вторник, 26 ноября 2013 г.

Angleški inter'jer

Angleščina slog je zmerno razkošje, ki mejijo eleganco, okus in ukrepov. Je angleščina slog, ki sega stoletja. Otok izolacije kul Anglija pustila svoj pečat na konstrukcijo hiše. Vse konzervativno, merjeno način življenja. Vsaka generacija dodaja, da je postavitev hiše, nekaj novega, nekaj, brez spreminjanja vzdušje antike, ostanejo zvesti tradiciji, vrednotenje dediščine prednikov. Razkošje in respectability so glavne značilnosti angleški inter'jer. Slog plemenito, veličastno, opozarja gradov angleški aristocrats, je ploščica Indijski in Kitajski na spomin na kolonialno preteklost. Sobe so v dobri klasični slog, ki je vedno v modi, ki govori o prefinjenim okusom lastnika.

Pri izdelavi angleški inter'jer glavne lastnosti so udobje in tradicijo.

Vstopom v hišo, se znajdete v prostorno preddverje z veliko stopnišče na vrh. Stopnice, kot pravilo, so urejeni v žarkih barvah, ki je okrašen s kipi, rezbarije. Dvorana je bila neto'capacious del angleške hiše v preteklosti. To izpolnjeni gostje, je bil poln svetlobe in udobje.

Pri pripravi življenje, bi morali razmisliti o imenovanju. Zadovoljili obiskovalce, da poskrbi soiree - ji resnično kliče. Prostorna dnevna soba je lahko razdeljen na več funkcionalnih področjih - m'pohištvo za sprostitev, mizo s hrano. Pohištvo v dnevni sobi, ki je narejena iz naravnega lesa : hrast, tisa-drevo, oreh, tapetništvo, narejene iz naravne volne preje, m'preproga na tleh, svetilke z marmorjem znanja, ampak senci, masivni gledajo - vsi, ki s posebno avro in ustvarja čar angleško hiši. V načrtovanje se lahko uporablja v različnih barvah. Nekateri od njih ustreza sezone: rdeče - jesen, z njegovo listje, rumeno - prebujenje pomladi življenja, modro - zima, z hladne noči, svetle barve poletja. Poslikave sten in tekstil je lahko zelo raznoliko, od trakovi za velike šopke cvetja na zavese in bedspreads. Pomembno mesto v okras zasedajo pribor, odeje, blazine, zofe in naslanjači, luči, zavese.

V preteklosti obvezno'obvezni atribut angleška hiša je kamin. To ustvarja udobje in posebno vzdušje antike, ki se nahaja v dnevni sobi ali kuhinji; lahko izdelane iz različnih materialov - od opeke do naravnega kamna. Kuhinja v angleški inter'Yeri zagotovo udobno, svetlobe.

Pri ustvarjanju Kabinet pomembno upoštevati znak svojega lastnika. To se lahko izvede v odtenkih zelene, pustimo smislu strogosti in zdravo konzervativnosti ali sproščujoče svetlobe. Ohišje vsebuje knjižnico, pisalno Mizo, kavč ali stol za počitek in vse, kar je potrebno za strokovno dejavnost lastnika.

Prebivalci angleški hiša z veseljem preživljali čas. Hiša je prežeta z harmonijo, thoughtfulness in udobje, kar kaže na notranji svet njihovih lastnikov. Oblikovanje angleški inter'notranje zadeve - velja za pravi profesionalni, ki ima ne le spretnost izvedbo in projektiranje, ampak tudi vedeti, zgodovina Anglije, psihologije in način življenja ljudi, ki naseljujejo to. Angleški inter'EP je izbira res poznavalci tradicije in kakovosti.

Podjetje je "VIR-Artstroy" vam ponuja, da se potopite v svet angleščina slog. Bomo našli vsako podrobnost, ustvariti celostno angleški inter'jer v vašem domu.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика