суббота, 30 ноября 2013 г.

Odvajanje odpadne vode iz kleti

Število zasebnih države hiš v naši državi, še posebej v bližini velikih mest, nenehno raste. Zidanice, katerih delež v skupni količini posamezne gradnje je precej velika, kot pravilo, poleg običajnih bivalnih prostorov in kuhinjo, "svoje" dodatnega prostora. Najbolj od vseh, podstrešja in kleti ali kleti.
Pritličje - a "big brother" kleti, kleti, ki si prizadeva, da postane celotno nadstropje. Gostitelji udobno hiše s uspeh se lahko razširi na uporabno površino svoje stanovanje, uspela je sprva nestanovanjskih prostorov v "delovne" prostora. Na primer, v kleti jo lahko organiziramo poslovne storitve ali telovadnici. Tako razširjen v našem času, za "razvoj" kleti postal savna oprema s tušem. V kleti lahko končno urediti doma, Pralnica, dajanje pralni stroj in sušilni stroj, kot je običajno, na primer, v ZDA.

Časi se spreminjajo
V zadnjem času, med ljudi, kdaj bili soočeni z gradnjo in popravilo države hiš, je razširjeno mnenje, da opremiti vse prostore, ki so povezani z vodo in odpadne vode, v kleti ali semi-kletnih prostorih se ne sme. In to upravičeno: dejstvo, da delovanje, na primer, kad ali WC neizogibno postavlja vprašanje, odvajanje odplak. Pogosto se zgodi, da lahko lokalni ali globalni kanalizacijski sistem, ki se nahaja nad ravnjo možganov stavbe. Kot rezultat, standard, posledica gravitacijske Kanalizacije, običajnih mestnih stanovanj, ki je ni mogoče tukaj.
Na silo črpanje odstotkov od kopalnica in wc v kanalizacijo ali individualne čistilne naprave, če je njihova raven nad raven izdaje, danes aktivno uporablja kompaktna črpalne postaje, ki ponujajo predhodno zbiranje in nadaljnje črpanje gospodinjske odpadne vode. Take rastline so običajno podobne redno vode, wc. Ohišje je izdelano iz belega abs-plastike. Njegove kompaktne dimenzije, te naprave lahko enostavno skrit za vodovodne stalnica, ki se prijavijo. Tako, estetski videz, kopalnica, tuš, savna ni kršil. Samih napravah so lahke teže do 7 kg, je preprosto namestitev in delovanje.
Med te naprave je mogoče razlikovati postaja Sololift + proizvodnje GRUNDFOS. Enota zbira tekočina, ki prihajajo iz wc ali kad, in ko je poln, naprava je v notranjosti črpalke samodejno zagotavlja, da je odvajanje vode v Kanalizacijskih sistemih. To runoff se lahko dvigne do višine v dveh nadstropjih - 6, 5 metrov in največjo prostornino vodo do 4 kubičnih metrov na uro! To je povsem dovolj za uporabo v pritličju, ki je, na celoten program.
Če želite preprečiti morebitne kontaminacije enot, pritrjena na wc, opremljena s posebnimi shredder, da je sposoben "pretvorbo" vlaknenih in trdno admixtures. Upoštevajte, da celo v prisotnosti tak mehanizem, mora biti najenostavnejši pravila kanalizacije uporabo - ne da potegnite nazaj, trdnih odpadkov in higienske predmetov!
Postaja, ki zahteva skoraj nobenega vzdrževanja, kot je njegova oblika zagotavlja samočistilni med praznjenje. Enota ima na vtičnico z ogljikovim filtrom in zato ni nobene potrebe, da pritrdite prezračevalne cevi in neprijetne vonjave ne bodo mogli vstopiti v prostore.

Na silo kanalizacije


Pranje brez težav
Kot že omenjeno, v pritličju je idealen kraj za organizacijo jedi, domače možnost pranja Perila, kad. Za udobje, včasih je smiselno, da uporabite posebno napravo - kompakten montažne rezervoarjev, črpalk. To velja za tiste lastnike, katerih hiše so sposobnost za povezovanje z zbiralec, vendar je veliko daljavo. Prvi tank takšnih namestitev, ki je napolnjena z vodo, in po njegovi "saturation" plavajoča naprava je opremljena s črpalko in kanalizacije gre v kanalizacijo. V tej vlogi je izkazala za dobro namestitev GRUNDFOS LIFTAWAY uporabiti skupaj s črpalkami Unilift KP. Glede na spremembe, takšne naprave je nameščen na steno ali v tla. V primeru Talno vodo se izvaja s pomočjo pokrova, ki se pritrdi na isti ravni s tlemi. Glede na model črpalke, naprave zagotavlja voda iz 8, 5 do 24 kubičnih metrov na uro in tlaka od 5 do 14, 5 m. Temperatura načrpane vode je lahko do 55 stopinj Celzija in kratek namestitev lahko traja tudi do 70 C. To je velik plus, ker je zelo vroče vode je pogosto odteče iz pranje, pralni ali pomivalni stroj, kuhinja brez tega je nemogoče narediti.


Kaj pa zdaj?
Po evakuaciji vode iz prostorov, vprašanje usode odpadne vode. Tukaj obstaja več možnosti: odplak, v osrednjem ali lokalnega kanalizacijskega omrežja, dobava posamično ali Splošno čistilne naprave ali spust v akumulator, cisterne s poznejšimi prevoz gosta tank avtomobilov. Na organizacijo čistilne naprave lahko uporabljate več tehnologij: za primer, bomo uporabili naravne bioloških čistil. Ta filter wells in namakanje polj, in pesek, peščeni filtri. Voda čistilniki, organizirane na tak posameznik kanalizacije postaje, kot pravilo, so razdeljene na postaji globoko čiščenje, greznic s filtri in greznic s terciarno obdelavo zgoraj navedenih objektov je naravno, biološko čiščenje. Med znanih proizvajalcev takšnih naprav, ki vključujejo zlasti takih podjetij, kot je ruski "Albatros", YPC "Ekman", "Rosvodkanal", "Plast Skupina", NPF "ECOS", NEK "Dlan", nemško - IFU Diffusions und Umwelttechnik GmbH, Friess GmbH, ABB Umwelttechnologien GmbH.
Vroči odtoki za vse te kraje cevi iz domov za pomoč, na primer, posebne črpališča ali kanalizacijo črpalke opremljene z rezanjem mehanizem. V svetu je prejela široko promet takšnih blagovnih znamk, cevovodi, kot UPONOR, WAVIN in številne druge.
Črpalne postaje, praviloma predstavlja kumulativni zmogljivosti polimernega materiala, opremljen z potopne črpalke, cevovodi iz polimera ali iz nerjavečega jekla ventili. Postaja, ki je popolnoma avtomatiziran, vendar za upravljanje svojega delovanja na nadzorni Omari.
Tako, z uporabo sodobnih tehnologij je varno in kaj je imenovan z veseljem za uporabo, pritličje, pol-kleti prostorov za opremo v njih je vse "lepo stvari" - savna, mini-bazen, kopalnica, tuš. Lastniki države hiš lahko zadovoljni.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика