вторник, 26 ноября 2013 г.

Vrata particijo 2008-10-08 16:25:04

Gradnja in rekonstrukcija.

Vrata particijo
2008-10-08 16:25:04


V sodobnih stavb, ki živijo pogosto so velike sobe z odprto načrt, in mnogi prebivalci domovih starejših, ki, kot je ta slog,'združujejo dve majhne sobe v enem prostoru. Vendar pa so časi, ko v dveh ločenih sobah boljši.
Razumen kompromis, ki bi namestiti tak sistem vrata, ki vam omogoča, da uporabite življenjski prostor v obe smeri. Res je kompromis, kot katera koli vrata sistem, na tak ali drugačen način, razdeljen na dva dela, ki jih predpostavka je, da brez tega, da bi bilo ena kopalnica in zaprla vrata soundproofing med prostori je slabše kot v primeru neprekinjenega steno. Drsna, zložljivi zunanji double (dvojni) in funkcijo, ki mullioned (drsna vrata), je najbolj primerna kot taka vrata. Tam so komplete podrobnosti vrata sistemov. Vendar pa lahko le kupiti mehanizem za premikanje in nastavite vrata svoje izbire.


Merjenje zaslonke
Preden bi proizvodnja vrata, natančno merjenje vrata, in potem spet peramera - v primeru napake, lahko izgubite veliko denarja. Če uporabljate jekla trak ruleta, uporabite storitev spremljajočih potegnite ven in da bi se izognili napačni branje velikosti. Izmerite širino odprtine na vrhu in na dnu, in njegove višine od vsak rob. V vsakem primeru, sprejme manjšo velikost.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика