среда, 27 ноября 2013 г.

Pokritost laminirane plošče

Pokritost laminirane plošče

Priljubljenost pokritost laminirane plošče, nenehno narašča. Ta vrsta kritja ustreza sodobne in tradicionalne slog in enostaven za fit. Tehnologija polaganja je odvisna od vrste prevleke, zato je pomembno, da sledite navodilom proizvajalca. Večino del takih tleh je "plavajoči", kar pomeni, da je brez mehanske pritrdilnih elementov lepljena deske za sub-tla pod njimi. Ta omogoča, da se tla nekoliko razširili in pogodbo v skladu s spremembe v atmosferskih pogojih brez predsodkov deske.

Tla so iz laminirane plošče je lep, trajen in ne zahtevajo posebne nege pokritost, ki je videti kot naravni poliranega lesa. Danes teh tleh se prodajajo in so običajno določena kot "plavajoči", tj. brez posebno prilogo na grob seks. Običajno je pred polaganjem laminirane plošče na grobih tleh je položen posebno podlago.

Plošča z'so povezani terminali ali, kot v tem primeru, ujema s'povezava na lepilo. Plošče na koncu serije, stisnjeni drug drugemu s pomočjo bar.

Če želite shraniti razlika med tal in sten se uporabljajo blazine. Razlika je, da nadomestilo za manjše premike tleh, da se prepreči deformacija plošče. On ponavadi zapre oblikovan ploščo.

Večplastne plošče lahko iz v najbolj osnutka obeh spolov. Pri montaži deske na betonska tla, mora biti popolnoma suh. Za beton je suho, lahko traja več mesecev. Drevesa'lesene talne plošče, vezane plošče, iverne plošče in vlaknene plošče je treba odpraviti. V spodnji primer, na tleh je položen brez demontaže obstoječe robovi plošč. Pred talna obloga robovi plošč se lahko odstrani in po polaganju jih priložite mesto. To odpravlja potrebo po uporabi profilirane plošče.

Pokritost laminirane plošče
Večplastne plošče različnih širina in vzorec je značilna dobra polirani površini.

Korak 1

Pokritost laminirane plošče
Večina izdelkov iz lepljenega deske treba postaviti stanja na podlago, sklenjenih med deske in grob seks. Ta substrat je razširila na subfloor in ločene pasove, ki so dani na hrbtni strani. Ponavadi se to ne sme biti pritrjena na subfloor.

Korak 2

Pokritost laminirane plošče
Začnite z robovi v prostoru, ki so sklenili Odbor poleg baseboard. Če želite ustvariti enako vrzel med deske in robovi uporabo klini, ki so vključeni v paket. Ta praznina, bo nadstropju brez upogibanje, da razširite glede na spremembe v atmosferskih pogojih.

Korak 3

Pokritost laminirane plošče
Plošče so pritrjeni med seboj spotovym z'enotnosti. Uporablja joiner je lepila na greben jezika tako, da ne madež na površini plošče.

Korak 4

Pokritost laminirane plošče
Položite naslednjo Odbor in, prisluškovanje s kladivom na drevesih'les blok, pritisni in ji utor na jezik prejšnji deske. Nikoli ne trkanje s kladivom neposredno na deske - to bi lahko povzročilo škodo na kup. Priložiti deske vrazbezhku, kot je prikazano na fotografiji.

Korak 5

Pokritost laminirane plošče
Pride na površini talne plošče lepila takoj operemo z mokro gobo. Če lepilo, ki bodo suhe, jih bo težko odstraniti.

Korak 6

Pokritost laminirane plošče
Konec deske serije je treba zmanjšanje velikosti. Za s'enotnosti profilirane robovi deske pritisnite jih skupaj posebna odpirač tip Famke.

Korak 7

Pokritost laminirane plošče
Po nastilki tla odstranite klini vstavljena vzdolž oboda sobe, in vrzel profil. Nail profil na tla, in v plinth. Preden se polnjenje, čiščenje in premaz profil barv ali lakov, ki bi klobuki žebljev.

Koristne nasvete

Tla so iz laminirane plošče imajo številne prednosti pred redno dreves'lesene talne obloge, ki niso najmanj katerih je soundproofing. Drevesa'Jan tla ni popoln zvočni izolator, vendar je prednost multi-layer tla, je, da zato, ker so "plavajoči", ki jih je mogoče določiti na vpojne podlage. To storite z običajnimi deske, veliko težje, ker za polaganje zvočno izolacijski substrat mora biti postavljeno.

Lahko pustite plinths in prilagojene plošči trim ali odstraniti letve in jih namestite znova.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика