среда, 27 ноября 2013 г.

Dekoracija sten 2008-10-15 10:34:27

Gradnja in rekonstrukcija.

Dekoracija sten
2008-10-15 10:34:27

Na videz stene - pa nikakor ni nepomembno. Če je vaša hiša je iz lepo parket, strop, okrašena z trendy dekor, kupili drago pohištvo in stene so ostale neenakomerno in zanemarjeno, je brez vrednosti v vaš popravila.

Tako stena je prijeten za oko in izzvan občudovanje med gosti lahko uporabite poseben način njihovega pokritja. Morda nič, lahko okrasite stene kot neverjetno Beneške mavec, ki je dal priložnost, da se obrnejo na dom v pravi Palači.

Od Renesanse do naših dni

Ki je prvi prišel z Beneško mavca in ko se je to zgodilo, ni znano. Ena stvar je gotova: v Renesančnem italijanski mojstri že v lasti poslikane stene marmorja. Med najbolj znane izvedena dela Beneške mavec, freske Francesco Primatov in Rosso Fiorentino v Kraljevi grad Fontainebleau, Francija (1533-1565), delo Giulio Romano in Giorgio Vasari v Rimu, Neaplju in Firencah. Ampak bolj priljubljena je bila v XVII in XVIII stoletja. Evropske palače v Barok in Rokoko, mogočne Cerkve in samo hiše znanih ljudi, ki so bili okrašeni z pisanih Beneške mavec.

Ta vrsta dekorativni premaz je spretno imitacije različnih vrst marmorja, mahagoni, pearl in plemenitih kovin. V sestavi mavca, ki je bil razvit v Benetkah Renesanse, je bil del soške prahu, rastlinska barvila in vode. Danes glavni sestavni deli praktično enaka. Ta prah (marmor, granit, kremen, apnenec, malahit, oniks in druge dragocene vrste kamna), zavezujoče snovi (v tradicionalno "Beneški" je gašeno apno), ki sedaj vključuje akril komponente, in tretji - pigmenti (organskih ali anorganskih ). Zdaj veziv, ki so sestavljeni samo iz mineralne komponente, št. Vsi vsebujejo določen odstotek akrilnega veziva, ali v celoti izdelan na podlagi tega sintetičnega materiala. Razlikujemo jih po naravi skoraj nemogoče. Vendar sodobno veziva, okolju prijazen, brez vonja, odporen, vodotesen, enostaven za čiščenje, ognjevarne, tehnološki in suho hitro.


Tehnika "Beneški" run

Obstaja več načinov uporabe Beneške mavec. Vendar pa, preden začnete slikarstva, morate popolnoma uskladiti steno. Po tem površini, je popolnoma napolniti in nato dal prvi ozadju plast. Potem je spolirana in nadaljuje na umetniških del postopka: naloži druge barvne plasti, od katerih vsaka prispeva k procesu imitacija naravnega kamna, ali slikanje. V zapreti steno, prekrito s plastjo voska. Glede na sestavo vosek na površini se lahko pojavijo sijaj ali brušena.

Ko kakovostno izvedena tehnika Beneške mavec ustvarja optična iluzija o'sposobnost. Na površini se prikaže prosojne, in slika se bere v, kot je pred nami, te žile iz naravnega kamna. To je čudovito lastnost Beneške mavec, uvrstitev med drugim dodelavo materialov. Z uporabo različnih umetniških tehnik, obrtniki ustvarite mojstrovine, ker je tudi preprost oblogo stene z mavcem, da ne omenjam freske ali slike, zahteva izjemno profesionalnost.

Umetnost slikarstvo stene

Tradicionalno, v nadstropju je naredil v eni barvi, vendar je mogoče, in vzpostavitev multi-barvne rešitve. Običajno multi-barvni slikarstvo se uporablja, ne na steni, ampak le na majhen del. Površina, ki je upodobljena glasbila, je rezultat več plastmi delo. Prvi, celotna stena je bila zajeta v klasični način, da je le udarila Beneške mavec, nato pa nadaljeval, da ustvarite sliko.

Barve marmorja ali granita lahko ne le sten, ampak tudi stolpec, če sploh, v inter'Yeri so prisotni, na primer, z motivi iz starodavno Kitajsko slikarstvo. Pred dekorater je imel nalogo, da vklopite nosilna stebra, ki je uspešno delal. Zaradi posebnega premaza vosek, ki je ne le zaščitno funkcijo, ampak tudi umetnost (kot dekorativne funkcije, različne vrste voska lahko premešamo in razredčimo), doseči največji učinek za poliranje. To je razlog, zakaj slika izgleda m'mehko in pregledna.

Beneški mavca mešanice z drugih dekorativnih materialov. Najbolj pogosto v dnevni sobi obstajajo področja, ki so compositional sredini prostora in kjer vso družino'I. Ena rešitev za ta soba lahko postane bas-relief na beli marmor. V zidu, ki je prilepljeno za Ozadje, nast. za blok iz belega marmorja, iz Beneškega slikarstva". Znotraj blokov je starodavni bas-relief na "ulicah starega Rima".

Skrbijo za steno

"Beneški" je zelo občutljivo gradivo. Če ste zadeli nekaj, kar na steni, nato pa čip, ki bo zelo težko obnoviti. Vsi mojstri priporočamo, da ne dela po apartma je končano, popravila, in tudi narejeno pohištvo. Da se prepreči trenje mavca o pohištvo je priporočljivo, da dopust razlika med njimi v nekaj centimetrov. Skrbeti za takšne stene samo potrebujejo vodo, m', ki goba in milo rešitev.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика