пятница, 29 ноября 2013 г.

Kuhinje v sodobno

Kuhinje v sodobno

Danes, kuhinja ni več izključno domena je hostesa. To je pa'DOUCY center hiše, katerega se je udeležilo sedem'pozdravljam goste in tako dalje, Za opravljanje te večplastne funkcije sodobni kuhinji naj bodo učinkovite in prijazne. To je potrebno zagotoviti odporni na obrabo, delovni površini in police, ki vam omogočajo, da uporabite vsak centimeter prostora. Pomembno je, ergonomsko načrtovanje za udoben in varen za uporabo štedilnik, korito in hladilnik. Za osvetlitev na različnih področjih uporabe lokalnih svetlobe. Ne moti premično pohištvo, na primer služijo vozička ali končna enota.

Barvno paleto jedi, je pogosto določena z velikim številom jeklenih izdelkov, naprav ogledalo konča in krom dodatki, sijajni policah, mirno tone keramičnih ploščic in skupine tla.

Kuhinje v sodobno

Če želite ustvariti ta prostoren prostorih s'povezali dve sobi. Osrednji zemljišče s podkarpatska, da odpiranje na obeh straneh, enostaven za namestitev in čiščenje tabele. Pomaga tudi ločeno kuhinjo z jedilnico, ni izolacijo hostesa. Okrogla miza pomaga, da se sprostite in prijeten pogovor, medtem ko SIP'accouche nerodnost drugih elementov. Točke stropne luči zagotoviti enakomerna osvetlitev.

Kuhinje v sodobno

Hladno modro in sivo barvo, Sijaj kovine tukaj SIP'Aksyutina toplo lesa, stole in delovne površine. "Otok" slog, ki se uporablja za kuhanje in neformalne večerje. Posoda je na priročnem mestu v globoko omarice pod kapuco.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика