пятница, 29 ноября 2013 г.

Kopalnice so v morskem stilu

Kopalnice so v morskem stilu

Bi morje svežino v urbanih kopalnica naravnih paleto barv in teksture značilne za obalne regije.

Kopalnice so v morskem stilu
Plošča, obloge s preprosto dekoracijo v stilu country glasbe. Morski tema je kombinacija svetlo modre barve z sonca-kreme in bele barve. Dopolnitev inter'kurirske morskih pribor in Spominki.

Kopalnica v morskem stilu, polno m', ki je v nasprotju. Čiste linije in omejeno barvno paleto oblikovanja ustvarite nov, ne-standardnih videz.

Prevladujejo naravne barve sonca, morja in peska. Slog je preprost, romantično, zaprite za državo, in to je odvisno od vas, kako bo znal te lastnosti barve.

Kul odtenki modre barve z temno modro svetlo modro in rumeno barvo iz svetlo sonce smetano in zlato bodo ustvarili kontrast. Kot ozadjem, uporabite belo barvo. Mešanje barve, lahko dobite različne učinke. Če vam je všeč, svetle barve in vzdušje med barko, izberite prugasta pohištvo, kot na zgornjem krovu in ploščice na stenah. Če želite, da ostanejo na soncu močnim plaži, vam bo pristop m'bela, muffled-modra, pesek-sivo in bledo-rumeni toni, fin-všeč in prodniki z apnom madeže in vzorcev.

Ustvariti stilsko inter'jer

Če želite ustvariti vzdušje svežino in prostor morske obale barva stene in strop so v beli ali blizu nje barva Matt emulzija barve. Uporabite drugačno teksturo, na primer, zdravljenje spodnji del sten s plošče plošče ali preprost ploščice temnejše barve. Bo nebo in morje. Kontrast morajo biti močni. Lahko se odločite in bolj nežne barve, harmonično združene v m', ki bistveno sestavo.

Morski slog nostalgično obuja čustva, vendar je lahko, da moderne funkcije. Nakup navadne bele ali smetane sanitarne opreme, paluba ven svojo SIM kopalniško pohištvo v retro slogu, z čiste linije. Zadekorirovat steno bor obloga na glede. Obstaja pa še ena možnost - samostojna kopel z odstranljivo kritje. Peel off svoj zid, poskrbi za njo tuš kabina.

Stene zdravljenje ploščice od znotraj in dreves'lesene plošče z zunanjo. Namesto stene lahko obesite zavese z lepo morje slika ali namestiti gladko ali rebrasto steklena plošča.

Če ne morete narediti, talne obloge načrtovanem naslikal dreves'lesene plošče, druge snovi, kot so vinil plošče primerne "morje" barve. Mati naravnih vlaken in plute ploščice so tudi idealni za talno oblogo. Kam'Yana ploščic in mozaikov ustvariti vtis, da država slog. So lahko še bolj udobno zaradi bombaž preproge.

Značilnosti slog

Stene. "Atmosferski" barva: bele, nevtralno / transparentni / modra emulzija barve / ploščice / podloga plošče; morski motivi na kliše; mozaik podrobnosti.

Odpri. Preprosto zavese: svetlo bela / prosojna; tečaji, s kulski, njihove naguban; perilo čipke / šivanje; improvizirane cornice od fin / pobarvan les.

Zavese / žaluzije / rolete: deske iz naravnega lesa / roll; iz starega lesa, pobarvan.

Tekstil. Naravne / grobo / trakove tkanine; tkanino; gladko, mehko tkanje perilo; bombaž vaflji; lepo vunast / Terry; črtasto bombaž; natisnjeni z morskimi motivi.

Seks. Naravni države stil: planirani dreves'lesene plošče / naslikal / beljene Kam'Yana ploščice; cevi.

Preproge: tkane preproge iz zelišč / trst / trst / knotty sukanec bombaž / mozaik odeje / dreves'Yana play / plute Mat.

Sanitarna oprema. V zgodovinski slog / bela: navadno kopel plošče, starinskem slogu: prosto stoječe kad s pokrovom, lijaku podoben design, skromno sodoben slog; tradicionalne medenine ali chrome pipe; pregledni tuš zavesa / poudarki / prugasta zavese.

Pohištvo. Staro drevo omarice v državi slog / trunk / stol / police starih beljen les, kovinski okvir / protja pohištvo.

Razsvetljave. Preprost / stilizirane: steklo / kovina ribolov medenina luči; obrnil dreves'leseni lestenci / sveče.

Dodatki. Stojalo', povezanih z morja: okvir za ogledalo iz lupin ali plavalec; ogledalo, v starem pristanišču ladje; stare police; drevesa'Jan obešalnik / steklene posode v stilu določenem zgodovinskem obdobju; Pralnica košarico reed / barih; izbrani na podlagi Splošne color / prugasta brisače, spužve, naravne o'predmeti - kamenčkov, školjk, zvezda, model ladje; vklesan morskih ptic.

Oprema

Različne teksture in risb in umirjeno barve od morske obale morali najti odsev v kopalnico, urejena v Pomorskem slog. Študija narave, ki združujejo gladke in grobe površine: ploščice, porcelan in obarvajo les s trdo preproge iz sisala in Raffi, protja košare in posode za perilo. Uporabite brisače s svetlo vzorce ali rumena, ohrana in rjava ali modra, turkizna in barva morsko vodo. Vnesite nianse-združljivost'povezano z belo in modro morje flote.

Kopalnice so v morskem stilu
Svetlo luč preplavili kopalnica v romantični slog. Možno je, da trgovina brisače in perilo.

Zavese in žaluzije je popoln način, stylization potrebujejo shema: izberite barvo in vzorec v traku ali z morskimi motivi. Romantično vzdušje ustvarite tila in Moslem bujne zavese. On se mora ujemati in razsvetljava: odtenki kovin in belo mat steklo, tradicionalna ribiška luč. Na steni visi pesmi iz starega drevesa. Soba se napolni z vonjem morja z eteričnimi sveče.

Kopalnice so v morskem stilu
M'naravni ali nevtralne barve z modro poruši, so značilnosti tega kopel. Pesek-bež stene z motivi iz školjk, ki gre tudi z belo krzno, glede, deli ali dodatno opremo v Viktorijanski slog.

Če prostor omogoča, kopalna kad, izberite preprosto pohištvo - oblači, Kabinet ali steno, za skladiščenje, kot tudi majhno blata. M', ki borov les, zamegljen ali "luščen off" barve, starih ribiških ladij, obalne, vetrovno hiše. Drevesa'vsako polje lahko zlahka obrnil v zasilnih police so kot nalašč za dokazovanje morskih zakladov. Uporabite lupino, kosov driftwood, vgpreload valovi kamenčkov za dekoracijo, ogledala, okviri.

Kopalnice so v morskem stilu
Za vzpostavitev morskih okolico uporabo različnih zbirk, zavese s tematskimi vzorci, okvir staro drevo z vrvjo, morski motivi, plastenke in steklenice barve morsko vodo.

Podrobnosti

Tema morske obale obsežno in zelo priljubljena, zato obstaja veliko, da izberejo. Spodaj so o'predmeti in podatki, ki združuje dekorativno in praktičnost.

Kopalnice so v morskem stilu
Staromodna dreves'Jan polk kopel - kot nalašč podrobno morskih slog. Na tej polici s starega lesa razgradi dodatkov za kopanje in milom.

Majhne nianse določitev podnebnih dekorativne inter'jer: drevesa'leseni čoln, star lupini. Preverite igrače, trgovine, trgovina s Spominki, tudi v lekarnah ali v departmajih, toaletni izdelki, velika trgovina Oddelek in poglej za predmete, ki jih tam navtično temo. Poleg tega ponuja veliko možnosti za improvizacijo. Iz kosov driftwood lahko proizvajajo odlično skulpture, obešalnik za brisače, kapni za zavese, okvir za ogledalo. Izbiranje majhnih nemoteno prodniki z vzorci in z njimi, pult ali mesto med vrstice ploščice na steni. Dodaj ta okvir z vrvjo, plute boje in ponori na napušči ali interceptions zasloni. Izkoristite vsako priložnost, da nasičena zrak z morja okus soli za kopanje in aromatičnih olj.

Kopalnice so v morskem stilu
Plošče in omare, usnje podloga in barvni ton, ki je v Splošnem barvno paleto in jih postavite na policah zbirka morskih "zakladi" skupaj z dodatki, wc.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика