суббота, 30 ноября 2013 г.

47, 7 milijonov rubljev se bo porabil za gradnjo nove stavbe Muzeja na Svetu ocean

47, 7 milijonov rubljev se bo porabil za gradnjo nove stavbe Muzeja na Svetu ocean

O izgradnji Muzeja na Svetu ocean iz Zveznega proračuna, bo preživel več kot 47, 6 milijonov rubljih. Informacije o gospodarstvo tekmovanje za najboljši projekt, ki je objavljena na spletni strani javnega naročanja.

Glede na besedilo tehnične specifikacije, izvajalec, mora najprej razviti načrt dokumentacijo za gradnjo razstavnih konstrukcij "World ocean" in sosednjih paviljon. Ta projekt se nahaja na obali, Peter Veliki. Skupna razstava stavbe "World ocean", ki ima več kot 32, 2 tisoč m 2, in skupaj izgradnjo območja je 1, 7 tisoč m 2.

Tudi dolžnosti'odgovornosti oblikovalca vključuje nastanitev za počitek in rekreacijo, ki se nahaja na 8 nadstropij stavbe. V točki za počitek in zabavo vključuje: različne galerije, 2 otroški center, 2 kavarne, sprostitveni center, mediji zapletenih dvorani "Valovi", 2 akvarij blok in opazovanje platformo, ki ima površino 226 m 2. Poleg tega mora izvajalec upoštevati tudi lokacijo od 4 do 6 nadstropij 3 Muzej expositions.


Trgovanje paviljon bo imel površino okoli 660 m 2. Načrtovano je, da se dogovorite z darili, pisarne, salon, tehničnih prostorov, captain ' s kabino, garderobo in kavarna.

Stavba Muzeja na Svetu ocean z paviljon, ki je bil zasnovan za zmogljivost in ne manj kot 500 ljudi, to upošteva, da na dan steni Muzeju bodo obiskali približno 2 tisoč ljudi. Število zaposlenih ne presega 98 ljudi.

Za konkurenco, in rezultati bodo objavljeni na Marec 26 letos. Projekt je podana do 240 dni od trenutka sklenitve pogodbe.



Članke na temo:

  • Moskvoretsky Park, kjer so zgrajeni na'rekreacija predmetov, obiskali Sergej Sobyanin
  • V prestolnici se je začela gradnja poslovni center z geotermalno ogrevanje sistem
  • Načrtuje se izgradnja backup letališču v Tula regiji
  • Nadaljuje se gradnja dveh ravni Rosu'ASCI v Novosibirsku
  • V bližnji prihodnosti v Moskvi se bo začela na zelene strehe
Kategorija: Novice

Datum: 26. Februar 2012
Oznake: novice

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика