasprotju s stene, tla, tapetništvo in pohištvo slog. V vsakem primeru, mislim, da več kot oblikovanje "storitev" okna, tako da bodo postali del celote (inter'jer), in ne naključno odločitev.

Majhno okno se bo pojavilo večje, če njegov okvir barva v belo barvo. Če želite zožiti Windows je bolj primeren žaluzije z vodoravno nahaja trakov, slika ne bo spremenila razmerja okno. Mala Okna so kontraindicirana bujne zavese, prefinjeno draping, ki bodo opozorili na pomanjkljivosti, bo okno povzroči oči nelagodje. Za male Windows izberite načrt, ki bo skriti svoje resnične dimenzije in razsežnosti. Tkanine, na njih mora biti nizka, normalna in Rimske žaluzije je idealna varianta za njih dekor.

Vgradne okna slabše prenašajo in razprševanje svetlobe, če boste visi svojo zavese, zavese, bo soba temna. Najbolje je, da pustite taka Okna odprta, in okensko polico, kamor nizke lončnice, zbirke igrače, miniature, steklenice, itd.,

Za veliko okno, izberite preprosto, nevsiljivo'asliwe je drapery, bi se izognili tkiva z majhno sliko, kratka (do okensko polico) žaluzije, ki so videti super na veliki ravnini okno zabrisana, in okno v rezultat, izgubi svojo izraznostjo, natančnost obliki.

Izhod je mogoče najti v skoraj vsakem problematična situacija, ne glede na to, kako zapleteno niti ne vidite kot prvi rešitev. Kateri modeli bodo pomagali, da vizualno prilagodite obliko široko odprta? Obstaja več različic dekoracijo, ki se lahko obrnejo nesorazmerno široko, hegemonious s razmerja sobo, okno, v lepe podrobno inter'jer. To je lahko ravno, vodoravni shuttlecocks, velike Rimske žaluzije, zaključna na robu barvne vezalke.

Zaradi značilne oblike težko zavesa obokana Okna. Dobro izgledajo uokvirjena visi visoko nad lok in pade na tla, zavese ali žaluzije. Cornice obešanje zaves obokana Okna se lahko namesti neposredno na strop.

Vam je težko odločiti, kakšne vrste tkanine, da se odločite za zavese ali Windows so opremljene z razkošnim čipke zavese, motley kratek tkanino zavese ali strogo in ritmično žaluzije? Lahko prosite za nasvet strokovnjakov salon ali podjetja, ki je specializirano za oblikovanje in šivanje zaves. Zaželeno je, da se seznanijo s ponudbo trgovin žaluzije (bodite pozorni na material, iz katerega so izdelani, barvo, teksturo, oblikovanje vrste). Ob študiral variant, okraski Oken, eksperiment, ni se bati, da bi najbolj nenavadne kombinacije materialov, materialov. Izberite možnost, ki ustreza vašim pričakovanjem, poudarja individualnost vašega stanovanja in v harmoniji s svojo inter'ladje.

Tkanine za registracijo okno je lahko trdna ali pregleden, bestežinski, črno-bele ali barvne, hišni Ljubljenčki trim čipke, fringe. Zavese lahko samo visi, rahlo prednost vrh, ali zavesa (simetrično, samovoljno); v kopalnici z bland, nevtralno konča okrasitev lambrequins, čopiči, ACC'odgovornosti. Vsaka od zgoraj, je, seveda, prednosti in slabosti, na primer, prefinjeno, bujne tkanine bo manjša soba utesnjen, nered. Žaluzije lahko zadovolji vse vaše zahteve za okna (funkcionalni in dekorativni), brez dodatnih stroškov.

Zavese

Zavese so, ne samo barvni Dodatek inter'jer. So za opravljanje več funkcij, zato je priporočljivo imeti vsaj dva kompleta dekorativne tkanine za Windows: poletje - iz tanka, vendar gosto tkivo in skrb za njih je enostavno narediti doma; pozimi - z m', ki teksturirane tkanine, težji in razkošje, ki zahteva, kot pravilo, kemično čiščenje. Tako, "omaro" Windows, mora biti praktično in stilsko, v modi, original, mobilne (zagotavljanje možnosti za izdelavo nove serije). Imajo dva ali več sklopov žaluzije, različne teksture, barve, design, moda draping, lahko bi inter'jer apartmaji zahtevano sorte, spreminja od časa do časa, njegova barva in značaj. Material, barvo, vzorec, način obešanje in draping zavese, mora ustrezati namenu prostora, njegove velikosti, razmerja, naravo opremo in dekoracijo, obvezno'mora upoštevati usmeritve Windows in stopnjo naravne svetlobe, kot tudi velikosti in oblike okna.

Zavese - to je dolga okna zavese preglednih ali tiskani materiali, til, neto, čipke, ki je lahko različno zavesa. Najbolj pogosto za zavese pick tkanino bele ali druge svetle barve. Krpo lahko navaden ali potiskane, z vezenino, aplicirano, gladek, mat ali pritisnete teksturo. Kot pravilo, zavese ne premikajo tudi v dnevnem času, ki služijo za zaščito pred prekomerno svetlobo in prahu, da razpršite neposredno sončno svetlobo. V nižjih nadstropjih hiše, v neposredni bližini drugih hiš na oknu lahko zvečer kratek prosojne zavese - tako-imenovano "prepir-BIZ" (višina 60-70 cm čez rob). Za njih se običajno uporablja, tila, čipk, tanke tkanine, na zgornjem robu blizu majhne gube.

Žaluzije - okna zavese prosojne tkanine. Tam so zavese za dviganje in drsna. Drsna zavese visijo ravne gladke gube, njihov zgornji del z dovolj prostora višina okrasite zastor, za katerim se skriva pritrdilni sistem zavese in vodilne vrvi. Zavese morala zaščititi pred sončno svetlobo in hrupa ulice, v temi - od izgleda do tujcev. V skupnem prostoru, ki je ponavadi večji od drugih prostorov v hiši, je običajno, da visi svetlobe zavese in zavese. Zavesa njihovih vertikalnih gub s zgornje meje za talne, zavese krasijo zagrabi, lambrequins (Sl. 9). Obešanje zaves uporabite kovinski ali dreves'Yana palico dekorativne oklepajih, drevesa'leseni kapi, okrašena z barvo pohištva in pobarvane v ton stropi, napušči-strune. V spalnici je primerno okna zavese, mirno tone, gladko ali z vzorcem, skupaj z risbo in barve odeje na posteljo, preprogo na tleh. Tkanine za zavese v spalnici mora biti gosto in zaščito pred svetlobo in hrupom. Za otroške sobe je bolje, da uporabite stroj bombaž zavese. Okna žaluzije lažje vzlet za pranje, shift in pritisnite, če so visela na vrstico z obroči. Zavese dolžine do okenski polici ali na 10-15 cm dolge, v tem primeru je bolj priročno kot dolg (na tla),'capacious v tančico.

V inter'kuhinja okno "oblačila" ima posebno vlogo. Te zavese bolje za šivanje, iz stroj materialov, dolžina lahko tekmo wgate casement ali zaprete okno. Lahko visi v globino okno, v bližini okvir z odstranljivo kovinske palice; utrditi dva bara (zgoraj in spodaj), in v sredini zbiranje uporabo trak ali lepilni trak; okrepiti uporabo zagrabi

Spretno uporabo različnih tehnik, naprave, okna, zavese lahko vizualno odpravo pomanjkljivosti v položaj, obliko in velikost Oken. Visoka in ozka Okna izgleda dobro v skoraj vseh kader: žaluzije poudaril pravilnost svojega obliki, bo proučila načrt; bujne, široko zavese, zavese, zastori obvesti eleganco in šarm. Če je soba ima dve ali več ozko Windows, vam ni všeč način, na katerega so razdeljene prostora, bi lahko o'spoji skupaj zavese na celotno višino in širino prostora. Zavese tla-dolžina vizualno poveča višina okna, postane njeno nadaljevanje, bo širok okno že in "vitkejši". Poleg tega te zavese so boljši od drugih ohranijo toploto in preprečuje vdor hladnega zraka iz Okna v sobi. Za zavese, da se prilega skoraj vsako tkivo. Poleg tradicionalnih svile, žameta, tkanino, til, tkanine, čipke, vsak od vas lahko našli veliko zanimivih in poceni možnosti. Prvotno zadrapirovav zavese, krasi jih z zagrabi, lepo okrepila na polico, morate ustvariti novo, zasebni sprejem dekoracijo Oken, in da se je za zaveso je bila uporabljena obloge ali shirting, ne bo nihče uganiti. Na drugi strani, enostavnejši in bolj strog videz, zavese, bolj zanimivo (za barvo, teksturo), morajo biti tkanine. Od teorije zdaj prakso, izračuna, koliko "Mainov tkanine, ki jih boste potrebovali za zavese. Najprej morate izmeriti širino okna (merjeno z dolžino cornice). Če mislite, da visijo zavese, drapery njih, okrasitev gube, nato pa širino okna pomnožimo z dva ali dva in pol, za zaves (zavese prosojne tkanine) - tri. Za šivanje prosto začasno zavese z enim lambrequin bo treba tkiva, v količini, ki je enaka širini okna, ki se pomnoži z eno in pol. Naslednji, določitev dolžine ready-made zavese (na ta vrednost dodaj dodatek za pogibko vrhu in na dnu) in se množijo, odštejeta po številu niti (glede na širino okna in vrsta zastori). Da bi gube drapery globine o'sposobnost, da zavese strožji, ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi, ga sešijejo, obloge, barve, ki se lahko ujema z barvo zavese. Kontrastne barve ali grafiko oblog ustvarja zanimiv učinek, prvotni videz iz ulice. Zavese, obložene so oblikovalec videz, njihova življenjska doba je daljša, ker podloga preprečuje izgorelosti. Vendar pa oblog ni najboljši dekoracijo zaves, ona jih naredi preveč težko, težko pranje. Obdelava zgornjega roba določa slog zavese, omogoča, da ustvarite želeni učinek, drapery zavese in zavese po želji. Bo zavese na tla rahlo zbiranje ali iz gube, gube, katere vrste bodo v kombinaciji s tkanino, barve, tekstura, gostoto? Ta in številna druga vprašanja boste našli odgovore, izbira tkanine za zavese, raskryvaya in drapery svojih. Obliko, velikost kratnih in Skupščina določa trak, ki je šivala na zgornji rob zavese na zadnji strani, lahko pa jih tudi ročno. Francoski gube ali tucks so majhne gube, ki so združeni v tri enakomerno razporejene. Videti dobro na dolgi zavese, debeline tkanine.

Svinčnik gube - ozek, plitve gube, ki se nahajajo tesno in trdno naslednji-široko zavese. Idealen za dekoracijo zaves svetlobe in prosojne tkanine. Preprosta Montaža - je križanec med francosko in svinčnik gub, so večji in zadnji enakomerno porazdelijo čez celotno širino zavese. So primerni za draping kratek, svetlobe zavese, v kombinaciji z lambrequins. Bolj zapletena design, postavitev zgornji rob zavese - kratnih-pouffe. Tkanine, mora biti m', ki enostavno draped, vendar ohranja obliko tudi. Zavese z gub sicer ne potrebujejo dekorativne zaključna, so sami - vrhunsko dekoracijo inter'jer.

Lambrequin - še ena podrobnost dekoracijo Oken, se nahaja leži nad okno in zapre zgornji rob zavese. Pelmet je lahko težko ali m'. Težko pelmet narejen iz lesa ali lesnih vlaken plošče, pobarvane v en ton, s sliko), okrašena z okraski ali opremljeni s tkanine. M', ki pelmet nima okostje, to tkanine draped m'kaj gube, ki so v želeno obliko. Oblikovanje zavese je odvisna od vašega okusa, domišljijo, dolžina zavese in dekorativne lastnosti materiala. Morda vam bo všeč možnost lambrequin z visi navpično in lepo draped vse?

Zavese visijo na okno kapi. Tam so okrogle napušči (ali palice) in napušči-vodniki. Krog napušči krepitev skoraj v strop. Pri uporabi v design okna zavese in žaluzije, zavese in lambrequins prejeli dvakrat prva, ki omogočajo nemoteno, za izvajanje načrta fantazije.

Krog napušči so narejene iz lesa, kovine (aluminij, jeklo, bron), bambusa, plastike in drugih materialov. Na obeh straneh cornice omejeno gumbi (les, mavec, kovine). Lahko se diskretno, funkcionalno, in lahko imajo najbolj bizarna oblika in opravljajo dekorativno funkcijo, ki služi kot okras cornice. Jeklo napetost zavese strune enostavno skrijete pod gube zavese ali, nasprotno, da flaunt. Videti so sodobno in ni odvrnilo pozornost od podrobnosti dekor zavese, notranjost'notranje zadeve kot celote.

Karnise se uporabljajo za obešanje zaves z okrasnimi vrh, vsebino trdega ali m', ki swags. Narejene so iz plastike ali kovine, zelo udobno, aluminijaste ograje, ker so enostavno bend v obliki okna, na primer obokan. Običajno karnise, ki so opremljeni s posebnimi povodci ali vodilni kabli, ki omogočajo, da se pritisni in zavese z enim ali dvema stranema, ne da se jih dotika z rokami. Uporaba zagrabi vas lepo, da se zavesa spet zavese, izboljšanje razsvetljave v prostoru in zmanjšanje obremenitev na kapi. Kot zagrabi uporablja v skoraj vsak material.

Tradicionalni pickup je prepognjen na pol trak iz tkiva, ki je določen za obroč za kljuko v steno ali okenski okvir. Tkanine krila okrašena s čipko, bonitete, opravljanje kontrast barvne tkanine, tkanine-partner, head'kravato lok ali zavesa, vendar v vsakem primeru, svoje dekor harmonizira z dekor zavese, kapi, slog inter'jer. Druge možnosti za zagrabi - prepleteni ali pleteni kord, pletenice, kovinske verige, plastični ali kovinski obroč.

Žaluzije in rolete

Oblikovanje žaluzije in rolete vam omogoča, da enostavno prilagoditi za ogrevanje v lokalu (ohranja toploto sonca in mraza pozimi), zmanjšanje ravni hrupa, ki prihajajo z ulice, da se upokojijo v mojo sobo, da se skriti pred radoveden oči. Žaluzije lahko imenujemo univerzalno oblikovanje okno, ker je njihova jasno linearno sliko izgleda dobro na oknu skoraj vseh oblik in velikosti, so relativno poceni.

Prvotni pomen francoske besede "blindi" - "horizontalne žaluzije evidenc za regulacijo svetlobe v sobe in zraka".

Danes, žaluzije, imenovano vse dvižne zavese, ki jih odlikuje vrsta gradnje, materialov, ki se uporabljajo za njihovo proizvodnjo. Priljubljenost teh dvižne zavese, ker so zelo enostavni za vgradnjo in so obračunani od prahu, zaradi vodilo vrvi in nadzor doge so primerni za uporabo (za dvigovanje in spuščanje, shift in pritisni in zavrtite ploščo).

Žaluzije-roller - nemoteno žaluzije iz bele tkanine ali smetana barve (originalni barvi varianta, ki je prišel danes tkanine in drugih materialov, različnih odtenkov in tekstur), satybaldina v roll z uporabo enostavnih od sistema vrvi. To je klasična različica žaluzije se uporabljajo za dekoracijo Oken, balkon steklena vrata, okrepiti na glazirana vhodna in notranja vrata. Nevtralne barve polken valj omogoča, da jih uporabljajo v kombinaciji z barvnim svetlobe zavese in zavese. Dolžina žaluzije-valji za Windows dosegla polico, lahko raskoshelitsya obeh gor in dol. Pri nakupu žaluzije vpogleda v svoje tkanine, raje gosto tkivo ravno tkati, ti žaluzije bo enostavno in gladko stran, ne Salinas in ne vozni skozi. Izgledaš žaluzije-valji brocade, tkanine s kovinskimi nitmi, belo bombažno krpo ali platno. Žaluzije so vertikalno ali horizontalno postavljene trakovi, izdelani iz tkanine, kovine, lesa ali plastike. Ta elegantna rešitev za izrazno dekor, ki je značilno za Windows, ki jim daje obliko grafika, naročanje in resnosti.

Navpične žaluzije so svetujemo, da uporabite okno za dekoracijo zapleteni obliki. Navzdol do žaluzije so majhne uteži, včasih podrobnosti žaluzije pritrdite spodnji rob kovinski ali plastični veriga, ki zagotavlja vertikalno mesto razredi. Tudi če polico okna, upognjene, žaluzije, ohranijo svojo obliko. Še ena prednost tega modela: ti žaluzije so narejene po naročilu, tako barvo, vzorec in teksturo, širina palice (od 75 do 125 mm), lahko se odločite za vaš okus in da se doseže popolno harmonijo oblikovanje okno z inter'ladje sobe. Rimske žaluzije so enostavne konstrukcije, narejene iz gosto tkivo, zato vzdržljivost in moč, ki jim je zagotovljeno. Izpusti Rimske žaluzije videti kot žaluzije-valji, pogosto s pomočjo sistema vrvice jih nekoliko dvigniti na platno, zbrani v široko, ravno krat. Za žaluzije tega modela ni primerna tkanina z veliko sliko, lahka vrsto tkanin iz lanu, organza.

Avstralski žaluzije videti kot navadne zavese, razlika je le število festoons na spodnjem robu nazobčani zavese dekoracijo). Za krojenje Avstralski žaluzije bodo potrebovali približno 50 cm več tkiva od običajnih zaves.

Francoski žaluzije so izdelane iz tanke svilene tkanine, dol izgledajo kot navadne valji, ko dviganje bo valovite gube. Francoski žaluzije lahko dvigne in znižajo za poglavij, vsako poglavje ima svoj sistem dolgih vrvi. Rolete te vrste so običajno visijo na lesenih desk ali kapi; če niso Topolnitsa blackout zavese, kapi lahko visi pelmet.

Poceni in praktična senčila narejena iz netkanih materialov: iz trstike, bambusa, kovine, les, plastika, debel valovitega papirja. Tukaj prah in druge okužbe so lahko očistite z vlažno gobo ali sesalnik je enostaven za posodobitev, in nato prekrita z lakom ali imajo pobarvane z barvo, zamenjajte ločeno design element, in ne vse v celoti.

Kovine, papirja ali plastične rolete v harmoniji z notranje urejena v sodobnem slogu (sodoben, minimalističen, mladine in tako naprej ). Lesena, bambusa žaluzije - element kolonialne, ali etničnim, slog.

Rolete in žaluzije, izboljšali zvočno izolacijo prostorov, ustvari občutek varnosti. Najbolj pogosto se uporabljajo v notranjosti hiše, apartmaji, ki se nahajajo v vročem podnebju. Rolete, žaluzije zelo udobno, omogočajo zraku, da hitenje v sobo, blokira pot neposredno sončno svetlobo. So uspešno uravnavanje svetlobe in toplote, podnebne doma. Rolete se lahko uporablja v notranjosti, ne le za njen namen. Seveda, fantasy povedal veliko privlačnih metod dekoracijo svoje hiše z roletami. Tukaj je nekaj izmed njih: rolete se lahko namesti namesto tradicionalnih vrata garderobe, garderoba, kopalnica; visoko rolete so nameščeni na noge, odlično delo z vlogo zasloni ali particij.

Oblika okna

Oblika okna določi veliko.

Prvič, to ne bi smelo preprečevati vdor svetlobe v stavbo, ne bo pustil, da opazujejo, kaj se dogaja na ulicah, občudovali čudovit razgled;

drugič, mora ustrezati arhitekturni slog hiše kot celote;

tretjič, v harmoniji z notranje in oznaka sobe (fit v notranjost).

Druga pripomba je zaželeno, da se upošteva pri zamenjavi Oken v stare hiše, gradnja hiše. Najboljše od vsega je, posodobitev operacijskega sistema Windows v stare stavbe, in jih nadomestili z novo, morda še bolj kot nalašč modela, velikosti in oblike, da bo isto.

Pick up kopijo, tako da zamenjava je bil bolj podoben izvirniku. Dodajanje novih Windows bi bilo vse dobro misel, poskušam, da ne poškodujete celovitost dojemanje prostora, umetniške in arhitekturne enotnosti hiše. To je absurdno, da si, na primer, dvojno zastekljena Okna z alu profil na fasade stanovanjske stavbe, zgrajene v drugi polovici XIX. stoletja, okrašena s stebri, portal, štukature meanders, itd.,

Okno velikosti je vizualno večji, če okvir ni križi; pogoste prečko (odprtine, vrata, transoms), nasprotno, da bi jo zmanjšali, ampak, da bi udoben dom (to je ena od glavnih razlik med okni v pisarnah, v Gromadsky in poslovnih stavb, od Okna, od stanovanjskih stavb).

Polje nenavadno (netradicionalne oblike, nedvomno, bo pritegnila pozornost nase, iz njegovem mnenju bi bilo zanimivo, lepo. To okoliščino je treba razmisliti, glede na njen oblikovanja in notranje opreme na Splošno. Nima smisla, da se skrivajo za zavese privlačne podrobnosti za notranje zadeve, ki lahko postanejo compositional sredini sobe, v notranjost individualnost, če želite spremeniti svoj značaj.

Zasteklitev

Ocenjuje se, da približno 30% toplotnih izgub v hiši, ki pade na Windows. Zato posebno pozornost je treba nameniti zasteklitev Oken, okno sashes. Dvojna zasteklitev Oken zmanjšuje kondenzacijo in velikost hladno cono, ki je v zimskem času v bližini okno. Triple-zastekljena Okna še bolje toplo, jo izolirajte notranji prostor od hrupa. Učinkovitost toplotne in zvočne izolacije je odvisna od oddaljenosti med stekla, debelina vsako steklo. Za boljšo zvočno izolacijo razdalja med ploščami mora biti najmanj 75 mm. Če živite v hrupnem prostoru, to razdaljo je treba povečati, vendar. Večja razlika med podoknu okna, slabše pa je past toplote v veliko prostora lažje oblikuje konvekcija zračnih tokov. Zato je najbolje, ampak stoji nekoliko dražja rešitev problema zvočna izolacija brez poškodovanja izolacije je tako, da že na voljo v standardnih IGU dva kozarca tretji na razdalji 75 mm. Cenejši dvojno in trojno zasteklitev, da opravijo svoje lastno.

Redni stanja okensko steklo je narejen za debelino 2, 2, 5, 3, 4, 5 in 6 mm V stanovanjske prostore zasteklitev najpogosteje stekla v debelino 2-3 mm, Vendar za izboljšanje toplotno in zvočno izolacijo okna z lastnostmi vaše hiše lahko, zamenjava stekla, debelejši. Debelina stekla zastekljena Okna z alu profil, kot pravilo, je 5 mm zasteklitev je bolje izbrati brezbarvne steklene, Domače živali in svetlo-zelene ali rahlo modrikasto odtenke, pod pogojem, da steklo ne prenaša manj 85-87% svetlobe.

Novosti zadnjih let - sončna očala okrepljeno, kaljeno steklo.

Solarno steklo, ki reagira na svetlobo svetlobo, spremembe barve (temno), ki absorbira škodljivo sončno sevanje, osvobaja lastnik, ki imajo za nakup dodatnih sredstev za zaščito pred svetlo poletno sonce (žaluzije, zavese, rolete).

Žično steklo imajo postavljeno trajnost, ne boj nenamerni izpust iz kamna, žogo, zanesljiv, stroškovno še bolj draga sončna očala.

Najbolj priljubljena - in varčevanje z energijo stekla, prav tako je pozval nizkimi emisijami. Nekdo, verjetno, da bo pritegnila več stekla, proizvedene po analogiji z avtomobilsko steklo (pogled od zadaj): najboljši žice v notranjosti, segrevanje moč, uničiti kondenza na Oknih, "warm up" zrak med slikami.

BREZ OKVIRJEV STEKEL

Menijo, brez okvirjev stekel sistemov. Teh letal modela brez slik in navpične nosilce lahko vedno mogoče videti na balkoni. Veliko njihovih pohval. Ampak, mogoče je le modni trend, opravljanje prestige, ki niso podprta z resnične koristi za potrošnika?

Poglej, kaj je brez okvirjev design. Jasno je, da, kljub navidezni enostavnosti in lahkotnost, to bi morala biti zelo močna. Sestoji iz aluminija profili - zgornji in spodnji (vodniki za steklo rolete) in kaljeno steklo. Steklo debelina je odvisna od višine zasteklena prostora: če je večja od 2 m 10 cm, nato pa stekla debeline 8 mm, pod uporabiti 6 mm. Širina steklena vrata se lahko od 60 do 80 cm, odvisno od velikosti, balkon in željam kupcev. Poleg tega boste lahko uživali ne le stekla, ampak napeta. Standard v sistemu brez okvirjev steklo se uporablja posebno kaljeno steklo. To je varen: če bi, Bog ne daj, bo zdrobljen - nihče ne boli, in nežno sodijo off majhen "kocke". Vendar za to zgodi, je potrebno, da podobaet kladivo.

Zunaj med steklo in aluminij profil krila oblazinjena gume tesnila, ki varujejo na balkon, od vlage in padavin. In crack med vrata in stranski steni balkon, ki je napolnjena z tesnilne mase. Da in steelnya krila in aluminija profili so pritrjeni skupaj, tako da lepilo-fotke, namesto vijaki in žeblji. Steklo v gradbeništvu prosto gibati na posebni plastični valji. Balkon lahko popolnoma odprta, z drsnimi tkanine iz stekla stran, jih prestavili na steno ali trenutno "knjiga" (tukaj različna podjetja ponujajo različne različice). Odprta polkna podobno pregledna knjiga listi.

Po mnenju strokovnjakov, brez okvirjev stekel idealen za balkon koli vrsta, oblika in starost, in ne trpijo Splošni videz fasade. Balkon s brez okvirjev stekel je zaščiten od hrupa, dež in blato. Odpiranje in zapiranje stekla na balkon tiho. Medtem ko galerija balustrade ostaja povsem brezplačno. Z drugimi besedami, brez okvirjev finskega modela s odprtih vrat bo videti, kot vse zasteklitve in št. Okna, rolete, zavzamejo malo prostora in je varno pritrjen, lomljeno tudi v močan veter. In ker so oblikovane tako, da so enostavno za čiščenje znotraj in zunaj.

Ni vsakdo, ki je za spopadanje z brez okvirjev stekel (čeprav uvoz, čeprav native), so zadovoljna z njim. Poleg teh očitnih prednosti, obstajajo slabosti z vidika nekaterih kupci je zelo pomemben. Prva in glavna pomanjkljivost je brez okvirjev stekel je v bistvu samo varnost varnostnik načrtovanja. To je, po namestitvi zasteklitev sistemov balkon, tako ne boste dobili, da ustvarite razširjene toplo sobni temperaturi v hladni sezoni bo le 2-3° nad cesto. "t pomočjo umetne segrevanja na zastekljen. Torej, z uporabo vašega zastekljena veranda je le sezonsko. Druga slabost je, "popolno preglednost", da je vse, kar se dogaja v vašem loggias, si bo iz vseh strani, še posebej, če živite v prvem nadstropju. Zato, če vam ni všeč, da izpostavi svoje zasebno življenje off, je treba razmišljati vnaprej o žaluzije ali zavese. Poleg ljubopitljiv oči, poleti včasih precej nadležne žuželke in muhe in komarji. Toda kot v primeru brez okvirjev stekel popraviti komarjem? Za operacijski sistem Windows, saj ga ne more nohtov. Četrti negativno na Windows za kratek čas nabrano umazanijo in prah, ki je nastala razvezo zakonske zveze. Čeprav umazanijo, po mnenju strokovnjakov, brez kakršnih koli težav, se to odstrani iz ventili, pranje balkon stekla so zelo pogosto, sicer ideja brez okvirjev stekel je nesmiselno. Vidite, ko vaš loggia okoli oboda je obdan z umazano proge, umazana Okna, estetika spektakel več kot dvomljive. In nazadnje peti je "ampak" - brez okvirjev stekel ne zagotavljajo popolno neprepustnosti in za ta indikator izgubi sodobno-zastekljena okna: od hrupa ščiti trikrat manj (brez okvirjev sistemov absorbirajo do 10 decibelov, steklo - 30). Kot je za vlago, včasih brez okvirjev stekel lahko absorbira vlago in sneg in temperature lahko poškoduje aluminij v profil, ki se gibljejo valjev, in okno se bo še slabše, da odprete.

Nauk te zgodbe je: brez okvirjev stekel - nekaj stilsko in moden, ampak na fan. Funkcija brez okvirjev stekel - najprej je zaščitna, ne izolacijski. To je idealno za tiste, ki se ne lovi več "kvadratnih metrov", vendar ni želel, da embarrass sam fiksno zastekljenih loggia, ki je res na sporedu. In v tem smislu brez okvirjev stekel na višini: hotel - samo odprl casement diapozitivi, kot če nobeden; želel ponovno zaprt, in tukaj je močno zaščitno bariero: tat, on ne bo dobil gor ali mačka ne spada. Ogreti loggia brez okvirjev z zasteklitvijo ne bo deloval, vendar v toploto v hiši bo prijetno hladno. Njihovo zaščito pred mrazom, vožnja dež in prah tega modela lahko ne - preveč v to potrdil. Vendar zmanjšano * tiščanje spremeni v številne prednosti: balkon dobro zračen, ne znotraj kondenzacijo, ne obledenelaya stekla, ni zamrznila sash.

Na ukrajinski trg, tam so zdaj dva vrste sistemov brez okvirjev stekel. Prvi - "iz finske" - uvoz sistem "elegantno". Ponavadi ponujajo podjetja - predstavniki podjetja LUMON (Finska). Cene uvoženih brez okvirjev stekel "na ključ" - vsaj 300 $/sq m

Poleg tega obstajata dve nacionalni sistem. Cena domačih brez okvirjev stekel "ključni": 1 kvadratni meter je približno $100-180.

Najbolj pomembna stvar v brez okvirjev stekel - kakovostno namestitev. Točno namestitvene napake, ki lahko povzroči težave pri delovanju. Tu je vse odvisno od kakovosti pohištva, saj brez okvirjev stekel ročaj mora biti popolnoma brezplačno, da se obrnemo, tudi kolesa so svobodno potujejo, in krat - hitro in brez prizadevanja za premikanje in obliko. Naročanje brez okvirjev stekel, bi morali izbrati podjetje, ki zagotavlja kakovost namestitve in bo zagotovil certificirane izdelke. Domači gradivo, ki se uporablja med namestitvijo brez okvirjev sistemov, ne še slabše, uvoz, in naši strokovnjaki ročaj delo bolje kot Finci. Vendar prosimo, pomnite: garancija za steklo ne sme biti manj kot 2 leti, in zagotavljanje namestitev - ne manj kot za 1 leto.

Mount brez okvirjev sistem zelo hitro - brez podjetje datumi montaža na ključ ne več kot 2-3 tedne. Vendar v primeru kompleksnih posameznika, da izrazi lahko tudi s pogajanji posamično.

Po mnenju strokovnjakov, veliko stvari pri izbiri vrste zasteklitve je odvisna od vrste hiše. Če živite v staro hišo in si sploh ne loggia, kot majhno paunchy balkon z ukrivljeno perilli, "brez okvirjev steklom", kot bo videti absurdno in smešno. No, seveda, lahko, in posodobili brez okvirjev stekel, ampak... veliko novih stavb, nasprotno, vse loggias enotno steletsja je v resnici, v času zagon.

Če ti je všeč brez okvirjev različico, imejte v mislih, da je sistem brez okvirjev stekel ter točno funkcije, ki so jim namenjene, in estetske in varovalne.




Vir: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика