среда, 27 ноября 2013 г.

Hidroizolacijo kopalnica 2008-10-15 10:33:45

Gradnja in rekonstrukcija.

Hidroizolacijo kopalnico
2008-10-15 10:33:45

Kopalnice obvezna'obvezno uporabo tesnila pod keramične revetment. Sama sooča nepremočljiva, vendar vlage lahko povzroči veliko škodo, da prodrejo v oblog skozi megauploa Fuga. Pred polaganjem ploščic je priporočljivo, da se uporablja hidroizolacijska plast z uporabo tesnilni materiali in keramične ploščice morajo biti položena neposredno na plast pečatov, uporabo za ta tanka, elastična lepila.

Moral bi pečat vogalih s pomočjo posebne hidroizolacijo vogalih. Za tesnjenje spojev stena-tla se uporabljajo trakovi. Prvi na napolniti površino se nanese plast hidroizolacije, in potem je pritisnil, lepilni trak. Rob krpo, ki naj bi poleg tega, s čopičem ali rami, velikodušno mazilo hidroizolacijo mase.

Pečat kraju sklenitve cevi tudi popolnoma prekrita s plastjo hidroizolacijo mase. Nato na koncih stene cevi, ki se raztegne tesnila. Robovi tesnila je treba stisnemo v hidroizolacijo maso in liberally mazilo enako strukturo.

Zdaj hidroizolacijo teža se uporablja za stenske površine z zobati trowel in zanesljivost pečat valjani valj.

Po sušenju prvo plast tesnila okoli 12:00, odvisno od temperature okolice) naj uporabi drugo plast. Po sušenju zadnja plast, start o keramična prevleka z uporabo tanke, elastično lepilo, prej določeno površino.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика