вторник, 26 ноября 2013 г.

Učenje angleščine

Skrivnostni Britanski stil in aristokratske rodbine in družinske skrivnosti. To skrivnostno združujejo incongruous in laconic minimalistična, in presežek "flower", in bujne zgodovinski inter'karieri, in je preprost, art Deco. Vsak od njih ima malomarnosti artistry, in vsak je lahko zelo priročno, da živijo - to je glavna skrivnost angleški slog.



Bivalni prostor v angleškem slogu

Po mnenju Britanskih oblikovalcev, stroga pravila za oblikovanje angleški slog, ki ne obstaja. Narod popotnikov kot goba, ki absorbira vse najboljše, da sem videl v Italiji, Rusiji, Franciji, kolonije, povsod pridobivanje učinkov, ki opozarja, da je najboljše stvari v vsaki državi, nastavitev, ki jih na svoj način za večje udobje.



Bivalni prostor v kolonialnem slogu

Tradicionalni angleški dnevna soba - velik kavč in naslanjači, temni les, pohištvo, preproge, kamin (plin ali naj dekorativni) in slike. Temno leseno pohištvo, ki je značilna angleški inter'jer. Starinsko naslonjač, prsih predali, vklesan stoli v stilu Thomas Chippendale. M'kdo ali usnja "knjižnica" stol, Viktorijanski kavč okvir in mahagoni. Britanski pohištvo je vedno bil eklektičen - Gregorijanskega sledi Gotika, Barok, Rokoko. Pohištvo v stilu arts & obrt - nazaj k osnovam - preprosto pohištvo narejeno iz lokalnega lesa in obrtnih tehnologij. Druga smer je pohištvo v Anglo-Indijski stil eksotični les - teak, ebony, sandalovina z incrustation, cvetlični okraski, medenina, pribor (fitingi).



Spalnica

V angleščini spalnica - nepogrešljiv posteljo s stolpci, črtaste Tapete, zavese z SNCA. Klasična jedilnica v angleški inter'Yeri rdeča Ozadja, ozadja temnega lesa, kristalni lestenec. Knjižnica, okrašena drevesa'lesene plošče, veliko knjig. Če knjige malo, primerna omare-blende z bodice knjig.



Letnik Angleščina

Cvetlični okraski - uspešno različico, je obnovitev najhladnejših inter''erov. Cvetlični tisk (iz polja cvetje velikih in malih vrtnice) na vrh modnih trendov. V 16. stoletju bombažne tkanine s cvetličnim pakiranje ("SNC") je bilo uvoženo iz Indije, potem njihova proizvodnja je bila obvlada v Evropi. Britanski dekoraterje aktivno uporabo cvetlični okraski v svilene Tapete, tapetništvo, zavese, preproge in tudi na jedi, ki združuje s proge in celice, gladko krpo.



Sodobni angleški stil

Še posebej pomembna je kakovost dela. Na primer, senčniki za luči treba drago in lepo, in če senci je v redu, sobe bo videti, kot bi morala. Če govorimo o tea party, v ritual slovesnosti ne postane samo po tradiciji, ampak tudi z dobro izbrane, ki služijo karirasti prtom, porcelana, srebra.



Britansko zastavo in grboslovje v inter'Yeri zdravo konzervativnost in bes. Angleški klub - veliko temnega lesa, usnja, usnjenih foteljih, zofe, postelje, knjižne police, karirasti plaids. Lov simboliko: slika lovskih prizorov na tapiserij, slik, pribor, figurice in pribor. Angleški krajinski slog z pometanje trate, slikovito nasadov, gladko obali jezera in potoke, v angleškem dvorcu.



Otroci



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика