вторник, 26 ноября 2013 г.

Stekla možnosti NAYADA 2008-10-08 16:20:41

Gradnja in rekonstrukcija.

Stekla možnosti NAYADA
2008-10-08 16:20:41

Težnja po uporabi stekla in kovin v nakupovalnih centrih se je začel več kot deset let nazaj in od takrat samo pridobiva zagon. Uporaba stekla omogoča, da ustvari iluzijo perspektive in obzorje, v pravi odsotnost. Naloga trgovskih podjetij, da pokažejo svojo ponudbo v celoti poteka stranke, ki bi zajemala predstavitev en pogled. Enako pomembno je, da se omogočijo potencialnim uporabnikom blaga v času, ko je trgovina za nekatere razlog zaprta.


Steklene predelne stene v trgovanje paviljon

Te težave so popolnoma sposobne rešiti steklene predelne stene, ki jih proizvaja podjetje NAYADA, ustvarite, odprete, je na voljo za ogled prostora, in omogoča, da se predstavi kot celotno zasnovo paviljonov in trgovina ponuja, da bi pritegnili kupce.

Sistem vse-steklene predelne stene NAYADA-Kristalno


Sistem vse-steklene predelne stene NAYADA-Crystal, je sestava kaljeno varnostno steklo debeline 8, 10 mm in pribor. Steklene predelne stene lahko'povežite brez profile "na križišču vmesnik" s tehnološko vrzel 2-3 mm, ki je optimalno za paviljonov, katere obseg zahteva največ zaslon, še posebej, če je velikost voljo blagom mala - nakit, nakit, luksuzne kozmetike. Obstaja pa tudi druga vrsta z'enotnosti stekla oddelkov - z vertikalnim Interglass profil iz anodiziranega aluminija, debeline 10 mm, Ki zagotavlja dodatno trdnost vse-steklene predelne stene in izboljša zvočno izolacijo značilnosti. Nov profil, ne preprečuje odprtost in preglednost particijo, na Splošno.


Uporaba NAYADA-Crystal v nakupovalni centri

Uporaba NAYADA-Crystal nakupovalni centri, vam omogoča, da predstavljajo vse-tudi ozko okno polnopravni element med'jer. Pri razvoju inter'strokovne rešitve vsakem paviljonu veliko pozornost je posvečena vhod skupine. Glavna naloga je udobje obiskovalcev na vhodu in izhodu iz trgovine. Če je pretok obiskovalcev, ki je veliko in stalno, optimalna rešitev je popolno razkritje vhodni prostor.



Sistem drsna pregradna NAYADA-Hufcor
Sistem drsna pregradna NAYADA-Hufcor


In v tem primeru idealna rešitev je sistem za drsna pregradna NAYADA-Hufcor, kjer steklo oddelkov, ki se gibljejo na valjčni ležaji na vrhu poti. Če je potrebno, particije prosto zaključi blizu steni na področju "Parkiranje", ali v posebni niši. Skrajni oddelek tukaj lahko izvedete funkcijo stabilno vrata, ki se na Internet, tako kot vsi drugi oddelki. Ta sistem omogoča, da uravnavajo dotok obiskovalcev na vhodu in izhodu, nastavitev določenih velikosti vhodnih skupine. Stekla particijo NAYADA-Hufcor preprosto delovanje in priročno, saj ne zahteva nobenega posebnega vzdrževanja je z njo tiho za vse store Manager. Domača proizvodnja sestavnih delov ta sistem omogoča uporabnikom, da shranite svoj čas, ko naročanje in vgradnja takšnega sistema je v svojih trgovinah.

Stekla particijo NAYADA-Hufcor


Trgovine, najprej, mladost je gor, se razlikujejo obratni trend: delni mrk prostora v trgovini, zavrnitev vitrine v klasični obliki, slogu hi-tech, ki določa dolžnosti'obvezna kombinacija stekla in aluminija profil. Za njih najboljša rešitev je, NAYADA-Lite, univerzalno mirovanju particijo sistem, ki uporablja tanko - 27 cm profila. Postane neto'capacious del oblikovanja prostora, zgrajena, praviloma z uporabo krom in Nikelj-platirani površin. Uporabo določene svetlobne rešitve, luči usmerjena prav kovinskih delov omogoča lastnikom paviljonov mogoče poustvariti potrebno elegantno atmosfero.

Sistem NAYADA-Lite

Opozarjamo, da se steklo, ki se uporablja v kateri koli particiji sistemov NAYADA, enostavno različne vrste obdelave, tonika, uporaba film za uporabo predpražniki z metodo peska), ki omogoča, da se zavedaš, veliko gibanja oblikovalcev.

Vse-steklo particijo NAYADA-Kristalno

Vse-steklo particijo NAYADA-Kristalno

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика