среда, 27 ноября 2013 г.

Izbira med'notranje zadeve - klasični ali high-tech?

Mladi si prizadeva, da vse, kar je novo. To se odraža v izbor najbolj moderno, elegantno in moderno. Najnovejše prostovoljno sprejeli mlajše generacije, ki je navdušeno bi njihova zavestna izbira "sodobnost". Ljudje Zrelih let ponavadi tudi nove trende, vendar, kljub temu, pogosto ostanejo sprijetega klasični slog. To je posledica navad, "zavorni" konservativizma, in željo, da bi živeli lažje.


Zato, mladi so zainteresirani v high-tech slog, in starejših klasikov, čeprav obstajajo izjeme. Pri izbiri primerne inter'EP treba omeniti, slogi, ki v različnem času nastanka, je popolnoma drugačno. Boste morali izberejo, kateri je pravi za Vas.



Hi-tech v prevodu iz angleščine in pomeni "visoke tehnologije". Ime slog, ki poudarja, da je'združuje najnovejše novosti v znanosti in tehnologiji. Če upoštevamo pohištvo v tem slogu, bomo videli nenavadne funkcionalne omare, zofe in naslanjači, ki raznoliko preoblikovala.

High-tech notranje zadeve'Yeri ponudbe in razsvetljavo, ki je neobičajen vrsto in ustvarjalne, ki se nahaja v stavbi. Na primer, številne svetilke zgrajena v visečega stropa, tla, ali omare, ali teče od nikjer prijetno neon luči.

V gospodinjskih aparatov stil se kaže v najbolj sodobnih in intuitivne funkcije. Materiali za inter'ponovno so plastika, kovine, steklo, les po sodobnih tehnoloških zdravljenja in izvajanju načrta rešitve. Barvne sheme slog, monokromatsko svetlobo, bež, siva in temno. Vendar za razliko uporabljajo rdeče in modre barve.



Glavna stvar v inter'notranjosti hi-tech - jasnost in natančnost, funkcionalnost, uncluttered prostor, priročno mesto posameznih sestavin, ki pomagajo pri lajšanju življenja. Na primer, dinamično zavese in okna) na daljinskem upravljalniku, stoli z lahka, ergonomsko pohištvo, zasnovan za zdravo'sem ljudi, vrata, ki soba je napolnjena z kurativno aromo, omare in mize, iz barvne prosojne plastike ali stekla, različne vgrajeni frakcija'ASCI, ki olajšujejo vsakdanje življenje.

Seveda, to je slog, ki bo izbrala mlade in energične ljudi, ki so v koraku s časom in v naglici, da bi dobili užitek od nove nestandardne izumov.

Klasika v primerjavi z high-tech se zdi, da nas malo staro, srednjeveško, dolgočasno. V resnici ni. Zanimivo je to, ampak klasični slog, ki je bil vedno v modi in pogosto upravičeno zasluži pozornost mnogih ljudi.

Da, to je slog, ki sega v 16. stoletje, vendar je lepo, da se sprostite v Royal Suite za tiste čase! Smo lahko prikličete grad srednjega veka ali predstaviti Angelica v Palači kralja, da občutite duh tistega časa.



To, prvič, svetlo sobo, katere stene so lahko bež, modra in roza odtenki. Pohištvo je seveda z najboljšimi lesa, z ukrivljene noge in svetlo oblazinjenje tkanina z natisnjeni vzorec. Okoli različne težke zavese, brocade zavese, velike ogledala, lestence, stolpce, kamini in preproge, bombastic prisotnost zlato v tkivih in dekoracijo, velikosti sobe, vrata in Okna. Vsi elementi klasike drago in trajne. To je razlog, zakaj slog hiše se ne sme spremeniti za več let, in pohištvo je bilo dano.

Klasika raje ugleden, tiho in konzervativni ljudje. V tem okolju, nehote občutek, veličastno, sporočilo postane prijetno, enostavno in posvetnih. Nedvomno, to je slog, ki ustvarja v človeku lastnosti, ki so značilne za ljudi, ki so takrat, ko je klasični slog, ki je bil na vrhuncu svoje priljubljenosti.



Torej, kakšen stil bi izbrali? Ki ki trenutno ustreza vaši občutki in impulzi duše. Najprej boste morali iti v pohištveni saloni in učnih stilov. Da je duša, in nato izberite.

Sergej Vasilenko

Vir: Ženske revije myJane. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика