четверг, 28 ноября 2013 г.

Lepljenje stropnih

Prvi, ki se začne proces "risanje" kocka je zgornja meja pripravo, izračun in nakup potrebne količine izdelkov. Za izračun števila stropnih na naslednji način: to je potrebno, da bi risbo sobo in se označi na to, na primer, s pomočjo ravnila, pravico znesek "kvadratov" dane velikosti.

Tudi v mnogih trgovinah prodajni svetovalci vam bodo z veseljem povedal, koliko ploščic, ki jih boste potrebovali. Menijo tudi, da strokovnjaki priporočajo nakup ploščico, ki je približno 15% več, kot med delovanjem, lahko prekinil ali deformira. Poleg tega pri nakupu morate'se prepričajte, da bodite pozorni na dejstvo, da so vsi izdelki so pravilne geometrijske oblike, in je imela enako neposredno (ne ZIM'ATI! ) Zornih kotov.



Tudi, ko greš v trgovino, za stropnih ne pozabite, da nakup za njo in lepilo. Svetujem Vam, da kupite strešnik, kot so lepilo "Titan", "Čas" ali "Eko-neset"vsi so se izkazale za zelo učinkovite pri predložiti zgornje meje. Če ustavite vaše izbire na lepilo "Trenutek", potem smo lahko uporabite to preprosto opremo, kot so pištole, zasnovan za tesnilnih mas.



Zdaj, ko smo vsi kupili in pripravljena, je čas, da pripravite površino stropa, za lepljenje na njem ploščice. Da bi ploščice iz največje dobro in dolgo potekala, bi zgornjo mejo površine poravnajte in čisto. Če Pollock v Svojo sobo, so pokriti z vezanega lesa ali iverne, je treba napolniti. Prav tako se prepričajte, da je njegova površina je suha in razmastijo.

Pogosta napaka za ljudi, ki so prvič lepilo, stropnih, je, ki jih dajo na površini zelo veliko število lepilo. Ampak, dejansko (ker ploščica tehta zelo malo), zadostno in točke za risanje lepila. Slika prikazuje, kako najbolje bi bilo imeti kapljico lepila na ploščice.



Trenutno oblikovalci so ustvarili veliko število možnosti za lokacije ploščice na strop, lahko izberete katero koli od njih. Glavni kriteriji za izbiro, ki bo služil kot Vaš domišljijo in lastnosti objektov. Vendar v vsakem primeru, da začnete to vrsto dela, ki ga je treba najti sredino stropa, od tam pa morate za začetek postopka za lepljenje. Pogosto se zgodi, da je v sredini prostora je mesto pod lestenec. Da bi natančno opredeli center, je treba diagonalno prostor, da se raztezajo dveh teme, in določiti kraj njihovega prehoda: to bo sredini sobe.

Prenos se začne s ploščicami, kotu, ki je točno na sredini sobe. Potem držijo to druge izdelke do konca. Ne pozabite, da ploščice morajo biti postavljeni blizu drug drugega - brez šivov in vrzeli. In da to ni le varno, ampak tudi lepa, obrišite odvečno lepilo s suho krpo. Na Splošno, kot lahko vidite, je proces, ki je končna stropnih ni tako zelo zapleteno. In, torej, če ste prišli do poslovne odgovorno in previdno, potem morate'zagotovo uspelo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика