вторник, 26 ноября 2013 г.

Priprava ometane površine 2006-12-21 13:43:56

Gradnja in rekonstrukcija.

Priprava ometane površine
2006-12-21 13:43:56

Kot je navedeno zgoraj, ometane površine za zmanjšanje svoje značilne hrapavosti skoraj vedno potrebujejo za polnjenje.

Trajnost spojka iz mavca in kiti je skoraj vedno visoko. Poleg tega je na mestu stika mavca in kiti ne obstaja nevarno območje uničenje (kot je na meji stik z betonske površine).

Značilen videz ometane površine pred zdravljenjem in po uvedbi ustreznih polnila


Razpoke, kot pravilo, površina'povezani s problemi omet plast, ali neskladnosti z mavcem in kiti. Razpoke se pojavljajo samo v polnilo plasti je malo verjetno, in ko je o slabe kakovosti in pravilno izbrana polnila strukturo.

Torej, če omet deluje pravilno in natančno, nastanek razpok je nezdružljivosti iz mavca in kiti. Da bi to preprečili, morate slediti teh treh pravila združljivost.


  1. Pravilo pH
    Na osnovi, ki je nižja pH vrednost, ni treba obračunati sestavi ima višjo pH vrednost:
    • Na mavca sooča mavca ni mogoče uporabiti cementa kiti. Samo nevtralno sadra kiti ali nevtralnega polimera
    • Na cementa mavca lahko uporablja za katero koli sadre, cementa, mavca, polimer. Za fino niveliranje cementa mavca, še posebej v primeru nezadostne kvalifikacije plasterers zdi, da zelo učinkovito uporabo posebnega cementa-polymer kompozicije - roundelay
    .


  2. Pravilo prepustnost
    Omet je odlična prepustnost pare. Uporabi kiti ima manjšo prepustnost pare je ne samo smiselno (vpliva na klimo v prostoru), ampak tudi nevarno, ker je dejstvo, da je vlage (parov) z'znotraj zidu na temperaturo in vlažnost pade, se ne more razpršeno. 'Počitek' kiti plastjo nizko prepustnost, pari lahko ali prekinil polnila plast (to bo privedlo do pojava razpok), ali povzroči, delamination od polnila, skupaj prevlečeni z dekorativno plastjo.
    Zato, da poravnate ometane površine je priporočljivo, da se uporablja za niveliranje plašč za sadra, ki temelji, ki imajo visoko prepustnost pare. Medtem ko je uporaba različnih čisti polimer (latex, akril, itd) shpatlevok je nezaželeno. Tukaj je treba opozoriti, da so mnogi navadni omet kiti bojijo učinkov tudi najbolj minimalno vlaga. Zato se v pogojih visoke vlažnosti v zaprtih prostorih ali v izravnana površina je treba uporabiti posebne vodo-odpornih kiti.
    Za primer, to ni priporočeno za uporabo preprost sadra kiti za poravnavo okno pobočjih, še posebej, ko nameščate tanke plastične okvirje. Vlago od znotraj steno skozi termo-tehnične značilnosti takšnega modela bi vodila k neizogibno uničenje niveliranje plašč in kot posledica, končna (s primeri takih neznanju uporabe materialov, ki se srečujejo zelo pogosto). V tem primeru je najbolj racionalno, da uporabljajo sodobne gespaltene kiti z visoko vsebnostjo posebnih polimerov. So prvi, ki so prepustne, in, drugič, preprosto prenesete več (periodične) učinek vlage z nadaljnje sušenje.

  3. Ujemanje pravilo moč
    Moč znanja, ki se uporablja nivojske sloj, mora biti višja od moči te izravnalne plasti. Drugače je v primeru mehanskih bremen šibko povezavo je majhna površina površine (polnilo plasti), in ne celoten kos razlogov težko 'aretirali' površinski sloj. Poleg tega, več 'šibke in ranljive' površinska plast je veliko lažje skrije majhne napake (razpoke), ki so gosto in trd razlogov
.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика