пятница, 29 ноября 2013 г.

Izberite kosilnico: bencinskim ali električnim?

Prva stvar, ki upoštevati pri izbiri kosilnica je to: morate ugotoviti, za katere - v prostor in relief območje, ki Ga boste uporabili. Na primer, če je Vaša spletna stran je relativno majhno območje z ravno olajšave, potem Ste lahko zadovoljni z majhno električna kosilnica, ki lahko lahkoto kos tudi ženska ali starega človeka.



Za obdelavo srednje velikosti, z ravno olajšave bi bilo bolje kupiti bencin ali električna kosilnica, ki zagotavlja več moči. Če Vaše letoviško je veliko površino ozemlja, potem Si ne more iti narobe, če kupite stroj, ki deluje na bencin.

Bencin in električne kosilnice

Vendar, mnogi ljudje pogosto raje take zakone kršijo: za drugo fazo izbora, preden lastnika spletnega mesta, se postavlja vprašanje: na kosilnico, kakšne vrste motor, je raje glej na spletnem mestu. Stvar je v tem, da je bencinski in električni instrumenti se med seboj zelo razlikujejo na osnovne tehnične lastnosti: in kaj privablja eno skupino potrošnikov, je povsem nesprejemljivo za drugo.

Poskusimo razumeti, to o'objektivno. In obveščanje" začeli bomo z bencinske kosilnice - kako izmed najbolj pogostih. Modeli, ki delujejo na bencin, kot pravilo, imajo več moči kot njihovi električni "bratje". Njihova glavna prednost je, da so zelo mobilni: delo z njimi v vsakem mestu, ne glede na razdaljo od doma.

Med pomanjkljivosti bencinske kosilnice pogosto zagotoviti, da so težji težo od njihove električne kolegi. Poleg tega so precej hrupno. Mnogi modeli zahtevajo veliko in stalno nego. Ampak najbolj pomembna njihova pomanjkljivost je, da model, ki deluje na bencin, imajo nizko stopnjo ekološke združljivost: dihati izpušnih plinih med obratovanjem, kot da se ni vse.



Zdaj vzemimo električnih kosilnic: čeprav je v njihovi moči, pogosto zaostaja za bencin modelih, vendar je za delo s to kosilnico je užitek - kot pravilo, so lahka, priročna in okolju prijazno delovanje. Ampak to udobno uporabo, na žalost, zasenčila njih resne pomanjkljivosti, od katerih prvi je nizka mobilnost: dejavnosti omejeno napajalni kabel.

Druga pomanjkljivost električne kosilnice je, da pogosto žice pererubat nož sistem in obstaja nevarnost, da upravljavec v času, kot "škoda" po nesreči padel pod vplivom električnega toka, je prijetno, seveda, to ni dovolj. Ampak, za božjo voljo za pravosodje, je treba reči, da je vse kosilnice uporablja za opremo, ki zahteva večje pazljivosti in natančnosti.



Ko Ste prejeli osnovne informacije o izbiri vrtne kosilnice je nadaljnji korak za Vas. Želimo si, da je izbrani model je lahko, da bi Vašo spletno stran, da bi in bi Si le pozitivnih čustev.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика