четверг, 28 ноября 2013 г.

Ne pustite, hiši v zimskem "gola" 2006-11-02 16:20:38

Gradnja in rekonstrukcija.

Ne pustite, hiši v zimskem "gola"
2006-11-02 16:20:38

Od 23. do 26. septembra v Kijevu športni Palači je potekala 12. mednarodna razstava " Primus: Moderna hiša. Gradnja. Končna gradiva. Inter'EP". Razstave se je udeležilo več kot 100 vodilni predstavniki gradbenega sektorja, ki je predstavila številne stavbe in dodelavo materialov, gradnja in oprema, izdelki za široko porabo (vodovod, mizarstvo, pohištvo in oprema, kamini, domači sistemi za ogrevanje, razsvetljava), kot tudi varnostni sistemi, različna sredstva za zaščito pred nepooblaščenim prodora na tuje ozemlje. Tokratna razstava " Primus: Sodobna hiša... " razlikovala od prejšnjih. To kaže, prvič, da prevzel njeno materialov bolj pogoste 'za zunanji ponudnik in opremo stanovanjskih, upravnih in industrijskih zgradb, neposredno površino'zaradi dokončanja gradnje sezone. Izredno dobro se zavedam zadnji val povpraševanja, trgovskih organizacij, so bili določeni za določeno vrsto gradbenih materialov. Različne vrste toplote varčnih tehnologij in sistemov za ogrevanje, predstavljeni na razstavi, so le potrdili mnenje, da je "na nosu pozimi" in "toplo dobrodošlico" hladno vreme, morate pripraviti vnaprej. Vendar pa poleg gradbenih materialov za Exter'notranjost hiše, razstave se je udeležilo materiali, ki so namenjeni izključno za ureditev medsebojnih''erov. Čeprav je večina ukrajinski potrošniki še niso pripravljeni, da zaznamo in uporabo sodobnih Zahodnih stavbe tehnologije (več mogli privoščiti tega! ), Moramo pustiti, da bodite pozorni na najbolj privlačna od njih.

Najtoplejše v svetu hiši
Da bi dosegli majhen, začnimo z big one. Na predvečer zimi, da bi najprej morali skrbeti sami zase tople stene. Zaradi uporabe učinkovito Zahodne tehnologije porabe toplote in posledično stroški ogrevanja se zmanjša v več (do desetkrat v primerjavi z tradtional pristop do stanovanjske gradnje.
Sodobni nemški gradbeni tehnologiji z visoko toplotno lastnosti prihranek predstavljen na razstavi podjetje " Arkada-termodom". Tako se je zgodilo, da je na to vprašanje (glej stran 12) smo že povedali o tehnologiji thermohouse. Tako naj prouči, v prehodu.
Stene thermohouse 25 cm debele v njegovo sposobnost, da ohranijo toploto, enakovredno zidu iz opeke stavbe z debelino 1, 5 metrov. Stroški ogrevanja v THERMOHOUSE nižja kot v opeko, 8-10 krat. Za ogrevanje je treba začeti pri zunanji temperaturi nižji od 2-3 stopinj.
Najbolje je, da primerjate termodom seznanjeni z nami zidane hiše, ki je danes v Ukrajini zanikati priljubljenosti Z enako dekoracija, oprema, strehe, Okna, itd., gradbeništvo polje thermohouse bo stalo 15% manj. Stroške thermohouse je sestavljena iz veliko sestavnih delov, vendar lahko rečemo, da je 1 sq m skupne površine, v povprečna cena $ 400-450 med gradnjo "ključni" in embalaža uvoženih materialov in opreme.

Windows trgovina na drobno, podatki, kot so
Kot vedno, eden najvidnejših skupine materialov na razstavi so bila odprta. Posebnost te razstave je, da je zelo pogosto predstavljeni, ne samo plastiko, vendar dreves'lesena Okna, tako tuje in domače proizvodnje
Proizvodnja plastičnih Oken, ki temelji nemški materiali so trdno "Goli Fenster" (Avstrijski profil "SCHUCO"), "Polji" (nemški profil "KWE") in "KWin-Uk" (nemški profil "KNIPPING'').
Na strani Windows domače proizvodnje, je zvenelo in še vedno igrajo veliko pritožb. Grd in neprijetno za uporabo. Druga stvar - okno Evropskega tipa. Plastična "Windows" enostavno in priročno uporabo, ima eleganten videz. Tesnjenje je zagotovljeno: ne zunanjemu hrupu in veter, ki ohranja toploto. In to je daleč ni popoln seznam ugodnosti.
Če so Okna v PVC je predvsem office-pilotna različica (čeprav so mnogi dajanje plastičnih Oken in v lastnih stanovanjih), drevesa'lesena Okna so izdelana izključno za stanovanje. Izključne pravice, se določi najprej, cena: les je dražje in težje za obdelavo materiala.
Na razstavi " Primus: Sodobna hiša.. " drevesa'lesena Okna so bila zastopa direktor JSC "Polimercentr" "Cesstibtantite"podjetja "Sterkh" in MP "srečno".
JSC "Polimercentr" ponudbe odnorodnye okno WS-6000 poljski proizvodnje, ki so narejeni s tehnično preizkušanje Inštituta za gradbeno tehnologijo v Varšavi, da so Ta Okna so bila preizkušena v Inštitutu za okna tehnologije v Rosen Jaime (Nemčija) in izpolnjujejo stroge Evropske norme
Za Windows uporablja lepljene tri-plastno megasim z'enotnosti bor, eno-ali trojno zasteklitev, pohištvo nemškega podjetja "Winkhaus".
Podjetje je "Cesstibtantite" ponudbe za prodajo češke okna smreka in hrast iz popoln lesa. Površina profilov tri-plast, ki zdravijo z barvami nemško podjetje s "Glasurit".
Škatle z okvirji'skupno posebne obris pribor Avstrijska podjetja "ISSA",, ki zagotavlja popolno prileganje vso pot okoli in okenske odprtine v dveh ravninah Vse manipulacije eno tranposition ročaj. Neoprenska tesnila so odporna na deformacije tudi med dolgotrajno stiskanje. Aluminij drenažo na spodnjem robu profil, ki zagotavlja zanesljivo odtok deževnice.
V Poltava enterprise "Sterkh" se ukvarja z izdelavo Oken na nemško tehnologijo je že 3 leta Dreves'leseni okenski profil na podlagi prilepljena žarek zagotavlja odlične toplotne lastnosti Lesa se uporabljajo izbranih, brez napak debelina bar (h) 8 mm nad Evropskim profil Sistem zaklepanja podjetja "Lk". Na žalost, iz naših materialov v tem oknu je ostal samo domačega lesa in poliranega stekla, M-2 Lysychansk steklarna Vse druge komponente zunanje proizvodnje, Vendar trdno "Sterkh", morda, samo podjetje, ki je predstavil različico modularno (z največjo uporabo domačih materialov ) operacijskega sistema Windows, kar bistveno zmanjšuje njeno končni stroški Nizki stroški Windows v poenostavljena različica (75-110., da je za 1 sq m) je bila dosežena z zamenjavo nemški sistem zapiranja na domačem zglobi, nemški impregnacijo in barvila na domačem ličarstvo izdelkov Kijev tovarne "Lakma" kot rezultat, cena okna zmanjšala za več kot dvakrat (za primerjavo - 1 sq m elite okna od podjetja "Sterkh" zdaj stane približno $ 250-280 )
Zanimivo je, da v poenostavljeni obliki, okno ima enako toplotno in fizikalne lastnosti, kot v "Euroconstruct" V njem je dvojno steklo, potrebne debeline bar Kasneje v poenostavljeni različici okna lahko vgrajeni uvoz opreme, in v oknu, ni treba demontirati
Vendar pa je zmanjšanje proizvodnih neizogibno vpliva na kakovost zdravljenja In če v "evroarene" vozel v profilu je zmanjšal, in profil, ki se združuje, cenejših modelov je pustil tri-plast prilepljena žarek, vendar pa dokaj zanesljiv in prisotnost enega ali dveh vozlov, po mnenju strokovnjakov družbe " Siberian crane"malo oslabi design
Po mnenju vodje družbe " Siberian crane" Nicholas Taranenko, izdelki morajo izpolnjevati vse stranke, tako da boste morali to storiti v širokem cenovnem razponu "Če ljudje si lahko privoščijo, da porabijo samo za operacijski sistem Windows 100-200 y., da je zato potrebno, da zadovolji povpraševanje in raven "
Za luksuzni izdelki so Okna iz MP "dobre Sreče plus" za razliko od večine "kondikov", podjetje ne proizvaja samo Windows, temveč tudi prinaša, da je trg visoko-kakovostno orodje za njihovo proizvodnjo
"Windows" podjetja "srečno" na toplotno izolacijske lastnosti ustrezajo standardom za Skandinavskih državah (debelina profil 78 mm)
Cene na Windows MP "dobre Sreče plus" 10-15 odstotkov višja od povprečja stroškov kakovosti dreves'lesena Okna na Kijevu trga podjetja Strokovnjaki pravijo ", Najboljši poljski in češki odprite naš trg je samo" audio ", smo se" Mercedes "
Zanimivo je dejstvo, da je MP "srečno" deluje izključno na domačem opreme, Rezkalni stroji - Dnepropetrovsk, Rasmus - Stavropol Z portnyh uporabljajte samo italijanski hidravlične stiskalnice za lepljenje lesa
Vodja MP "dobre Sreče plus" Andrej Yatsunenko:
"Naše zahteve kakovosti izdelkov odpravo šivov na obverse površine lepljen lameliran les MP" srečno "zavrne sklepov, ki so dovoljeni po Evropskih standardih, na zunanji površini razrezana deli slike na scleroma žarek V naših mnenje, v dveh ali treh letih delovanja, sklepih bo manifestirajo negativno. Po vseh celoti hidro-izolacijska polje, ne more vedno bo lahko soočila z zunanjim okoljem, Z obilno deževje vlažnost povečuje, kar neizogibno vpliva na države, okvir okna, kadar se proizvodnja kulture dreves'lesena Okna so majhna, vozlov in sklepov, ki so najbolj ranljive točke Ukrivljenost žarek bo vzrok neskladnosti površin, kar bo pripeljalo do tesnjenje oken "
Cena bor polje MP "srečno" - od 230 do 340 y.e na 1 sq m, odvisno od konfiguracije in zapletenosti mehanizem za odpiranje / zapiranje v Hrastovih okno je 30-50% dražji, odvisno od tega, cel ta hrast ali izmenično z borovim-Hrast - bolj gosto in močno, bor ima boljše izolacijske lastnosti

Streho - glavo
Nad strehe razstave krovci. Morda zato, ker strehi smo kul enak pretok in povpraševanje za kritine opravičuje preživel na njihov nakup orodja
Dobro enokapno streho, z Ukrajino, je še vedno zelo redko Problem je, da je zaradi nizke cene za najpogosteje uporabljajo v državi materiala - skrilavca Pripravljen strešni skrilavec je vredno 5 $ do 10 $ na 1 cm. M. Vse druge značilnosti materialov, ki jih kupci ne zanima. Da ni vtis sploh nizko fizikalno-mehanske lastnosti materiala, in tudi Rakotvornost ne moti ne bi šel Daleč iz skrilavca in pocinkano železo, glavna slabost, ki je ranljivost delovanje
Ko že govorimo o dobri materiali, začnimo z najbolj drago - keramične ploščice, se stroški, ki sega od 25-55. E. za 1 sq m plus 10. E. na 1 sq m dela, material je težka (40-50 kg / sq m), tako da boste morali okrepiti okvir in zaboj, da tudi drago, Zato strešne kritine sq 200 m (povprečno območje začasnega hišic), ki bo stal najmanj 10 000. E. Takih strehah učinkovito za dojemanje, trajna in zanesljiva, vendar obstajata dve veliki slabosti - so zelo drage in imajo omejitve na pobočjih (najmanj 45, največ 70 stopinj)
Dražje, vendar tudi bolj priljubljena v Ukrajini kovinski Stroški 1 sq m - 12-30 $ Delo na polaganje strešnika bo stalo 5-8 $ za 1 sq m, ki je v celoti na naročila pod stroškov keramične ploščice Zagotovljena trajnost tega gradiva je približno 20 let, dejansko življenjsko dobo 50.
Kovinske strešne kritine vnaprej na ukrajinski trg tako podjetja kot "TLC-Center", "%-rostal-Domstal", "Tehnosnab", "SKIF", "evroizol", "Arkada-Termodom"
Zelo zanimivo materialov francoskega podjetja "Zelena", ki je bila predstavljena s "ONDULINE gradbeni Materiali" in "Corporation" francoski proizvajalec izdeluje več kot 70 vrst materialov od Najbolj znanih na domačem trgu, Onduline (proizvaja z saturating bitumen celulozo in papir mase, odporne na udarce in odporen na upogibanje in Bardolin (trak skodle, ojačana s steklenimi vlakni)
Kot celota razstava naredili dober vtis, In da je bilo povezano z avtomobilsko razstavo, ki samo dodani obiskovalcev in, seveda, pod pogojem, da je poslovni uspeh organizatorjev in čestitamo njih

VIR: BudMajster

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика