вторник, 26 ноября 2013 г.

Avtomatika za vrata 2008-10-08 16:19:08

Gradnja in rekonstrukcija.

Avtomatika za vrata
2008-10-08 16:19:08

Življenjski standard Rusov počasi, vendar se povečuje. Večina ljudi se ne ukvarjajo z vprašanjem preživetja, in si prizadeva, da bi njen obstoj čim bolj udobno. Zato, pogosto je željo doseči tisto, kar je prej ni imel sredstev, ali samo nikoli dobil okoli, na primer, za oskrbo svojih'dostop ali garažna vrata za avtomatizacijo. To je mogoče storiti za skoraj vsako vrata, in ne zahteva velike investicije.

Na at'vožnja je lahko ena izmed dveh vrst vrat - drsna vrata (drsna ali swing.

Če drsna vrata, za namestitev pogona morali biti zaskrbljeni nastavitev na dnu vrat orodje stojala. Kovinske letve, ki so neposredno spojeni na okvir, plastični ali najlon tirnice so nameščeni na vijake. Za uporabo vezja za vožnjo vrata je nezaželeno, ker je manj zanesljiv in bolj hitre, v obratovanju. Poleg vgradnje na pogonu se pripravi konkretne osnove (pogosto lahko uporabite obstoječe gori konzole vrata). Stroški pogona za standard vrata, mase do 600 kg je običajno 7-12 tisoč rubljev

Namestitev stikala za swing gates še lažje. Najbolj sodobni pogoni s pomočjo posebnih naprav, ki omogočajo ne uporabite tudi za varjenje jih namestite na vrata vrata. Ostane le najti primerne tehnične značilnosti naprave. Pri izbiri modela, menijo, teža vrat, širina potovanja in oblikovanje stebri. Najbolj pogosto za swing gates so linearni pogoni tip, ampak za masivni stebri ali stolpce nenavadna oblika morda morali namestiti ročica stikala. Stroške en pogon za swing gates 4-9 tisoč rubljev (Stroški pogonov v set je veliko cenejši).

Za dvižna sekcijska vrata v garaži najbolj utemeljenih namestitev strop pogon. Glavna stvar je, da prej, ko je namestitev vrata, ki so bili sprejeti v obravnavo Zboru avtomatizacije v prihodnosti. Običajno težave z namestitvijo priložnosti ne sme biti. Navodila za pogon pritrjen na strop v prostorih na določbe vrata, in krpe, ki se vozi po verigi ali pas. Stroške nastavitev samodejnega garažna vrata je od 7 do 10 tisoč UAH.

Pri izbiri in nakupu vse priložnosti opomba prisotnost krmilna enota (notranje ali zunanje) in radio za nadzor vrat iz Krovu (FOB). Poleg tega je zaželeno, da opremiti svoje gates vsaj minimalni nabor varnostnih naprav, na primer, dal par sončnih celic na vrata po nesreči zaprta v času, ko se boste peljali skozi njih na svojo ljubljeno avto. Odlična rešitev je, da kupite ready-made paket za avtomatizacijo vrat, ki praviloma vključujejo pogona krmilna enota z kanal dve photocells in oddajnika za nadzor sistema.

Nameščanje avtomatizacije na njenih vratih, se boste počutili veliko bolj udobno, lahko vstopijo na ozemlje spletnega mesta ali za klic v garaži. Zdaj ni nobene potrebe, v primeru slabega vremena, da pustite avto in roke odprta, mokro in hladno vrata. Uporabite health'jaz!


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика