суббота, 30 ноября 2013 г.

Kako izbrati barvo stene

 


Kako izbrati barvo stene, znano je, da različne barve zelo različne učinke na zdravje in razpoloženje? Bomo dali nekaj priporočil, zaradi katerega boste lahko, da bi prava izbira!







Motivi rdeča

Rdeča je ena tistih barv, ki aktivno vplivajo na čustveno plat človeka. Kot pravilo, red, pomembne v področja, ki zahtevajo eleganco in coziness. To ni priporočljivo, da barve sten spalnice v rdeče, tako kot v tem primeru dajanje potreben mir in sprostitev, ni dejavnosti v čustva.


Motivi modra

Vseh odtenkov modre barve so super lokacija, namenjena za sprostitev: meditacija sobe, spalnice. To je povezano s tem, hlad in sprostitev, ki nosi modro.

Motivi rumena

Barva je različna intenzivnost, intenzivnost in, povezanih s tesnobo, naravno energijo. Kako izbrati barvo stene - strokovnjaki priporočamo, da uporabite rumeno barvo in njenih odtenkov v prostorih, namenjenih za delo: pisarniški prostori, home office. Opozoriti je treba, da v območjih, ki so izpostavljeni neposredni sončni svetlobi hit, da okrasite stene v rumeno barvo ni priporočljivo.

Motivi bele barve

Bela barva je pogosto uporabljajo za dodelavo od stropa, ker je popolnoma odraža svetlobni tok. Bela barva je znak elegance, poleg tega je popolnoma v kombinaciji z različnimi barvami. Tudi ta barva je praktična in pomembne za spalnice, ki se nahaja v Severno-Zahodnem delu doma.


Motivi zelena

Zaradi številnih pozitivnih lastnosti zeleno, je priljubljena pri načrtovanju otroške sobe, delovne površine, otroci. Zelena barva je barva, ki zapolnjuje prostor s harmonijo, mir in zdravo ozračje. Kako izbrati barvo stene - zeleno barvo bodo odlična rešitev, saj je veličasten, v kombinaciji z vse barve.

Vidiki, ki sem pozorni pri izbiri barve za stene

V pisarnah in dnevnih sobah, bi se izognili naslednje barve: črna, rjava, siva, temno modra. Je povezan z možno depresivni, preobremenjeni s strani države, medtem ko je v teh območjih se spodbuja nasilno dejavnost.

Za območja, katerih velikost ne razlikujejo po velikosti, je bolje, da uporabite svetlobe, barv, ker so vizualno povečati prostor, in bi sobi luč razpoloženje.

Območja z veliko površino, primerna temni toni, ki bodo soba napolnjena intimno okolje. Ne pozabite, da svetlobni stropi s temnimi stenami vizualno zdi visoka, vendar drugače nizko.

Lahko rečemo, da je naš kratek tečaj o tem, kako izbrati barvo stene končal. Želimo vam dobro razpoloženje in zabavno oblikovanje ideje pri izdelavi vaše notranjosti!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика