среда, 27 ноября 2013 г.

Svoje oblikovalec. Salon

Včasih si želim, da se obnovi in osveži utrujeno inter'jer. Vendar pa iz besede "popravilo", Boste grozljivo: pred vašimi očmi stati gorah ruševin, brezvestnih gradbeniki in veliko število brutalno ubit živčnih celic pod hrupa udarec...

Sprostite se! Obstaja veliko preprostih in cenovno načinov, da vključite vaš dom v Raj brez popravila.

Začnimo z dnevno sobo, v kateri Ste zaposleni in imajo počitek in sprejemanje obiskovalcev. Najlažji način, da spremenite med'er - repaint stene. Ampak potem bi morali pripraviti površino za prvi sliki. To ni enostavno, vendar potem Boste mogli spremeniti videz prostora, tako pogosto, kot želite. Poskusite nenavadno variante igre z barvo - barvo stene z določeno barvo, in celoten prostor (stene, pohištvo, strop) v različnih odtenki te barve. Ali tri stene barvo in eno palico lepo Ozadje - in to bo igral, bo solist v sobi. Povej nam o svojih romantične narave - okrasite fragment stene najljubši citat iz pesmi s fino ščetko ali posebno pismo matrice.

Samo želite sprostiti prostor od nepotrebne, raje najmanj pohištva so preproste zasnove. Moja najljubša tehnika je preurediti pohištvo. Za primer, da bi kavč in klubsko mizico v sredini ali uvesti jih ob drugi steni.

Če delate v dnevni sobi, obvezno'se prepričajte, da jih ločite kraj počitka iz delovnega območja. To je mogoče storiti z zasloni, drsna plošče, predelne stene, razne zavese. Če boste sprostili domišljijo, si lahko zamislite nekaj izključno na primer, zavese nepotrebnega CD-ROM-u, ki bo popolnoma prilegajo v sodoben minimalističen slog.

Vendar, dnevna soba s pisarno - najprej, dnevna soba, zato je treba poudariti njeno imenovanje Centralno lokacijo na kavč, naslonjači, kava miza. Vse to bo ustvariti vzdušje, udobje in sprostitev. Da skozi veliko število žic in pisarniške opreme soba ni bila videti preveč "office", se srčkan omaro-Sekretar, v kateri fit comp'računalnik, tiskalnik, vse knjige in CD zbirka. Comp'utern žic so lahko skrite v posebnem primeru, v katerem ustreza do 6 vrvice takoj. Dodatni učinek bo ustvaril coziness dodatki, narejeni iz naravnih materialov: pletene košare za dokumente, drevesa'leseni nosilci za peresa.

Če je stara drevesa'vse tabele ali Mizo naveličani določeno število let, za zagotavljanje elegantna, pobarvane v belo, saten emajl barva-sprej. Celo lažje, če želite podaljšati življenjsko dobo stari kavč: lepo pokrijemo z odejo ali šivanje primeru. Vse to bo skriti zanikrni videz in odlog nakupa novega, drago. V majhni večfunkcijsko Salonih uporabite pohištvo na kolesih - to vam bo omogočilo, da lahko preprosto spremenite vrsto in namen prostora.

Recimo, da Ste želeli uljepšati soba nevtralno obliko. Naredite pisane otok, na primer, okoli kavča. Svetlo blazine, malo barve pribor, lonci z rastlinami - ta kontrast ne bo pnevmatike oči, vendar bo oživiti in bo izrazno vse okoli.

Pogosto je težko za nas, da izberete kopalniške opreme. Dvom: ali bodo v kombinaciji s seboj, primerna za pohištvo, Tapete. Je morda priporočljivo, da tisti, ki vodijo barvo, na primer, Burgundija, in pick up veliko dekorativne majice, ki v tem programu, in ko Burgundija dolgčas, pojdi, pravijo, da je zelena.

Lastniki stanovanj je potrebno, da odložite velika ogledala, ki odsevajo svetlobo in narediti prostor vizualno prostorno in svetlo.

Za spopadanje z motnjami in za dekoriranje hišo bo pomagalo različne košare. Kot dekor stene, uporabite nekaj skupnih tisti, oblikovanih letakov s podobnimi temami (na primer slike, rože, metulji, ptice): dovolj je, da skupine, ki jih na eni steni. Ali, da barve vse posnetke z zlato in srebrno barvo - bo končal dekorativna sestava.

Vaze in sklede iz barvanega stekla so bile raztresene okoli sobi, ujeti svetlobo in tja po sobi barvne poudarke. Če želite narediti beležko ekoloških dekor, mizico ali široko polico treba dati več dreves,'Jan skledo z zelenega jabolka. Lepa, naravna, aromatskih.

Šopke cvetja okoli hiše - užitek, ki je dostopna vsem, spomladi in poleti. Priljubljena stilsko umetno cvetje: so se morali zbrati v šopek in dal v vazo, popolnoma skriva stebla. Ni iz mode, in matične rastline. Vaše vprašanje je le, da kupite lep lonci za njih: to je velik element dekor.

Knjige v sobi ustvarite vtis coziness, tako da se ne skrivajo v slepi omare in položaj na več prodajnih policah. V majhnih stanovanjih če želite to narediti, uporabite prostor nad vrati. Tam boste našli kraj, dekorativne stvari.

Irina Makarevich

Gradiva na temo

Živijo v malih
Dnevna soba: ne le za goste
Dnevna soba. Pohištvo za dnevne sobe
Dnevna soba: dom okraski
Dnevna soba - apartma center


Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика