суббота, 30 ноября 2013 г.

Opaž za državo, hiša

 


Monolitna konstrukcija samozavestno osvojiti svoje mesto med drugimi, in njihova cena je bolj prijeten za kupca. Lahkotnost in vzdržljivost teh stene presegajo tiste iz opeke. Poleg tega, stene, ki ne zahtevajo poravnavo in skoraj takoj pripravljena zaključna dela.







Tehnologi povedati o čas delovanja v 200 letih. Kako je to dosegel?! Odgovor leži v posebnosti tehnologije gradnje monolitno hiše. Na ozemlju bodoče stavbe so vgrajeni v ohišje, ki je dvojnik obliki načrtovanih dom. V teh ohišje je vstavljena okrepitev kletko in vse to je concreted. Opaž po otrdelih razstaviti.

Zahvaljujoč tej tehnologiji stene hiš toplotno in zvočno izoliran. Zaradi pomanjkanja šivov v design. Kompleksnost seveda preveč. Eden od njih je prehod ciklus proizvodnje v gradbenih površinah, vpliv atmosferskih pojavov na značilnosti stene. Vse to se je mogoče izogniti le v kakovostno izvajanje vseh delovnih.

Opaž je eno od vrst monolitno konstrukcij. Je tandem tehnologij monolitno stavb in votlih blokih. Za razliko od tehnologije, ki po strjevanjem betona opaž niso odpravljene, in postane del stene.



Ste opaž iz različnih materialov. Tukaj si in iverne in polistirena in polistirena pene. Slednji so, mimogrede, ima odlične izolacijske lastnosti. Vendar pa je lahko vnetljive, vendar to pomanjkljivost je mogoče odpraviti z uporabo število posebnih premazov.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика