вторник, 26 ноября 2013 г.

"angleški vasi" v Moskvi, apartma

Na prvi pogled ideja ustvariti "angleški vasi" v sodobnem, vendar še vedno značilno, apartma zdi neprivlačna, vendar v naslednjem trenutku je ona začne všeč in občudovali. Seveda, energična ritem življenja v Velikem mestu, ki je bolj v skladu plastično steklo-aluminij minimalism, bogato začinjeno z velik nabor gospodinjskih aparatov. Ampak po tem stilu, kot če se pri njem prenesejo v hišo stres in vrveža na ulicah. In zato želim, da ob vstopu v stanovanje, da se potopite v vzdušje umirjenost, steadiness in tišini.

Tisto, kar poganja človek v prizadevanju, da opremiti svoje domove v poseben slog? Ambiciozni nastopov, modnih trendov, okus? Pogonsko na vsakogar, prav tako je to, v bistvu, primeru. Pomembno je, da oseba, ki je udobno v ustvarili inter'Yeri, kot če je ni rešeno - v klasiki ali high-tech, sodobni ples ali države.

Na prvi pogled ideja ustvariti "angleški vasi" v sodobnem, vendar še vedno značilno, apartma zdi neprivlačna, vendar v naslednjem trenutku je ona začne všeč in občudovali. Seveda, energična ritem življenja v Velikem mestu, ki je bolj v skladu plastično steklo-aluminij minimalism, bogato začinjeno z velik nabor gospodinjskih aparatov. Ampak po tem stilu, kot če se pri njem prenesejo v hišo stres in vrveža na ulicah. In zato želim, da ob vstopu v stanovanje, da se potopite v vzdušje umirjenost, steadiness in tišini. In tukaj je ideja države, v Moskvi, apartma je odlična priložnost ", da skrij" iz kapitala hrupa in hrupa v najlepših kulturnih "angleški vasi".

Vendar je treba opozoriti, da je ideja države, za inter'notranjost apartma v plošči stolpnica Zobov'povezano z njenim rojstvom, da lastnik stanovanja, in oblikovalec je našel način za njeno realizacijo, zlasti med'stopnicah.

Standard "tri" zdaj seznanjeni kvadrat na kvadrat m ni bilo radikalno arhitekturne reforme, ampak sanacijo, kot ergonomska obrnil apartma. Spreminjanje geometrije dvorane dovoljeno, da ločeno intimni pas, kjer je bil projekt sploh ne. Spalnica v kombinaciji Avtonomne koridor s Kabinet, kopalnico in wc (urejeno na mestu, kjer je prelaz - kuhinja - hodnik) je bilo prijetno in udobno.

Javna površina je znašala dnevna soba s'Združeno z njo pass-through kuhinji. Nekdanji kuhinjska vrata je bilo nadaljevanje stene, povečanje delovne površine v kuhinji. Svetlobe in prostora kuhinje dodano loggia, preoblikuje v uporabno površino.

A obnova maksimalno optimizirati zamisel o ustanovitvi glasbene inter're in okrasitev je pod "angleški vasi". Glavni motiv za notranje zadeve dekoracijo bil naravnega lesa Dreves'leseni tramovi na kuhinjski strop, drevesa'Jan obokan odprtine, drevesa'lesene plošče na stenah ohišja, drevesa'Jan naravno orehovo pohištvo. Poznajo danes je kuhinja tehnična asketizma: samo kuhališče z napo dimnik-vrsto in pranje države fit zelo harmonično. Gospodinjski užitkov vrsta mikrovalovne pečice in kuhinje združujejo v takih inter'Yeri bi lahko trdno neskladne.

Končni preprostost, odsotnost posladek - poseben motiv, ustvarjene v Moskvi apartma inter're v Thiele tako minimalistično državi. In še vsak malo podrobnosti dokazuje, zvestobe Splošni slog: lep Škotski pokrajino nad kuhinjsko mizo, za peneče muhe na ploščice v kopalnici. Vse, kar se zdi resnično angleškem jeziku, ki ustreza dobre stare Britanske tradicije. samo premišljevanje inter'poklicne perspektive na fotografije, posnete v "angleški vasi" v 8. nadstropju v Moskvi hiša plošča, daje občutek topline, miru, razsežnost. Verjetno enak občutek in lastniki, ki prihajajo domov z dela in šolanja vhodna vrata buzz in stres mesta.

Inna Ustsinovich

Vir: vashdom. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика