пятница, 29 ноября 2013 г.

Kako odstraniti glive iz kleti?

Kako odstraniti glive iz kleti?

0%
451 Marec 9, 2012

Vlažnost v kleti je lahko resna grožnja za vso hišo. Vlažnost povzroča razvoj plesni in plesni, slabi strukturi stavbe, uničevanje mavca in ima negativen vpliv na zdravje'jaz sem človek.


Visoke ravni podtalnice, stalno poplave in neustrezno prezračevanje, to je samo nekaj razlogov vlage v kleti.


Čisto in suho steno.


Eden izmed glavnih problemov, s vlažnost v kleti, je pojav plesni in plesni na stenah. Na žalost, to ni dovolj za pranje proč madeži, ki se pojavijo, ker s svojo prisotnostjo, lahko kažejo na micelij rast v steno. To vodi k slabi stavbe in je nevarnost za zdravje'jaz sem človek. Znebiti težav z razmnoževanje glive, ki se mora uporabljati fungicidov. To je tako imenovani premaz anti glive. So značilna prodira lastnosti podlagi. Ti premazi ne samo uničiti, ampak, da se prepreči ponovni pojav glive. To je treba uporabiti trikrat, po možnosti kosti. Kaj prodrejo v pore mavca, betona in uničiti trosi glive.

V kleti z visoko stopnjo vlažnosti ni mogoče uporabiti mavca. Ker je vpija vlago. Morate uporabiti kiti na cementni osnovi. Pred kiti za ročaj steno protiglivično sprožilni, in če je potrebno, dodajte jo v kiti. Da bo učinkovita zaščita proti razvoj micelij v steno.


Po odstranitvi plesni in plesni površine morajo biti zaščiteni pred ponovno vlage. Za ta namen je treba površine tal akrilni premaz. Ona ne stene nepremočljiva, preprečuje pojav glivic in razpokane površine.


Tla pod posebnim nadzorom.


Vlaga lahko prodre skozi tla v kleti. Za ta namen je treba, da gidroizolirovat, in sicer, da uporablja hidroizolacijo bitumen mastic na traku. Pred njegovo uporabo, ki jo želite s površino, da bi odstranili maščobo, madeže in koroziji izdelkov. Če želite uporabljati, morate dvakrat s čopičem ali valjem. Ona mora biti označena z dobro obremenitev. Da je, ne bi smelo biti zasnovan posebej za seks. Če nimate kravato, nato pa preberite naslednji članek o tem, kako izvesti screed s hidroizolacijo.

Kleti - kako se zaščititi pred vlago?

Hiša na obrobju mesta Kijev, zgrajena v tridesetih letih, je bila pripravljena za prodajo. Kot je še vedno dobro ohranjena", je takoj kupil.

Kako zaščititi vaše kleti iz poplave?

Drenažni sistem je zelo učinkovit boj proti poplavljanja kleti. Ampak, če drenažni sistem je narejen...

Gradnjo hiše. Kleti - da ali ne?

To vprašanje veliko vprašati, pred gradnjo hiše. Mnogi so mnenja, da je "vrgli na veter denar, drugi pa ne more...


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика