пятница, 29 ноября 2013 г.

Dnevna soba je sodobno

Dnevna soba je sodobno

Življenje v sodobni stil, ki je lepa in spodbuja sprostitev, je ugovor stilu zadnjih desetletjih z veliko pohištva in dekoracije. Ravne in ukrivljene oblike, ki so v kombinaciji z močno konča, in prijeten na dotik tkanine ZM'Aksuat teh oblik in absorbirajo zvok.

Drevesa'Yana, Kam'Yana ali celo naslikal cementa tla so čiste linije in oblike ozadju za preproga s svetlo geometrijski vzorec. Več m'obloge iz naravnih vlaken (sisal, alge, kokosova vlakna) prijeten na dotik, in njihovo nežno melodijo Dodatek nevtralne barve sten in pohištva. Izgleda dobro volnena preproga v prahu, peska barve ali svetlo rjave barve, vendar brez opazen vzorec.

Dnevna soba je večnamenski prostor, tako da se njegov inter'notranjosti ima pomembno vlogo in svetlobo, ki ustvarja vse vrste svetlobnih učinkov.

Dnevna soba je sodobno

Uspešno kombinacijo dveh pisane tone ustvarja sodobne in usklajen način. Zavese in barve sten apna, zagotavljajo odlično ozadje za vijolično zofe in naslanjači. V okrasne blazine, preproge in dekorativni vzorci prevladujejo iste bogatih barvah.

Dnevna soba je sodobno

Preproste pravokotne oblike in nevtralna paleta poudariti, klasična razmerja, te sobe v francoskem slogu. Visoka Okna so okrašena z le rahlo žaluzije in pogled jih je nadaljevanje sobi. Vzorci in barve dodati privlačnost.

Dnevna soba je sodobno

V tej sobi nenavadno obliki toplote, harmonične barve, terakota, bež in rumene barve v kombinaciji z brizgom modra. Kvadratek Windows, rez v ukrivljene stene, bi sobi lažji in bolj prostorna.

Zaključek Windows

  • Če želite ustvariti občutek prostora uporabljajte dolga zavese iz naravnih materialov, kot je ameriška, tkanino ali krpo.
  • Obesiti zavese na nevtralnem cornice je iz lesa, kovanega železa, jekla ali bambusa.
  • Proste, jasne linije, žaluzije, zavese in rolete so tudi v kombinaciji z moderno pohištvo. Dve ali tri ločene sklope žaluzije na velikem zaslonu ne samo izgleda dobro, ampak tudi vam omogočajo, da prilagodite raven svetlobe v prostoru.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика