четверг, 28 ноября 2013 г.

Brušenje orodja za rezanje

Vse rezalno orodje, odvisno od metode, ki se uporablja za poslabšanje, lahko razdelimo na dve vrsti. Prvi je "nožev", in v drugi vrsti je "orodja".

Proizvaja ostrenje noži

To je vredno, da upoštevajte, da če nož je precej dolgočasno ali new in nato start, ostrenje morali uporabiti neobdelan kamen. Za ostrenje rezanje kamna je bila narejena dobro, morate le, da se naučijo, da vzdržijo pod istim kotom, kot v procesu gibanja lopatice na brušenje kamna. Ni potrebno, da izostri rezilo z uporabo vysokovoltny brusilni disk. On je v enem drugem navzdol in opeklina skozi rezalni rob.

Pred brušenje, je treba mokro brušenje kamna vodo. Nato jo postavite na starih Časopisov ali v luknjo in začeti z nožem za vožnjo ob kamen. Opažate ostrenje kota.

Veliko porabo ostrenje, opravljajo ta zemljišča, ne misli, da bi napako. V tem primeru, na ostrenje ni natančno prehod, ki nastanejo z'so stopnice, ne omogočajo dobro nož za rezanje. Proces ostrenje je potrebno do takrat, dokler na robu ne dela burrs, zaviti. Po tem, se je potrebno obrniti na nož in ostrenje na drugi strani. In ko druga stranka, ki bo prejel burrs, ali naj nadaljuje proces ostrenje, ki zahteva manjše brusni.

Po majhen kamen, morate iti k smirkovim papirjem, da se mora postaviti na gladko površino.

Tocm dleta in Rubanova orodja

Ostrenje je takšne orodja za rezanje kot Rubanova kos železa in dleta, ima veliko skupnega, saj sta oba instrumenti so zelo podobni. Prvič, pred dejanskim procesom, rezalni rob mora biti oblikovan. Danes najbolj učinkovit način obračanja to orodje je uporaba visokopil Elektrotochilo.




V procesu, ne uspevajo na robu kos železa, dokler rezalni rob. V resnici, trenja, kovin, brušenje, vodi do močnega ogrevanja prvega in ko se boste peljali poskusi ostrenje na visokoobrazovna kamni, 'boste takoj počitnice robov, orodje pa bo razvajen.

V skladu z zahtevano kota na ostrenje naprave za letala, lahko uporabite vijak z dvema matice.

Ostrenje žag za les

Nakup žage za les, je treba upoštevati dejstvo, da niso zelo oster. Če se rezilo ne razvežejo, obvezno'obvezno je potrebno storiti. Če nimate posebno opremo, jo lahko uporabite navaden kleščami.


Da bi za ostrenje videl zob, ki se uporablja trikotni datoteko. Datoteke se hranijo tako, da je rezalni rob je imel kotu 60-45 stopinj. Kot kaže praksa, izostriti vaše zobe je treba najprej na eni strani, in nato, struženje, na drugi.


Tako proces ostrenje je bilo storjeno z največjo kvaliteto, preživijo, da je bolje sam in brez nepotrebnih motenj, kot je glasba. Ta pristop bo pomagal ohraniti desnem kotu ostrenje in ne bo omogočila nastanek neozdravljive poškodbe.

Če se v postopku brušenje žage, imate občutek, da se nagiba k temu, pojdi proč, morate paziti na postavitev zob, je, ki ne visoke kakovosti. To se lahko določi, za uporabo, zob za velik kota.

Ostrenje rezil

Krožna žaga brusilni lahko potegnil ven iz krožne žage ali strojno, in lahko ostane v napravi. Če se odločite za uporabo drugem primeru, boste morali skrbeti za varnost in izvlecite vtič iz vtičnice. Plošča sama, skozi, dokler ga podklet, proti zob. Ostrenje prvi zob, je zelo pomembno. Ne pozabite,'autovoice vam, da se število gibov orodje. Te zobe je treba. Če ste se odločili, da odstranite disk iz stroja, ostrenje bo tako kot v pralni, le prah, mora imeti v Vice.

Po ostrenje poteka, je potrebno za izvedbo revizije rezanje nepotrebne kosov lesa. Če se v postopku'zdi, hrupa ali neenakomerno oskrbe, je treba paziti, da višina zob. To bi morala biti enaka. Če razlika je preveč očitno, je treba skrbno zmanjšati zelo dolgo.

Melje, rezalniki

Rezila so prilagojeni na sprednji ali zadnji površini.


Preden začnete ostrenje noži, boste morali odstraniti vodnik ležaj, v najslabšem primeru lahko poškodujete instrumenta.

Oblikovan konec mlinov, kot pravilo, so prilagojeni na sprednjo površino. Je ostrenje diamond bar ali smirkovim papirjem.

Ostrenje rezalnik

Stružnica orodja, kaže, da je poslabšala s sprednje in zadnje površine. Vendar pa se zaveda, da rezalnik na dnu zoži, zato je na strani ravnine, ki niso bile prazne, se obrnite je potrebno le na rezalni rob.

Sharpens vaja

Na ostrenje svedrov, razmislite o konvergenčnih kota rezanja robov. To je iz tega zornega kota, vas mora biti postopek ob ostrenje.

Vaja je potrebno izostriti z veliko natančnostjo. Ostrenje je vaja, ki je potekala na zadnji površini, ki se imenuje enotna. Ta metoda je skakalec, ki povzemajo kovinski, ne cut. Če svojo malo opaziti izčrpavanje, vrtanje hitrost bo povečala. Metode po ostrenje mostičke veliko. Vendar pa je treba opozoriti, da na ostrenje v skokih, boste morali obvezno'obvezno uporabljajte zaščitna očala.

Na brušenje orodja za rezanje, obstajajo različne electrotool in brušenje. Prvič, morate izbrati opremo, je zelo preprost. Tako v procesu ostrenje je izkazalo, da je potrebno zaradi v obvezno'obvezno, da se naučijo vseh razlik v ta proces. Pomembno je, da sledite varnost pri delu s to opremo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика