вторник, 26 ноября 2013 г.

Pridejo v angleščini

Za popravila, kot v vojni. In nosi zastavo varovala morebitna popravila družba, je dobro izbrano pohištvo. Kot obljubljeno, smo še odkrili skrivnosti projekta "School popravila". Naša pozornost je usmerjena, da če ne že zvok jackhammer, žage in vaje, ampak zabava se začne in ga uteleša slog odločitve oblikovalec in oblikovanje edinstvenega med'ovira vzdušje - izbira pohištva. In danes, nekaj pripomb o taktike in strategije rafinirano angleški mebelirovana.

Gostoljubni gostitelj in hkrati soavtor sedanje "pohištvo za reforme", ki je postala priljubljena igralec Andrej Merzlikin, ne pozabite,'ne pozabite, da rusko občinstvo za delo, ki ga v filmu "Boom", serije "Kadeti", na vlog v gledališču. Prizorišče obsežnih sprememb je bil izbran za svojo dnevno sobo. Število svojih kvadratnih metrov, ta soba je zelo drugačna od stare angleščine gradov, vendar, kot vse druge sodobno življenje. Zato je možnost, da se spremeni v veličasten dvorani v posvetnih sprejeme padla sama po sebi: petite Suite in veliko grozdja kup kot gilded letve za normalno ruske apartmaji - pojav anomalne. Še oblikovalec je pritegnila jih je priložnost, da ustvarite prostor, ki je na eni strani, bi tekmo lepoto inter'notranjost Palače ansambel, in na drugi strani, bi ohranili značilnosti individualnosti njenih prebivalcev. Na koncu, coziness in toplo vzdušje v dnevni sobi ustvarite ne gostje, vendar pa lastniki sami, in za to mora biti odraz njihovega načina življenja. Pri načrtovanju prihodnje oblikovanje, je bilo potrebno najprej proučiti naravo in predloge o'predmet tega načrta, ki je, Andrej Merzlikin.

Prikrit lahko dejal, da junaki Andrej Merzlikin v filmu ne razlikujejo sentimentalnosti ali pretirano frankness, v nasprotju, se utelešajo v podobi "ruski gospod novi čas", so zelo pogumni, vedno prepričani,, pa tradicionalno heroically boj. Pomanjkanje ta značilnost militancy, verjetno se razlikuje Merzlikin v življenju. To je ravno njegova želja temo na nove razmere so postale mirne in udobje. In ravno to je lastnosti, ki razlikujejo klasični angleški dnevni sobi. Izbira angleške klasike kot privzeti slog v inter'notranje zadeve in pohištvo je bilo mogoče zanikati. Kaj pa je to?

Gradovi v zraku

Angleški slog, ki je nastala na obali Albion v XVIII stoletja, ko ni bilo še nobenih dandyism in plemenito filozofi ukvarjajo s problematiko izobraževanja za vse človeštvo, ki bežijo pred mrazom v majhnih seje sobe s kamini in slike iz cikla "genealogical drevo", sveti m'kako lahka ogenj, je prišel gor z različnimi vrste utopija. Zdaj in klasični angleški hiši je tudi utopija. O tem je sprejet, če sanje, mora biti "popolni". V vsako podrobnost, ali je portret ljubljeni v kamin, cigarete polje v tabeli ali za razmislek, sveče, skoki v ogledalo parket, lak, tam je želja lastnika do popolnosti. In če je francoska hiša je primerna za bankete, in ruski za plemenito "oblomovism", da je angleščina suština "racionalno" in "ego". Dekoracija hiše v državah, ki so pod angleški kanal odkrito ponosni: pohištvo, kot so "razvaja" svojega gospodarja, ljubeče "podekovat" njegova najbolj intimnih fantazij. Pohištvo tradicijo Angliji, nasprotno, pokazala skozi previdnosti in self-discipline: simetrije ravne črte in uravnoteženo barvno shemo domnevno namenjen za pomoč pri lastniku, da v formi, tako fizično in intelektualno.

Danes angleški klasični priljubljena po vsem svetu. Ne nazadnje tudi zaradi dejstva, da združuje tradicijo in brezhibno kakovost - nima nasilne igre so fantazija, ampak to je slog, časovno preizkušen in zato trajno. Dnevna soba mebeles praktične in disciplina. Barva in motiv popolnosti omogoča shranjevanje posameznih vzdušje tudi v odsotnosti lastnika. Poleg tega je vrednost slog, ki je samozadostna in ne zahtevajo določeno razpoloženje, vendar pa lahko ostanejo sami v vsaki situaciji. Ta salon je sam gospod. To je gospod, po vsem, ne dvoma, angleščina slog izključno "Patriarhalni". In gospod ni potrebno, dnevna soba-devica! On potrebuje okolje, ki je vreden svojega skritih misli. Ne za nič, je bilo izbranih kavč in stoli zaprite v slogu "angleški klub", usnje z naslonjali za roke in noge, mahagoni. Celo medtem, ko je sam sedel, se počutijo udobno, gladka, živo kožo prebuja spomine na pretekle dni in je melanholija razmišljanja. Še vedno občutek, udobje angleški dnevni sobi, boste morali imeti možnost, da slišim sebe, vedite, da je vaš cilj, da se prepričajte, doseči to.

In nič ni presenetljivo glede na dejstvo, da se je tradicionalno v Angliji moški sobe so urejeni v Spartan: stol-sybaritic, kavč, nekaj polic za knjige, namizni. Ni treba nič odveč, in vse potrebno za počitek, se shranijo v preprost, skoraj vojaški red. Kot je znano, teme, njeno Veličanstvo za storitev Imperija so bili prisiljeni, da veliko potujejo, da razširite kolonija, in, če parafraziram samega angleški pregovor'lahko rečem, da je hiša ni trdnjava, ne za zaklepanje, vendar je ladja, čeprav je čisto možno, da je boj. Charles Dickens je opisano v dnevni sobi, ena njegovih London junaki: udobne Pomorski, ladjo tipa stavbe, ki se v primeru nepričakovanega začetek je potrebna samo v odprto morje, varno, da pridejo do vseh zapuščenem otoku na svetu".

Barve in svetloba

Angleški stil je značilno za diskretno aristokracije. Ampak, če si predstavljamo to pohištvo iz skupnega inter'notranjost, boste morda ugotovili, da je preveč slovesno in težka. Kaj je skrivnost? Skrivnost angleški udobje je prava izbira barv in vzorcev. Vse barve so posebej usklajene med seboj, tako da je soba "govorijo" v njihovem jeziku. V tej angleški dnevna soba ni občutek, grobo monotonost, saj vsaka barva podrobnosti, kot instrumenta v orkestru, "resonates" z drugimi ali "menijo" z njimi, kot posledica ustvarjanje edinstvene harmonije. In okraski slike, da ta glasbeni igrajo barve je še bolj zanimivo: hkrati si prizadeva, da bi prekinil omejitve snovi in shackled tanke, ravne črte aristokratsko bonton. Glavni ton, v našem primeru je svetlo zelene barve, z Zlatim šimrom. Ideja o Zlati ponovi v dvojno zavese, oblazinjenje in preproge. V kombinaciji s temno bukov parket, octoroon dve plasti laka, nasičene barve zlata in gorčice videz ni razkošen, vendar naravno in organsko. In ogromen, "naočit" pohištvo za lažjo to elegantno in mirnem palete. Poleg tega je treba upoštevati in da "delovne ure" za dnevno sobo - to je noč. In ko bo zvok pravilno violino flare svečo, podprte usmerjevalne luči lestenci, pa bo topleje kot v Raju.

Kamini in Zofe

Mimogrede, ko že govorimo o toplote. V sredini prejšnjega stoletja kamini v Angliji, je bila prepovedana toplote premog, da bi se izognili okoljske katastrofe. In Ja, načeloma, kamin toploto baterije. Kamin greje le bliže ognjišča prostor, in vse ostalo, kar poleg počiva na Otomanski poleg ogenj p'Yat, pravica sapinoso grelniki. Še kamin v angleški inter'Yeri je sveto kravo. Ne bi mogli biti bolj uspešen, je še vedno simbol miru in tiho v hiši. Tradicionalno na mantelshelf skupne dal rože, morda, so postali sveti ogenj, ki postaja vse topleje v srcu....

Nasprotno kamin obvezna'treba kavč. Ponavadi je izbrano s posebno pozornostjo. Kavč - Centralni tetiva angleški inter'jer. On je izvedel celotno pohištvo in barvno paleto. In kot največji pohištvo enota, je, seveda, najprej očitna. Kavč je, da ni samo lepa, ampak tudi priročno, kot je tukaj, ne v magistrski stol, ki bo potekal vsak gost. Naš kavč je pomični sistem za dve postelje, in vsako posteljo lahko dajo naprej ločeno. To je cilj: maksimalno udobje, maksimalno zasebnost, medtem ko ohranja maksimalno praktičnost.

Voltaire fotelj

Voltaire fotelj, zanimivo je to ime povsem ruskega izvora. Ei'I filozof so doseženi, ker je v starosti veliko Voltaire, bolezni priklenjen na enem mestu, vedno naprej, da ne, in on je to storil v svoji najljubši stari stol. V Evropi, podobno kot v design stolov, imenovano "cilj". Res je, sedel v ta m', ki globoko fotelj že težko, da bi dobili največ - ne bo postal dedek. V bistvu, to ime izhaja iz značilnosti njegove zasnove. Stol je zelo visoko in široko nazaj, kar je njihova m', ki usnje krila nekoliko naprej. V VIII stoletja se je ta sedež je dobro rešil osnutki, in je imel dober vpliv na schaemst glavo za spanje, ker je bila priljubljeno mesto za starejše gospodinjski glave. Za lažje predstavljajo dedek čustva sodobno spremembe - sedežni Airbus.

Sergej Razvez

Vir: Naše Pohištvo

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика