четверг, 28 ноября 2013 г.

Dekoracijo Oken. Zavese v sobi

Kako, da ne zamudite izbira zavese

Žaluzije, tekstil, cvetje, okrasitev hiše po popravila pade na ženska ramena. Človek v hiši je odgovoren za tehnično varnost pribil jih omare, uvedene na stropu, vgrajen stranišča. Ženska, ki ima odgovor za slog, loki in blazine. Tako, nasveti pri izbiri zaves na gole Windows vedno obravnavati, najprej, Gospodinje.

Si obraz okno je velika, z dobro okvirji, trdni, vendar za običajen okna. Z njim se je potrebno, da se ustvari nekaj, tako da je bilo lepo, svetlo, prijetno, nenavadno. Vse to je mogoče doseči. Samo izbiro zaves, naj nekaj pam'zaznamek.
Če živijo preveč svetlo, to je opazno tako v barvi oblazinjenje pohištvo ali stene brez obžalovanja naslikal v kričeča barv, Windows je bolje, da ne zmagati, in izberite zavese miren, nevtralno, umirjene tone, ne preveč vidno v inter'Yeri.

V malo kopalnica zavese s svetlo in prevelika slika ustvariti občutek utesnjen. Zavese se nahajajo od tal do stropa vizualno poveča višina sobe. Navpične črte na zavese "raise" zgornje meje, in horizontalne vizualno povečanje dolžine stene.


artdis. ru

Slog, barve, drapery in dekoracijo žaluzije odvisna od funkcionalnih namen prostorov in pohištva, ki so v tej sobi je. V študiji, strogo dvorana ne bo deloval neresna veils, tako kot v otroški sobi videz slabo čudno nepraktično zavese. To je včasih težko, da poberem žaluzije na določeno pohištvo. Dober napredek je lahko rešitev za šivanje pohištvo zajema ujemanje zavese v prostor. Lepo bi bilo videti zavese zaprite v barvo na barvo tapetništvo. Če je soba na stene visi preproge ali tapiserije, ki so tudi sami predmet dekor, barvo in slog zavese mora nujno'bodite prepričani, da združujejo z njimi, v nasprotnem primeru lahko pride do nesoglasij.


artdis. ru

Slog in tkanine, žaluzije, je odvisno od velikosti in oblike okna (ki jih lahko uporabite krpo, da popravi ali označite). Vertikalno podolgovate Windows bo ustrezala vse vrste zaves. V majhnih Windows lahko najbolje pristop lambrequin zavese ali žaluzije (vizualno povečati njih). Krog (kot lina okno ali okno-arch je pomen zavesa različne vrste zavese in tkanine (split okno v dveh vertikalnih in horizontalnih zank).

Pomembno je tudi upoštevati, na kateri strani odprtimi okni. Stanovanje je obrnjena na Jug, da se bolj gosto tančico, kot tiste, ki so videti na Severu. Primerna dve plasti, zavese podložene s zavese ali žaluzije, ki lahko natančno kontrola naravne svetlobe. Ob istem času, če je soba zelo vroče, toplo draping je bolje, da ne uporabljate v hladnem prostoru, da se zaprla okno, od idejnega gosto dvojno zavese do največje.

Vrste zaves

Vrste zaves zelo veliko. Lahko, seveda, biti omejena na standardni par: twleve krpo in zavese motno debelega blaga. Vendar, če želite originalne zavese, je malo za študij vrst zaves, in kot nalašč se bo znašel.

Francoski zavese so gosto svileno krpo, ki večkrat vezani skupaj.


www. status-decor. ru

S temi kabli lahko dvigne in zbirati na cornice. Take zavese vse videl v svojem življenju, je v gledališču - lepo zbrali trdna tkanine. Spadajo v razred dvižne zavese je neločljivi v roki, in dvignil gor. Šivanje francoski zavese lahkih tkanin: travnik, svila, tila, Voile, organza svetlo in pastelnih tonov, gladko ali z vzorci. Blago mora biti prilagodljiva, ki je ležala m'kot gladke gube.

Avstrijski žaluzije podobna francoski, kot je dvigovanje, vezani skupaj, draped. Ampak razlika je, da visoko nanizani skupaj te zavese so v glavnem temelji.


e-grand. ru

In ko se dvigne svoje dno, se začne tako, da spominja lepih valovi, rafinirano, pelmet, in vrhu tkanine, ostaja bolj ali manj nemoteno.

Rimske žaluzije - tudi iz družinske dviganje. Vendar so veliko lažje Avstrijski ali francoski. Nekaj podobnega žaluzije (v vodoravni pin, ampak izgleda gladko listi, ki so razdeljene v enakih delov).


djournal. com. ua

Če zvišate Rimske žaluzije, gredo horizontalne gube. Omejitve glede izbire tkanin, ki ni - treba jih je z perilo, žamet, velur ali tila. V najnižji položaj, da ni nobenih gub na neposredno na platno, ki bo še posebej lep videz risbe in posebna struktura tkanine.

Japonski zavese - tudi v nekaj sorodnikov vertikalne žaluzije.


mirshtorok. ru

Sodijo v kategorijo zaslon ali plošči zavese. Dolgo tkanine, razpete med trdi rejkami. Lahko videti kot bar ali zaveso, ki zajema okna. Primerna za sobe, okrašena v slogu minimalism, hi-tech, Vzhodni slog.

Roller blinds najbolj pogosto narejene iz bombaža ali lanu. Videti so gladke tkanine z dnu vrednotenje in zgornji rob, nameščen na kovinsko cev. Pri odpiranju krpo zavita na tej cevi.



Z roller odtenki lahko popolnoma osamiti soba od svetlobe. Pogosto žaluzije visela na oknu skupaj z običajnimi zavese, in ustvariti zanimiva kombinacija.

Zavese z pelmet podobna klasični drsna zavese. Lambrequin - krasi zgornji del okna odpiranje cross-drapery goste tkanine z naborki, gube, ščetke.



Zavese z pelmet lahko izvede v različnih stilov - od enostavnih, blizu podeželja zanaveski, za razkošno, bogato dekoracijo.

Zelo zanimivo in prefinjen videz prečrta.


artstyle. web-box. ru

Takšnih zank so oblikovani dve očesi tkanine, s'pristopila na vrh, in nato širi navzdol na straneh okna. Prečkal zavese fiksni fiksni o železniškem nad oknom ali odšel skozi cornice (tako je lahko tudi samo kos krpo).

-Naguban žaluzije vzpostavitev naguban tkanine, in od daleč so videti točno tako, kot rolete. Vendar pa ta tkanina je lepa, m'kaj krpo, ki izgleda super v kombinaciji z neposrednim dolgo zavese na tla in tradicionalne zavese tkanin.


artdis. ru

Napušči, pribor in okraski za zavese

Za vsak slog in vrste zaves, pritrjena ne samo različnih katalogov tkanin, ampak tiste podrobnosti, ki ti pomaga zavese za utrditev in dodelitvi prostora. Nešteto napušči drevesa'les, kovine, plastiko, stari, steklo, strune.





V prvotni zavese in morda ne zdijo manj domiselnih nasvet za tirnice (puščico, kopje, roža, lepa gumb, čopič, igrača). Steklene palice, skoraj neviden, lahko ustvarite učinek visi sami v zračnih zaves. Kot cornice nekateri oblikovalci predlagamo uporabo bolj ali manj neposredno in dolgo-ravna lepo ukrivljen veje drevesa, elementi, hokejske palice, vode cev z ventilom ali primestni lopate.








diyideas

Ampak najlepše zavese obstaja veliko lepih okraski za zavese. Na Splošno, maslo, olje, vendar se izkaže živ. Med okraski - ščetke za obvjaza zavese in gramofonska s trakci, čipke, POM-POM; klinov v obliki rože, metulji, biseri. Prijave v obliki igrač in ponoči zvezde.


supershtori. ru

Odločanje nenavadno in temeljito, da okrasite vaš okno, je lastnik dolžan v zadnjem trenutku, da razmišljajo, in ne, ali je vse to lepo, rane in potegnite krpo, da blokira, na primer, ima pogled na lep, preprost in starih gorah ali na morju, ob zori, ali mesto, v roki? Če obstaja - potem zavese bolje, da bi na preprost, pregleden, tanek, tako da ne bi odvrnili pozornost od glavnega (najmanj zaprtje, za največ obliki in svetloba).

Če je okno je siva betonski zid ali težko industrijske krajine, se lahko obrnete okno v gladko vir svetlobe, prosojno izbiranje bolj gosto zavese ne pustite dolgočasno pogled z ulice, in le svetloba.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика