пятница, 29 ноября 2013 г.

Sodobno

Sodobno

Prostor in zavrnitev okrašeno pohištvo za koristi gladkih linij, preprostih oblik in m'kaj barv v sodobnih inter'Yeri izrazili željo, da bi mir in red v naši hiši. Prostor je ključni element tega inter're. Pohištvo se nahaja prosto, omogoča prostor za dihanje, in cenimo svojo lepoto. So tako lepo videti materialov, kot so les, grmovje, alge in hudo platno, ustvarja kontrast teksture. Okno premišljeno okrašena z temnejše barve. Vendar pa, ta preprosti pristop ne pomeni, da moderne inter'jer odvzame odlikovanje. Pestra preproge ali blazine prinese svetle barve v črno beli paleti, in stene nevtralni toni služijo kot primerno podlago za moderno slikarstvo.

Sodobno

Razvrščanje modri toni na stene in majhne podrobnosti so v kombinaciji z opazno geometrijske slike, ustvarjanje svetlo, vendar ne močan vtis. M'line kavč obliki ozadju za kotne oblike marmor kamin in plošč na stene.

Sodobno

V sodobnem inter'Arah kamin enako pomembnih arhitekturnih detajlov, kot v tradicionalnih. V ta nevtralna soba glavni del inter'interior design-kamin. Druge elemente dekor so bledo modra kavču in eksotičnega cvetja.

Sodobno

Nenavadna razmerja tem podstrešju ima set designer resne težave. Tukaj golimi opečnatih sten in dreves'lesene beamed strop poudari teksturo in ustvarjajo občutek topline in m'pohištvo in preproge-udobje.

Sodobno

Globine in topline to majhno polje-kot prostor, ki daje kontrast težko in m'kaj teksture, ne barve. Tal do stropa soba je kopala v svetlobo, ki prihaja skozi okno. To krepi občutek za prostor in enostavnost. Klubska mizica sinusiodalen poudarja m'linije kavč in terakota vaze.

Sodobno

Impresivno velikost bukev jedilna miza ustreza razmerja sobi z visokim stropom, za njim gostje ne bodo počutili palčkov. Preprosto žaluzije ustrezati jedrnato poslovni slog in slabijo, dnevna svetloba, ustvarjanje privlačne učinek različnosti.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика