четверг, 28 ноября 2013 г.

Popravilo svoje roke?

Težko je razmišljati bolj drago in živčni dejavnost kot popravilo. Nastopali smo ga kupili v novo gradnjo ali prenovo stanovanj, nakup na sekundarnem trgu, so stres, velike denarne stroške in kupov kamenja. Celo majhne kozmetične popravila bo stalo 5-7 tisoč rubljev na kvadratnih metrov, in če načrti resne popravila, stroški se bodo povečali večkrat.

Delo gradbeniki lahko stane tudi do polovico stroškov popravila. Cene gradbenih podjetij, moonlighters in zasebnih lastnikov razlikujejo po 2-3 krat. Tako naravno, je želja, da shranite vsaj na to, zaradi česar je vse sami, s pomočjo sorodnikov, in kot referenčno z gradnjo forumih na Internetu.

Vendar se je odločitev, da ne popravi sam, je pravilno, tako, da opravlja kakovostno popravilo zahteva posebna znanja in orodja.

V tem članku bomo raziskali, katere vrste popravil, kar naredimo s svojimi rokami, in ki bodo morali poklicati strokovnjake.

Design-project

Prva faza popravilo je oblikovanje zasnove projekta. Za tipične apartmaji, ta projekt je zasnovan tako, da stroške v višini 10 tisoč rubljev Za stanovanja več, bo cena, povečanje in oblikovanje posameznega projekta bo stal od 550 do 1500 rubljev na sq. m

Kaj je pomembno v ta projekt in kaj lahko shrani?

Načrtovanje projekta vključuje razvoj replanning stanovanje, risbe vsaki sobi, električne in vodovodne Rosu'ASCO, razporeditev pohištva. Pogosto za delo potrebujete le seznam risb, skic nobenih podrobnosti. V tem primeru projekt bo stal od 300 do 500 rubljev na sq. M. poleg tega, lahko bi design samo zasebne sobe apartmaji.

Izbira končna gradiva je pomemben del projekta. Uporaba comp'računalniške grafike, si lahko predstavljate, kaj bi apartma po popravilu. Natančen izračun materialov, ki bodo omogočili, da zmanjša stroške.

Kaj lahko naredite sami?

Ljudje z znanjem gradbenih del, lahko opravljajo skoraj vsa popravila, če je čas, denar in orodja. Za primer, da visi Ozadje treba preprosta orodja, je na Splošno v višini ZBADANJE 1 Za opravljanje bolj kompleksnih operacij morali kupiti kladivom, vrtanje, vrtalnik, brusilnik, itd.

Prvi, najemodajalca mora določiti obseg dela, ki ga lahko izvedete sami. Na primer, kdo je mogoče izvesti demontažo stare talne obloge, staro Ozadje, obloga stropa ploščice v kopalnici in kuhinji. V gradbeno podjetje, to so plačane storitve.

Vendar pa obstajajo operacije, ki za to niso pod silo. Deluje s plinom, elektriko in ogrevanje. Napake tukaj imajo lahko resne posledice.

Shtroblenie stene - proces umazana in zamudno. Samo strokovnjak, lahko to storite, upoštevanjem zahtev. To je še posebej pomembno, ko nameščate in napeljava cevi s toplo in hladno vodo, Kanalizacijo iz PVC cevi.

Ne stropov

Najpogostejša rešitev za zgornjo mejo - slikarstvo, tile uporabo ekspandiranega polistirena, za lepljenje na steno papirja. Vse načine, ki so skupna značilnost za zgornjo mejo, zahteva vnaprejšnjo pripravo: polnila, usklajevanje in premaz. Stroški takega dela bo od 250 do 1000 rubljev na kvadratnih metrov, odvisno od njihovega stanja.

Če imate spretnosti dela z trowel in trowel, nato pa vse korake, ki se lahko izvaja neodvisno.

Brez kompleksnost namestitve in rack nameščena strop. Ta rešitev je primerna za wc, kopalnica in hodnik. Če želite namestiti v stropne svetilke, tako delo lahko problem. Bolje, da povabi čarovnika.

Najbolj "čist" tehnologija - raztegljivi stropi. So dražji in bolj zapleten, vendar je na voljo za namestitev sami.

Ne sodelujejo v Amaterske predstave v kopalnici!

Ureditev wc in kopalnica, se šteje, da je najbolj drago in zamudno del popravila. Ni'bodite prepričani, da oblikovanje wc in kopalnica je bila narejena v enem stilu. Namen prostorih je drugačen, tako stene v kopalnici so končali z ploščice in wc - plastične plošče ali stroj za Ozadje.
Po demontaži stare vodovodne in končna potreba, da bi spojnik za tla, in uskladiti stene in strop.

Najbolj pomembno delo, - inštalacije ploščice na tleh in stenah. Napake bo očitna, in za predelavo zahteva velike izdatke. Tako za strešnik je bolje, da povabi strokovno.

Namestitev operacijskega sistema Windows

Kaj se ne more zaupati, da gradbeniki ali pa samo - namestitev operacijskega sistema Windows. Celoten kompleks mora biti delo zaupali strokovnjaki.

90% pritožb glede plastičnih Oken z'zaradi napake med namestitvijo. Posledice nepravilne namestitve, je zelo različna.

Na primer, kondenzacijski na pobočjih in očala, vodi do pojava plesni. Ta Okna lahko izgubi napetost, ki jih piha, so. Izbira oken je, da ustavite na podjetje, ki ima ustrezne licence in certifikate.

Namestitev operacijskega sistema Windows, ki jih izvajajo strokovnjaki - delovanje je zelo hitro. Najbolj "umazan" delo - demontaža starih Oken.

Vse naprave, iz plastičnih mas Okna iz strokovnjakov ne traja več kot 2:00, in zamenjati Okna v stanovanju za 1-2 dni.

Vgradnja vrat

Ali lahko namestim vrata sebe? Strokovnjaki pravijo, da je pobuda v tej zadevi lahko povzroči, na primer, na njihove pristranskosti. To se bo odražalo', ki se nahaja na trajnost in zanesljivost modela, in nato prihrankov, bi bilo vprašljivo.

Vgradnja notranjih vrat vključuje demontažo starih vratno, razširjenje tečaji in Montaža vrat, konsolidacija okno in vrata bloka v vrata. Na koncu namestitve cut in nastavite ročaj-zapah gori okvirji.

Torej, kaj storiti: če želite popraviti sami ali pa povabite strokovnjaki? Najemodajalec lahko rešili ta problem v ukrepu, razpoložljivost potrebnih spretnosti in denar. Plus specializiranih podjetij, ki so zagotovitev gradnje in odpravo pomanjkljivosti.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика