среда, 27 ноября 2013 г.

Nasveti za čiščenje pohištva 2008-10-15 10:30:42

Gradnja in rekonstrukcija.

Nasveti za čiščenje pohištva
2008-10-15 10:30:42

Kaj gospodarica ni bil razočaran madeže od mokro kozarcev na polirani površini. Od teh mestih se lahko odstrani z drgnjenjem jih z orehovim jedra. Daje Trstnica matica olje iz oreščkov, suhega, površina ZBADANJE sukonkoj.

Belo mesto iz vroče jedi, je treba odstraniti iz drevesa'lesenih površin težko. Glavna težava je, da obstaja veliko različnih vrst lak premazov in ne more biti imenovan, tako da bi bila v vseh primerih. Nekateri svetujejo, da uporabite za poliranje avtomobila organi: gradivo, ki se nahaja v njej, in počisti stran nepregledno plast laka in madeže takoj separativity. Za druge vrste pohištva premazi primerna vazelin: namažite jih mesto in pustite čez noč. Zjutraj, čisto in poljski.

S plitvo strganje na polirani površini se lahko trguje vterev v njeno malo Čevelj krema za pravo barvo in polirani sukonkoj.

Kapljice voska s svečo, zamrznjene na polirani pohištvo, previdno odstranite nasvet namizni nož, potem ko je za ogrevanje v vrelo vodo. Če je rubs, attrice ga s krpo namočeno z bencinom ali samo toplo vodo. Včasih se izkaže, motno madež, ki mora biti polirani do orodje za poliranje.

Če pisarniško pohištvo je stal na vlažno mesto, ga lahko'da se pojavijo plesni madežev. Zapustijo s krpo, namočeno v bencin.


Usnje, tapetništvo, usnje, usnjeni pasovi, rokavice bo osveži stepeno jajčnih beljakov, če se uporabljajo čiste volnene krpo in ZBADANJE. Sveže črnilo spot s kožo po starih receptih prikaže vroče mleko. Vendar, kemična sestava črnila, ki je od takrat spremenilo, tako da poskusite, kako mleka na črnilo "rainbow".

Še ena stara čistilo za usnje, blago, - mokro kave razlogov. Obnovi sijaj in elastičnost (za čiščenje bele kože, to pomeni, seveda, ni dober. )

Madež na tla padejo tekme enostavno sprejeti mala emery papirja. Po saparua svoje mastic za tla. Počisti temno znamk iz kovinsko pohištvo noge.
Za čiščenje preprog in osvežitev barve bo pomagalo šibka čaj. Seveda, najprej preprogo je treba temeljito očistiti s sesalnikom ali reliefi. Čaj, ki ga zavijte v gaza in to mokro krpo, obrišite NAP preproge. Še bolje samo širjenje vlažno čaj na površini preprogo, in se nato odpravil s kos pene.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика