суббота, 30 ноября 2013 г.

Idealno otrok: od enega leta do desetih

Starši morajo pam'ne pozabite, da inter'jer otroka ima pomembno vlogo v razvoju otrokove osebnosti, tako da ne UAI', da reši svojo lastno predstavo o tem, kaj bi bilo treba njegovo sobo. Oblikovanje inter'notranjost otrok s skupnimi prizadevanji, proces sodelovanja, ustvarjalnosti lahko razburljivo in spodbujanje kohezije, večje razumevanje odraslih in otrok.



Psihologi svetujejo, da dodeli ločen prostor za otrok pri dveh letih - prispeva k razvoju neodvisnosti, koncentracija. Če je mogoče nameniti posebno sobo za otroka, od trenutka njegovega rojstva, je najbolje, da izberete soba z Windows obrnjena proti Vzhodu ali jugovzhodu. To bo zagotovilo svojega otroka s soncem zjutraj in pomirja večerni mrak. Pohištvo v sobi novorojenčka je treba preprosto: otroška posteljica, otroška posteljica, previjalna miza, na prsih predali za prvo oblačila, stolček. Izvirnost oblikovanja v tem primeru je slabša funkcionalnost, trajnost in varnost. Posteljica je bolje, da izberejo drevesa'Yan, dihanje. Vrh strani te jaslice je zdaj pogosto prekrita s posebnim plastičnim je namenjen za otrokove zobe, in rejki odbori bi morali biti postavljena tako, da je ročaj otroka se ne zatakne.

Za otroške sobe je bolje izbrati tako pohištvo, ki bo zlahka preoblikuje in "raste" skupaj z njim.

Na primer, otroška posteljica je mogoče premikati, razen v areni, na kavču ali fotelj, in previjalna miza se lahko sčasoma postane polnopravna prsih predali z veliko igrač škatle, knjige, zvezke. Višina stoli in mize lahko nastavite tudi za rast otroka, ki raste navzgor. Ko začne otrok hoditi, boste morda potrebovali dodatno pohištvo: klopi in zibanje, kot konj, ali psi, stoli, na kateri otrok bi lahko zanesejo na, poskuša vstati in naredite prvi korak.

In še inter'EP ne smejo biti preobremenjeni z nepotrebnimi pohištvo in dekorativni dodatki, ki zbirajo prah, ki lahko povzročajo alergije.

Za okrasitev otroške bo ustrezala predmetov, ki jih otrok: ropota, steklenice lepo obliko, pazi prvotni načrt, itd.,



Približno dve leti izvirnost pohištvo je pomemben dejavnik, tako da je vpliv na razvoj likovne okuse in interese otrok, ustvarjalen pristop k življenju, so non-standard razmišljanje.

Na primer, postelja se lahko izvede v obliki hiše, vrata, okna, strešni tramovi z napeto šotor. Dan v luknjo od koče, lahko igrate na opico za vzpenjanje lestve, in ponoči spati z medvedki in lutke. Za otroka bo zanimivo posteljica, stilizirane avto, ali iz morskih slog, z ležiščem-čoln. Čoln - dve'stopenjski model, ki je trdno zasidrana v sobi, in mladi pirat kapitan, ki leži na mostu posteljo, lahko spremljate, kaj se dogaja okoli (mnogi otroci so ponavadi pogled na svet z višine), in v hold-stojala za shranjevanje "plen". Spuščati v take lahko držite lestev z eno roko, in na drugi roll navzdol po hribu, nameščena z višje stopnje.

Zanimivo je mogoče stopenjski model otroka. Na primer, lahko namestite oder, kjer se nahaja miza za risanje, Mat in visoko stol.

Znotraj stopničke pa lahko vstavite polja na valjih za igrače in junk ali postelja na valjih. Če več na oder, da pritrdite vrvico in obesite zavese, posnemajo zavesa, nato pa lahko igrate kaže, da poskrbi predstave. Prav tako, bo otrok vesel, da antresole, stopnice, tobogani, gugalnice, itd.,

Preprečila odrasli lahko postanejo trajne motnje pri otrocih. Najverjetneje je, da je otrok preprosto ni dovolj police, omare, škatle za shranjevanje svoje "zaklade".

Da bi rešili to situacijo bo pomagalo stojala z barvo univerzalnega polja in steno žepi goste tkanine za igrače.



Danes, otroško pohištvo narejeno iz masivnega lesa skoraj brez make - dodatno kompleksnost in težavnost lahko sami čutiti. Najbolj priljubljen material iverne, pokriti z laminatom ali melamin. Debelina nanosa je približno 1, 5-3 videti kot popolnoma opremljen z vsemi varnostnimi funkcijami. Pohištvo s takšno prevleko, običajno odporne na zunanje vplive. Nič manj priljubljene, so variacije na temo naravne ali barvne dreves'lesenega furnirja.

Pri izbiri pohištva in opreme za otroško glavno vlogo ekološke značilnosti, kot tudi sposobnost, da vzdržuje čistoče: prevleke je treba odstraniti za čiščenje in pohištvo lahko prenesejo pogosto mokro čiščenje.

Otrok raste, s tem pa raste in kopalnica. Tako, na primer, pre-school traja dve območji: 's, ki se nahaja sredi sobe bližje oknu, in spalnica z majhno območje za shranjevanje potrebščine. Študenti že potrebujete celotno delovno območje, opremljeno večnamensko Mizo, police, police za knjige, dobro razsvetljavo. Shranjevanje območje je tudi "odrasti" in bo za več stvari.

To je še vedno neznan, kaj starosti otrok začne razlikovati barve in jasno, v prvih letih življenja, ki jih vidi stvari, ampak kljub temu, barvne sheme v sobo otroka, mlajšega od 4 let je bolje, pastelnih odtenkov (svetlo rumena, svetlo zelena, svetlo modra in podobno), s svetlo vključkov (blazine, slikarstvo, preprogo, odejo, enako ropotuljice).



Vendar se morate zavedati, da barva želje otroka, spremeni s starostjo. Do približno 8 let stari otroci raje svetlo in nasičenih barv, od 9. do 11. nagnjeni k oranžna, zelena, rumena, po 12 letih, pogosto z modro barvo.

Tudi, ko izbiri barvo, da je nemogoče, da ne upošteva usmeritev kardinal in svetlosti, barve, pohištvo, kot tudi celotno barvno shemo stanovanje. Če otrok okno je osredotočen na Severno ali severozahodno, inter'Yeri zaželeno, toplih barv.

Kakorkoli že, jih je treba izogibati disonycha kombinacije (na primer vijolične barve z rumeno, modro in oranžno, črno-bele kombinacije in tako naprej ), temno in mračno tone, dolgočasno in depresiven učinek na psiho.

Ampak vse to je neke vrste "povprečna" pravila, najboljši od vseh pri izbiri barv poskušali upoštevati v prvih vseh prilogo, temperament in odnos svojih otrok.

Površine pri otrocih, mora biti ravna in gladka, zaobljena oglišča. Za poskrbijo za stene, bolj verjetno je, da uporabite barve ali konča Ozadje. V zadnjih letih najbolj priljubljenih bombaž pokrov (Ozadje z vključitvijo bombažnih vlaken), ki imajo toplotno izolacijo in prijetno otipljivo lastnosti. Ne smemo pozabiti na ljubezen, otroci, da barve sten.



Mogoče bi bilo samo "laične" steno za ustvarjalnost, ki so pritrjena plošča iz stisnjenega celuloze in valovite ali uporabite stroj zaključna materialov (stroj za Ozadje ali barva s sijajno površino). Tudi za mlade umetnike bo zanimivo zaslon-stojalo, prototip šolski svet.

Zaželeno je, da tla v otroke je toplo, preprosto prenosi mokro čiščenje in se lahko kosajo z udarci. Odlično pokritost, ki izpolnjuje te zahteve, je parket ali laminat, parket. V območju igra (pogosto nahaja v sredini prostora) je potrebno preproga z nezmeni kupčka, z antistatic in nezymeti značilnosti. Široko področje aktivnosti za mlade oblikovalec je lahko zgornja meja. Tukaj lahko undulacija metuljev, ptic, letal ali zmaji, klubitsya oblaki in zvezde utripanja.

Pomembno vlogo pri izboljšanju otrok igra razsvetljave design. Lahka bi moralo biti dovolj za prakso in igre malček, ampak svetloba naj ne draži prekomerna svetlost.

Za umetno razsvetljavo bo treba skupaj stropna svetilka z mirno in enakomerno sijaj. Ne izberite napeljave zapleteno fantazijskimi vzorci. Najboljša možnost je velika raven strop z Mat žarnico, ki daje m', ki difuzne svetlobe, ali točka halogenske žarnice, ki so primerna za stropov. Treba je tudi majhno svetilko ob postelji s nastavljiva svetlost svetlobe in prenosni tabela svetilka (luč, clothespin), ki jo lahko premikate po prostoru, če je to potrebno. Dobro za otroke in stenske svetilke na nosilec, ki omogoča, da neposredno svetlobni tok na pravem mestu.

Poletje zavese za otroke je bolje, da izberejo svetlobe naravna vlakna, ki prenašajo svetlobe, svežega zraka, zaščita pred plujejo pod žuželke. V zimskem času zavese bolje od gosto tkivo, ki ščitijo pred prepihu. Možne variante več sklopov zavese lahko tudi dobra kombinacija zimskih in poletnih možnosti.



Vaš otrok mora ljubiti svojo sobo, samo v tem primeru bo priročno in udobno, in glavna stvar.

Zato vključujejo oblikovanje spretnosti otroka, ali pa je že, vsaj, vprašaj ga, svetovanje in poslušati njegovo mnenje.

Upam, da Safeguy, oblikovalec

Fotografija www. wardskids. com

Vir: V newspaper. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика